Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Nisem sicer gledu cele dirke (recmo da sm samo 1.tretjino), pa me je pol kr sokiral, da je Ferdinando zmagu (za kerga napol navijam - delno ne ker voz Fergusona)! :P

Lohk pa pojamram, da se ta sezona za moje adute, ne pise dobro, ker edini kerga tezje vidim na 1. mestu kokr Schumelna je pa Vettel in glih zanga mam obcutek, da zna bit tole njegovo leto (res obvlada dec, avto pa itak ma kriiiila)! :angry2:<_<

P.S. Me pa zanima ?e bi (vas) SCH sedel v rdecem bolidu uceri (recmo namest Alonza), sm skor zihr da bi zmagu, ker Masso bi ze nekak sct pelju! :P:danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Klop?i? - a to ste mal kak dreg mulci med sabo (ko si napisu da dobr da niso merli ?e nekolko ni?je), ali si pa? prosto po Pre?ernu reku da bo? stisnu "kokr da!" (Serpentin?ek stil)! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Otrok v avtu
Napisano

Boss, nekak u stilu Labija tut jz to dojemam, da ma pa? folk mal ve? tolerance, ti ne voz za ritjo, blenda, ustrahuje ter da ne pr?akuje da bo? po dirka?ko "zalagal" vse mo?ne krivine in izbokline na cesti! :angry2:<_<:harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jz bi pa napovedu;

1. Hemi

2. Knof

3. Ferdinand

4. Rozy

5. Massa

6. ?evljar

7. Sutil

8. Webber

Me zanima ?e sm biu dokaj blizu! :harhar::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sicer pa ne mislt, da je Sutil slab ?ofer, mislm da se je ?e kr parkat izkazu! :danzoman::bravo:

@Boss, a upa? napovedat izid kvalifikacij, ma ?e tekme pol? :harhar::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pozna mogo?e kdo sankali??e SAVSKE JAME (Planina pod Golico), ker to je pa baje u?ivancija prve klase in na?e nejbl carsko sankali??e! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

U?er mi je en kojn z X5 zaparkiru lokalno va?ko cesto (v sne?nih razmerah) in ko me pride klicat, ?e lohk jz njega odparkiram (sm ga blokiru s svojmu avtom), sm biu besn k ris, no pol pa mi je blo hitr ?ov, ker sm vidu da je to zlo prjazn fant, se mi je stra?no opravi?vov. Jz sm si pa? predstavlju enga fakin Ćifota u takmu avtu, te?nga, tko da se bova po?teno spoprijela ?e bo kej pamtn! :danzoman::blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KAM LETOS NA MORJE? :)
Napisano

Od tabli?jih oto?kov bi jz vsekakor priporo?u LO?INJ (hitr si tam, doma?ini niso ni? na?pi?eni na Janeze), klima je bo?anska, zdravilno podnebje pa?! :danzoman:

Naselje pa recimo ?ikat, autokemp, al pa Bu?anje (po doma?e so mu rekl Kr?ko)! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

U?er so ble tko super ceste, da me je nek na ovinku, pri 15kmh odnesl v neke kovinske ?tange, pa mislim da kljub vsemu na koreti ni ni?, razen mogo?e kak le?aj, ker sem vmes zadel s kolesom robnik! :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A nej bi blo vrtcev zadost (?e ve? iz prve roke), ker drga? bomo zaropotal! :danzoman::P

P.S. - itak pa prihaja dostkat pr izvedbi do takih zamud da je joooj! :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans sm se odlo?u, da nardim (morda s pomo?jo ?e ostalih ?okiranih Kamni?kih star?e), konec sprenevedanju na?ega ljubega ?upana in sicer na podro?ju zagotavljanja vrtca! :danzoman:

Verjetno bojo moral advokati zaropotat, ampak zgubit ne morm! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jao - kera patetika, na Radiu Center na veliko ogla?ujejo; "prihaja kraljica, Seka Aleksić!"

Halo, mislm ?e je ona kraljica, pol dam pa kuj reproduktivni organ pre?! :hudicek:<_<:harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jz pa sm tut nekak ra?unu na orkanske fakin vetrove, v spremstvu to?e, zato sm si naredu delni kasko! <_<

Ker kako ti pa Francoza al pa Japonca ena konkretna to?a obdela, pa raj ne bi vedu (?e posebi ?e ni primerno zavarovan)! :hudicek::blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.