Skoči na vsebino
Predsedniške volitve; 2. krog
Napisano (urejeno)

Alora, če mas je samo tukaj toliko,ki ne bomo volili za slabo varanto, bom pa šel na volitve. Se vseeno splača potrudit, ker itak te leve ankete so kr neki. Ker drugače bomo imeli najbolj levo ( tako ideološko kot nesposobno) predsednico na svetu. 😉

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 8 urami je Boss napisal:

Erika je res antipatična vreščeča Karen. Ampak ne vem katero soočenje si gledal, ker Logi je edino sam sebe zabijal v tla. Tako nič povedat, ne imet mnenja, nič vedet pa čeprav je bil v vladi, se delat budalo, ... mater zgledal je kot otrok Barbike in Jajota.

Čeprav men tud Musarjeva ni pri srcu, ampak tokrat je pa svojo vlogo odigrala veliko bolje kot Logar. Njeni odgovori so jasni in niti enkrat se ni izmaknila vprašanju, kar je pa Logar počel ves čas soočenja.

Ha, ha, kaj si gledal kake risanke a je to? Ker Musar a pa ene resnične ne pove. Še posebno je zanimivo, ko jo povpra#ajo o finančnih malverzacijah njenega moža. In ona kao nič ne ve. 🤣🤣 Ja kdo pa mu svetuje? Dedek mraz? 😊

pred 5 urami je AmpeR napisal:

Jaz tudi grem volit. Evo, smo že zmagali😁

Res je. Smo že zmagali.. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

A veš, da je danes na soočenju tud mene čist prepričal in bom šel brez slabe vesti v nedeljo dat glas Pirc Musarjevi.

Kako je antupatično eriko zabijal. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali se to res dogaja v tej kokoški?
Napisano
pred 4 minutami je pob napisal:

Meni vse to deluje kot false flag... žal. Oba napada.

In pol vidiš on posnetek čez par dni po napadu, ko se z rokami v žepu cinično smeji gospodu, ki se jih približa na 1 meter in ji mal glasneje govori v faco... če bi resno imela travme od napada, potem bi odreagirala čisto drugače.:nevem:

Vsaj enkrat, da, se strinjam s tvojim pisanjem. Sem enakega mnenja. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Za "rep" sem ujel dve karti za koncert Def Leppard in Motley Crue, ki bo drugo leto 27.maja v Munchnu. 😊🤘

Ta dva banda nisem še gledal v živo in sem radoveden, kako zveni ta v živo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

Ne vem, mogoče zaradi GDPR, varovanje zasebnosti... problem je tudi namreč v tem, da ni nujno, da je blo vse tako kot pravi Nika. Dokler policija ne razišče je seveda vse možno, pa ne da ne bi verjel v sam dogodek, da se je res tako zgodil, ampak vseeno ni vedno vse tako kot izgleda na prvo žogo.

So že mnogim ljudem s preuranjenimi informacijami uničili življenja. Lahko se namreč zgodi neupravičen madež, ki se ga veliko težje zbriše ali sploh ne, kot pa se da nekoga umazat.

Še enkrat, ne govorim o dotičnem primeru, ampak na splošno. Verjetno si nihče ne želi, da se za brezveze znajde v neki zgodbi ne kriv ne dolžan, pa bit objavljen v vseh medijih z vsemi svojimi podatki. :nevem:

Če nisi kriv in objavijo tvoje podatke javno, lepo vzameš odvetnika in jih dobro ožemeš. Sicer pa, kot opravijo, je boljša slaba reklama kot nobena. Večina ljudi čez čas pozabi, kje je slišala za tvoje ime, ostane samo to, da te od nekod pozna. In postaneš "znana osebnost" v tej naši Sloveniji. Greš še v kak realiti show in si zmagal. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 minuto je Boss napisal:

Spet hruške in jabolka... eno je verbalno nadlegovanje in ne nasilje saj ni šlo za grožnje, drugo pa dejansko nasilje z odrivanjem in grožnjo, da bo nekoga ubil pa tudi, če je to samo pes. Ne razumem res, kako eni v takih zadevah najdete povezavo in se greste zamegljevanje zadeve.

Vprašanje je samo kdo ščiti Grimsovega nasilneža in zakaj so slike tam tako slabe kot bi snemali s krompirjem.

A so napadalca Nike že odkrili? A ni kake kamere tam? Ali bo vse potihnilo? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 2 urama je MazdaBoy napisal:

Ne vem, če je za vse mazde, je pa taprav stroj ja 😉 ☺️

Ne vem, če se strinjajo vsi. 😉

Moj nečak jo po enem letu že prodaja. 

Kupil je novo. 

Pravi, da je sicer v redu avto a špampasto narejen. Najprej so reševali čričke v armaturi in to  kar parkrat, nato mu je "crknil* volan (komande) in so mu ga v garanciji zamenjali, nazadnje ga je zafrkaval radio in nato še navigacija. 

Pravi, da ga ima dovolj in da se vrača na bmw-ja. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ne mešat hrušk in jabolk. Pri nas nima predsednik države skoraj nobenega vpliva. Ok. Lahko postavi na čelo vrhovnih sodnikov levake in bivše udbovec. In prereže kak trak, posadi kako drevo, postavi kak temeljni kamen in pograbi kakšno zelenico kakemu kmetu. To je pa tudi vse. Aja, ko gre na kak obisk v tujino se mu morajo videti ob nasmeških lepi beli zobje. V bistvu mora prestavljati neko persono. 

Si morate misliti, ko bo ta utajevalka davkov prišla kam na obisk. 😄😄

Smešnice... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 17 minutami je Z M A J napisal:

Prvič malo vozil svojega 2002' Twinga, ki je sicer pod komando frenda, sodelavca in sem navdušen kako se pelje ta Katrca. :)))

A se sama pelje ali pa celo dovoli, da jo ti nekako pelješ? 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano
pred 1 uro je g.Wankel napisal:

Tega Savića pa poznam (nikoli ni bil moj prijatelj, da se razumemo) še iz srednje šole. Prav takšne neumnosti je počel že takrat (to, kar je posnel je pod srednjo pomorsko šolo) ko smo čakali na trolo za Koper. 

Vsi so takrat  govorili o njem in Popoviču, kako sta se dajala (prvi, Savić, v spuščeni, friznjeni 101-ki, drugi v spuščenem, friznjenem polonezu. 😊

To so bile dirke 😄. Znana je anekdota, ko so ponudili tistemu, ki bo odpeljal v tisti najbolj oster ovinek na cesti proti Šmarjam  130km/uro 100 mark. Seveda se je Pope zapodil v ovinek, pobral celo ograjo in razbil Poloneza, a je prišel iz avta, stegnil roko in rekel :"kje je mojih 100 mark?... a sem prevozil ali ne?" 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
Pravkar je Bini napisal:

Jurka, šmarnica, kvinton.... 😉💪

Pri meni je vino na mizi - Porto (sandman), francoski rose, beli pinot (Kristančič),malvazija Markovič(moj dober prijatelj), refošk in rose Rodica (moj bivši sodelavec),prosecco...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zanimivo, Pahor, ki je drugače vsaj zame bil najboljši predsednik(razni levaški palčki in udbovci ne štejejo) gre najbolj v nos prav levaki.. Ostali ga vsi pohvalijo, tudi "nevtralni". In izgleda, da bo zopet izvoljena leva "botra". 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano

Jaz sem se pa odločil, glede na to, da mi pivo v glavnem ni dobro, da ga ne bom več pil. Samo kako dobro vino in aperol spritz. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tudi sam imam občutek, da so slovenceljni najjsrečnejši takrat, ko jih nekdo nateguje. In potem izberejo takega kandidata, ki jim sicer ni všeč in točno vedo, da je katastrofa in bo katastrofa tudi v bodoče. Ampak, hej, ni njihov, nema veze. 😉

