Dans gledam nek spis, ki sm ga u?eri delu, pa je ?lo ?e po po?ti ven, no pa sem upnika po nesre? preimenoval iz izmena Marko v NARKO! Me zanima kok bo kej navdu?en!
Moji sodelavki debatirata, da je ena od njiju govorla z nekim "bio maherjem", ki je reku, da je bla PM pod neko ?rno magijo in to ?e ve? let.
Mah smole ma res obilo ta ?enska, sicer pa sem bolj kot ne skepti?en glede njunga razmi?ljanja, mo?no pa je itak vse, dolo?en folk je hudobn k svina, pa nekateri tut razpolagajo z dolo?enimi (negativnimi) sposobnostimi!
Ostaja pa jasno totalno grenak priokus - OI so na vsakih 4 leta, na naslednjih je ve? ne bo, kar pomen da ji je tale fakin nezavarovana proga vzela ZLATO!!!
Sej ne mor? vrjet, sred Centra je glih za mal manjkal, da ni sodelavke povozu nek ćifurski ?apac v trenjerki, v famoznem Vr6 Golfuri, o?itno je mislu da je na dreg rejsu, ker je pognal kokr zmore skret smrdljiv!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sam d niso Zigeunerji, pa mi je okej!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani