Jebemosunce - ?im zalaufam voz, pa pr?gem radio, mi ?e za?ini dan famozni zvok Frenka Nove (kdor pozna tega virtuoza ve o ?em govorim)!
Je za?vrgolel ko slav?ek!
Aja u?eri sta mi pa smuka?a po?teno moralo zbila, je pa presenetu Perko, ki je mel ?al total gnilo ?tartno ?t., no pol Kri?aja so pa itak prekinil sred fure, res majka - sanjski razplet!
Zdele voditelca na Radiu Express, kao daje napotke kaj bi blo fajn po?et popoudan, pa med drugimi predlaga, da peljemo ku?ka na sprehod, ampak res na sprehod, ne v gara?o je rekla!
U?eri so se pr men mal zbral kolegi; pa smo nakonc nazdravl - enmu deci doma?ga ?nopsa, men pa deci vode (kolega je jasno mislu da mava isto vsebino), no on je ?ou nakonc bruhat, jz pa sm vodo mirno spil do konca, pa se pa?il, kok je mo?no, da me je total za?gal!
Mam dopust in opazujem soseda z BMW (veslje v vo?nji, ki mi dostkat to poudari z besedami ta oseba), pa zdele ne more ne naprej ne nazaj, jz ga pa dra?im, ?e je kej veselja!
Streho u slabem stanju sem sam re?eval tko da je bla odprta, je pa res da kar konkretno rizkira?, da ti kdo ?ik fukne na zic, kar ga ni? ne stane, tebe pa kar precej!
Hehe, volitev resda niso zmagal, sam ?e bi ble pa te danes, pa mislm da bi "va?a" opozicija ?e kako pu?nla (folk ma namre? dovolj raznih genijev na ministrskih polo?ajih in o teh lahko govorimo o mno?ini, ne enem primerku)!
Mislm, da je vsaka alternativa trenutni vladi dobrodo?la!
Hja Boss, ?e mi re?ejo, da pod Savskmu mostam te?e Donava, re?mo da lih nam vrjeu, ampak dolo?ene druge zadeve so pa v tej rjapubliki Banjani, ?ist vse mo?ne!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dvomim - moja kolegica, sodelavka se je vrjetno pravilno izrazla; "idemo dalje za iste pare!"
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani