Nisem sicer gledu cele dirke (recmo da sm samo 1.tretjino), pa me je pol kr sokiral, da je Ferdinando zmagu (za kerga napol navijam - delno ne ker voz Fergusona)!
Lohk pa pojamram, da se ta sezona za moje adute, ne pise dobro, ker edini kerga tezje vidim na 1. mestu kokr Schumelna je pa Vettel in glih zanga mam obcutek, da zna bit tole njegovo leto (res obvlada dec, avto pa itak ma kriiiila)!
P.S. Me pa zanima ?e bi (vas) SCH sedel v rdecem bolidu uceri (recmo namest Alonza), sm skor zihr da bi zmagu, ker Masso bi ze nekak sct pelju!
@Klop?i? - a to ste mal kak dreg mulci med sabo (ko si napisu da dobr da niso merli ?e nekolko ni?je), ali si pa? prosto po Pre?ernu reku da bo? stisnu "kokr da!" (Serpentin?ek stil)!
Boss, nekak u stilu Labija tut jz to dojemam, da ma pa? folk mal ve? tolerance, ti ne voz za ritjo, blenda, ustrahuje ter da ne pr?akuje da bo? po dirka?ko "zalagal" vse mo?ne krivine in izbokline na cesti!
U?er mi je en kojn z X5 zaparkiru lokalno va?ko cesto (v sne?nih razmerah) in ko me pride klicat, ?e lohk jz njega odparkiram (sm ga blokiru s svojmu avtom), sm biu besn k ris, no pol pa mi je blo hitr ?ov, ker sm vidu da je to zlo prjazn fant, se mi je stra?no opravi?vov. Jz sm si pa? predstavlju enga fakin Ćifota u takmu avtu, te?nga, tko da se bova po?teno spoprijela ?e bo kej pamtn!
U?er so ble tko super ceste, da me je nek na ovinku, pri 15kmh odnesl v neke kovinske ?tange, pa mislim da kljub vsemu na koreti ni ni?, razen mogo?e kak le?aj, ker sem vmes zadel s kolesom robnik!
Dans sm se odlo?u, da nardim (morda s pomo?jo ?e ostalih ?okiranih Kamni?kih star?e), konec sprenevedanju na?ega ljubega ?upana in sicer na podro?ju zagotavljanja vrtca!
Verjetno bojo moral advokati zaropotat, ampak zgubit ne morm!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dans sm spet de?urn na telefonu, za cev oddelk - ni ni? kej lu?tno!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani