No, moja prva raketa je bil hrošč. So ljudje mislili, da se sam fura. Sem bil v petem četrtem razredu, pa ata zram. V sedmem pa že samostojno. Hribi ala Slivka... Pride pol lada 1300...pa lada riva 1500...pa golf 2, audi 80, pol pa prva mazda... 323f 1.8 106 km... To bilo leta...94...avion od avta...
Ne izgovarjaj se, če Shrek pravi, da ste kofetkarji in kadilci krivi torej ste. Sej mene je Bini tud obtožil, da imam samo srečo in da se za svojo neokuženost lahko zahvalim samo sodelavcem, ki kao pazijo name, ker sam sem pač čist neodgovoren. To ja, dejmo iskat krivce vsepovsod, samo sistemske napake pometajmo pod preprogo.
Bini, Shrek, a vidva kej špecata take kofetkarje, pa kadilce pa recimo razne take, ki dvomimo o smiselnosti določenih ukrepov... tko recimo mal po udbaško? Če ste zamudili tiste čase, mate zdajle odlično priložnost tole situacijo izkoristit. Danes je biti ovaduh spet "častno" dejanje, saj vemo zakaj - "rešujejo se življenja". Sicer zelo slabo ampak gremo po "zmago" - smo že v prvi deseterici držav na svetu po številu mrtvih, ki so nekako povezani s korono. Bravo.
Ne špecam in se de družim z njimi pri kofeavtomatu...
Cigareti mi pa smrdijo.
Sloštujem pravila korone in na cesti. Pa s krivuljo se ne obremenjujem.
Delam v proizvodnji, samostojno. Vsi delamo samostojno. Vedno razmak 2 metra ali več. Ko se kofetka, je pa 5- 6 pacientov na kupu, pa še cigaret zraven...
Dim od elektronskih cigaret veste, kak je...no in tako lepo se korona širi...
Brez veze vsi ukrepi.
Samo denar spametuje slovenceljna...da mu sprazneš denarnico... Denarna kazen...in to ne majhna...
Za širjenje korone v službi ste krivi kadilci in kofetkarji. Takrat se maske snamejo...in se korona lepo širi.
Pri meni se lepo širi. Do sedaj blaga oblika in so bili vsi ala Potrč, da je to vse skupaj nič. Zdaj sta pa dva ornk dobila, tak da je kriza, so pa obrnili ploščo...
Vulkanizer mi zategnu kolesa, da enega nisem uspel dol dobit in pokrivil original ključ. JEBEMTI!
Zamenjaj vulkanizerja.
pred 41 minutami je Slivka napisal:
Mi imamo dobro ravnateljico.
Učiteljice so dobile vsaka svoj računalnik in vsaka svojo kamero. Učiteljice zjutraj normalno pridejo v šolo, postavijo kamere, priklopijo videokonferenco in 40 minut predavajo pred kamero. Učenci pa preko videokonference spremljajo razlago doma vsak na svojem računalniku. Pa kaj, če Arnes ne dela, važno je, da dela prenos podatkov, da lahko izvajajo videokonference. Če pa učencem kaj ni jasno, pa po emajlu pošljejo vprašanje učiteljici, ki jim nato odgovori. Stvar teče bolje kot kadar so v šoli: otroci se naučijo isto toliko, kot če bi bili v šoli, le neumnosti ne počnejo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No, moja prva raketa je bil hrošč. So ljudje mislili, da se sam fura. Sem bil v petem četrtem razredu, pa ata zram. V sedmem pa že samostojno. Hribi ala Slivka... Pride pol lada 1300...pa lada riva 1500...pa golf 2, audi 80, pol pa prva mazda... 323f 1.8 106 km... To bilo leta...94...avion od avta...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani