Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Te?ka bo... sploh ker je v vodstvu Button in ne Hamilton. ?e bi bil mali crni prvi bi bilo pa res ?ist vse mo?no :hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

nisem gledal je pa vseeno zanimivo v toliko, da prvak ?e ni odlo?en in zna biti na zadnjih dveh tekmah ?e zelo zanimivo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

46-letnega povzro?itelja nesre?e, ki je po avtocesti peljal v nasprotno smer, pa so policisti po zasli?anju izpustili, saj ni bilo razlogov za pripor. Po neuradnih podatkih mu je alkotest pokazal kar 1,8 promila alkohola. ?eprav povzro?itelj nesre?e doslej zaradi huj?ih prekr?kov ?e ni bil obravnavan, torej ni bil ne povratnik ne stalni kr?itelj, pa mu zaradi tragedije, ki jo je povzro?il, zdaj grozi 12 let zapora.

46-letnik naj bi usodno no? do pol petih zjutraj popival v lokalu v industrijski coni v bli?ini ?alca, ki je sicer odprt le do 23. ure, zato bo, po neuradnih podatkih, policija skupaj s pristojnimi in?pekcijskimi slu?bami ukrepala tudi proti lokalu.

Sicer lokal oz. lastnik lokala nebo odgovarjal za tragedijo ampak mu lahko le ubri?ejo precej visoko kazen za kr?enje predpisov. V kon?ni fazi lastnik lokala ni posadil tega kreljota za volan in mu rekel naj gre vozit v nasprotno smer po AC.

Je pa zanimivo kake vse zgodbice se zdaj napletajo. Baje naj bi se dan prej lo?il od ?ene in se celo namiguje na samomor. Sam ?e je to res ni logike zakaj ni raje izbral tovornjak ali pa ?e bolje vlak za kon?anje ?ivljenja. Tako pa ni kon?al svojega ampak tri druga :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Dokler bomo v Sloveniji omamljanje s alkoholom imenovali kultura pitja in zraven prirejali milijon pivskih festivalov pa izbirali vinske kraljice in ne vem kake neumnosti, bomo ?e bomo imeli sranja na cestah.

Pri nas je biti pijan al pa se nasekat do nezavesti vrlina in tema, s katero se nekateri hvalijo v dru?bi in ne vem kaj ?e vse. Od pijanege za mizo, do pijanega za volanom je le ?e korak in skrajni ?as je, da se alkohol v prometu prekvalificira v kaznivo dejanje kar tudi je.

V ameriki so to ?e davno pogruntali in kako zanimive so reakcije sloven?kov, ko se pojavi kak?en ?lanek, da so recimo hollywoodskega zvezdnika ujeli pod vplivom alkohla za volanom. V USA je to huda zadeva z dolgoro?nimi posledicami pri nas pa ve?ino folka sam debel gleda, ker v Slo je v vsakem trenutku na cestah cca 5% alkoholiziranih udele?encev.

Vsak dvajseti vozi pijan in zdaj samo ?tejte mimo koliko avtomobilov se peljete vsak dan in delite z 20 pa boste videli mimo koliko pijancev ste se peljali in kolikokrat ste imeli sre?o, da se ni ni? zgodilo.

Poleg tega imamo ?e malo morje kretenov, ki so prepri?ani, da ?e so pijani, da vozijo bolj varno ?zmeden? , ker so kao po?asnej?i (a res?) ampak v bistvu vsak ta drugi od teh sploh ne ve kako se je pripeljal do doma, ?e mu je to slu?ajno uspelo.

Sicer pa edina stvar, ki bi lahko bila v tej zgodbi "pozitivna" a ?al ne bo, bi bila ta, da bi ?ir?i javnosti prikazali skozi kak?no kalvarijo bo ?el ta povzro?itelj saj ker je vozil alkoholiziran zavarovalnica ne bo krila ?kode in bo tako poleg moralnega dolga nosil tudi finan?no breme za vse ?rtve. Vse bo kril sam, vse mu bodo pobrali in ?e ma ?eno in familijo naj se ?imprej lo?ijo od njega, ker posledice bodo katastrofalne.

Ampak ?al tega "pozitivnega" dela na ozave??anje ostalih ne bomo v javnosti nikoli izvedeli in nikogar se ?alostna usoda tega mo?aka ne bo dotaknila, kar je ?koda saj edino na takih primerih se ljudje vsaj malo lahko spametujejo. Ampak o?itno bo vsak kreten moral izku?nje nabirati sam in mrtve bomo ?e vedno vodili kot statistiko, jok svojcev pa bo ostal zaklenjen med ?tirimi stenami dale? od javnosti.

In vse bo teklo po standardnih poteh tako kot zdaj. :(:angry: - ?alostno in pateti?no

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Borut to je tud ena oblika mobbinga na delovnem mestu. Moj predlog, na?timi si kamero, da vidi? kdo je. Ko ga bo? odkril mu ne povedat, da si ga posnel (da ne bo kake ovadbice ;) ). Postavi ga pred dejstvo pa opazuj koliko ?asa bo lagal. :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mlada punca se poto?i svoji mami:

Lo?iti se ho?em, ker moj mo? ?eli z mano samo analni sex..Moja ritna luknja je sedaj ?iroka kot kovaenc za 2 evra, neko? pa je bila ?iroka kot kovanec za 20 centov.

Mati ji odgovori:

Poro?ila si se z miljarderjem, ?ivi? v 3 nadstropni hi?i, vozi? Ferrari,

na teden zapravi? 10.000 evrov, na leto gre? na 6 eksoti?nih potovanj, sedaj pa se ho?e? vsemu temu odre?i zaradi borih 1,8 evra?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Primer kontrole v Avstriji
Napisano

Mal bom tole temo zlorabil.

Nekaj se govori, da misli vlada prodat DARS neki tuji firmi (baje naj bi to bla portugalska Brisa) in s tem upravljanje vse AC-mre?e. Cena naj bi bila 1? ?zmeden? s tem, da bi kupec prevzel 70% dolgov.

?e je to res in ?e se to zgodi bo taisti kupec lahko sam dolo?al vi?ino cestnin in dragi moji, ?e se to zgodi bodo ?le vinjete papa in spet bodo uvedli elektronsko cestninjenje po cenah, ki so vsaj 2x ali celo ve?krat dra?je kot so bile pred uvedbo vinjet.

?e se to zgodi bodo AC-ji samevali in ves denar, ki smo ga dr?avljani SLO vlo?ili v AC bodo pobasali tujci.

Tako, da izkoristite, dokler so vinjete ?e na razpolago, ker obetajo se ?rni ?asi kar se ti?e varnega in hitrega prevoza. :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ulazi gospodja najboljih godina u restoran, sjeda za stol i pita konobara Hasu:

- Mo?ete li uklju?iti klimu, jako mi je toplo.

- Ma, mo?e, nema problema ! - re?e Haso.

Poslije 15 minuta gospodja ponovo pozove konobara i zamoli ga:

- Mo?ete li isklju?iti klimu, jako mi hladno.

- Ma, mo?e, nema problema ! - odgovori Haso.

Pola sata kasnije gospodja ponovo pozove konobara i ka?e mu da ovaj put uklju?i klimu jer je opet jako toplo, na ?ta Haso odgovori da nema problema.

Sve to promatra Suljo za drugim stolom te pozove Hasu i upita ga:

- Za?to dozvoljava? da te ova ?ena zajebava stalno, te uklju?i te isklju?i klimu.

- Ma zajebavam ja nju, mi uopće nemamo klimu !

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Primer kontrole v Avstriji
Napisano

Ne Grega, na Mad?arskem to delajo kamere in OCR software, ki ?ekirajo tablice ter temu primerno colajo kazni. Pri nakupu vinjete mora? povedati tablico oz. stric na pumpi sam preveri ?tevilke - tako, da tam ni zajebancije, ker je to najbolj u?inkovit nadzor.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

ajoj ?zmeden?

Pride mo? iz slu?be in vidi, da ?enska kle?i v kopalnici,

hitro sle?e hla?e in jo rukne od zadaj.

Potem gre v kuhinjo, da bi si vzel pivo iz hladilnika,

a glej, tam ?ena pripravlja kosilo. Ves za?uden vpra?a:

"Kdo pa je tista ?enska v kopalnici, ?e si ti tukaj?"

?ena odgovori: "Ja, mama je pri?la na obisk, pa i??e uhan,

ki ji je padel na tla."

Pa se mo? razjezi: "Drugi? pa vsaj povej, ?e pride tvoja mama na obisk."

"Ne," re?e ?ena, "saj je na obisk pri?la tvoja mama."

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mo? in ?ena imata 25 obletnico poroke. Mo? vpra?a ?eno, s ?im jo lahko

razveseli ob obletnici.

Pa ?ena pravi: 'Pelji me v striptiz bar. Prav rada bi videla striptizete,

kako se sla?ijo.'

Pa pravi mo?: 'Kaj bo? tam. Taki bari so samo za pohotne?e, ki hodijo

gledat ?enske in se slinijo.'

?ena vztraja: 'Pa vseeno bi rada videla in ker sem vedela, da si bolj

srame?ljiv, sem ?e kupila karti.'

'Pa naj bo.' se nejevoljno preda mo?.

Prideta v bar in v garderobi oddata pla??e, pa pravi garderoberka: 'Dober

dan gospod Lojze.'

?ena ga pogleda, mo? pa hitro pove, da je to h?erka od sodelavca.

Vsedeta se za mizo in natakar pozdravi: 'Dober dan, gospod Lojze.' ?ena ga

grdo pogleda, mo? pa hitro pove: 'Ah, draga, ta je bil natakar v slu?beni

menzi.'

?ena ga postrani gleda, vendar mu nekako verjame. Predstava se za?ne in

striptizeta se sla?i. Pride do hla?k in vpra?a: 'Kdo mi bo pa danes slekel

hla?ke?' In cel bar v en glas zakri?i 'Lojze!!!'

?ena pobesni in jezna odkoraka iz bara.

Mo? za njo ves nesre?en: 'Draga, to so mi podtaknili! Teh ljudi sploh ne

poznam! Ljuba moja! Verjemi mi prosim!'

?ena se vsede v taksi, mo? jo komaj ujame in prisede.

Ko sta v taksiju, taksist pozdravi: 'Dober dan gospod Lojze. Kaj pa vam je

danes? Tolk dobrih ma?k sva ?e prevozila, vi pa s to staro koklo okol

hodite.'

hmmm, hmmm le keri Lojz je to? :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.