Tako je bilo tudi med korono. Če bi to predlagal "njihov" bi bili vsi pridni in veseli in bi upoštevali vse, kar bi jim naložili. Poglejte samo petkove kolesarje. Vse gre v maloro, oni pa lepo tiho, ker so "njihovi" na oblasti in tako pač je. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
Pred eno uro je Z M A J napisal:

Na-povej še številke za Loto, grem takoj vplačat. :)

Sem že sam vplačal. Ker je treba srečo deliti z drugimi, sem te razveselili, da ne bo tvoj favorit prvak. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 51 minutami je Boss napisal:

Veliko je sposobnih in bolj primernih, ampak ali so tolk pametni, da uspevajo marsikje drugje velik bolj ali pa se nočejo javno izpostavljat. Razlogi zakaj ne so pač različni in žal je precej abotna tvoja izjava, da naj grem sam kandidrat. :whatever:

Je pa tako, da ogromno ljudi ne razume funkcije predsednika, sploh od kar jo je Pahor popolnoma razvrednotil, in da predsednik bi dejansko morala bit neka razgledana oseba z občutkom za empatijo, za državniško držo, tudi moralna avtoriteta, brez takih ali drugačnih nahrbtnikov.

Danes pa je očitno normalno, da se zavaja ljudi, hodi po robu legalnosti, se laže, izmika in v tem niti za trenutek ne občuti da je sploh kaj narobe. Vsi so moralni angelčki v svojih nastopih in dejansko nas želijo prepričati, da se je njihova zgodovina oziroma kariera začela šele s trenutkom nastopa kandidature.

V preteklosti smo imeli predsednike, ki so vedeli kaj pomeni predsedniška funkcija in so jo tudi tako opravljali. Ne vedno najbolj uspešno, ampak sigurno funkciji primerno pa očitno nekaterim to ni bilo všeč in so raje v trenutnem trendu izbrali fasado, lep obrazek, nagajiv pogled, leporečenje in pretvarjanje, da so nekaj kar niso. Ker je pač to očitno pri večini uspevalo se takih prijemov posložujeta tudi oba preostala kandidata, ena, ki non stop ponavlja, da je ženska in da je to ena od osebnostnih vrlin, drugi pa da je nestrankarski moralni mogočnež, ki mu je vse jasno le tisto ne kar je prej kot sektaški vojščak počenjal za svojo stranko in večnega šefa.

Tko da je... med tema dvema imam res problem kaj naredit in lahko se zgodi, da bom celo abstiniral ta 2. krog, kar se mi v življenju še ni zgodilo.

Aja pa sem gledal skoraj vsa soočanja in prebral kar nekaj intervjujev in žal nisem na isti valovni ne z enim ne z drugim.

Tudi sam se vse bolj nagibam k temu, da bi preskočil vse naslednje volitve v nalednjih par letih. Pa ne zato, ker ker bi moral voliti "proti". Očitno je vse tako v razsulu, da nima smisla se sekirati za ostale. 

Kar bo pa bo. Raja si bo svojo prihodnjost  izbrala sama.😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 5 minutami je Bini napisal:

Zaslužen pir po opravlenem delu( cca 1 ura dela )

IMG_20221106_150008.jpg

A si ga tudi opral, poleg menjave gum?😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 20 minutami je Z M A J napisal:

Z veseljem ti bom svetoval; izhodišče je kraj JAKOBE, do tja prek Črne oz. Mežice, potem od parkirišča 45 minut do koče, kasneje še 1,5h do vrha 2126m, lepa družinska varianta, podrobnejši opis pa najboljš na www.hribi.net

Danes pa na lahko nedeljsko pedaliranje. :)

Kasneje upam na čudež in Yamaho prvaka, v sedlu pa Fabio Quartararo. :)

Mislim, da oz te moke od quartija ne bo nič. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.