Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Dones bomo mal navijali za Lyon.. :D

Kokr kdo! :harhar:

P.S. - mam ob?utek da ti ve? pomen da Real izpade kokr Barcelona zmaga, torej si pravi Janez! :harhar::P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OI 2010
Napisano

Pomoje bi pa na takih nevarnih (potencialno izletnih) mestih lahko naredil kar zaprt tunel, pa mu pol zihr neb blo tok hudo kokr tkole! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jebemosunce - ?im zalaufam voz, pa pr?gem radio, mi ?e za?ini dan famozni zvok Frenka Nove (kdor pozna tega virtuoza ve o ?em govorim)! <_<

Je za?vrgolel ko slav?ek! :blush:

Aja u?eri sta mi pa smuka?a po?teno moralo zbila, je pa presenetu Perko, ki je mel ?al total gnilo ?tartno ?t., no pol Kri?aja so pa itak prekinil sred fure, res majka - sanjski razplet! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Zdele voditelca na Radiu Express, kao daje napotke kaj bi blo fajn po?et popoudan, pa med drugimi predlaga, da peljemo ku?ka na sprehod, ampak res na sprehod, ne v gara?o je rekla! :bravo:<_<:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

U?eri so se pr men mal zbral kolegi; pa smo nakonc nazdravl - enmu deci doma?ga ?nopsa, men pa deci vode (kolega je jasno mislu da mava isto vsebino), no on je ?ou nakonc bruhat, jz pa sm vodo mirno spil do konca, pa se pa?il, kok je mo?no, da me je total za?gal! :danzoman::P:harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mam dopust in opazujem soseda z BMW (veslje v vo?nji, ki mi dostkat to poudari z besedami ta oseba), pa zdele ne more ne naprej ne nazaj, jz ga pa dra?im, ?e je kej veselja! :P

NEPRECENLJIVO! :hudicek::blush::harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Streho u slabem stanju sem sam re?eval tko da je bla odprta, je pa res da kar konkretno rizkira?, da ti kdo ?ik fukne na zic, kar ga ni? ne stane, tebe pa kar precej! :blush::angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Hehe, volitev resda niso zmagal, sam ?e bi ble pa te danes, pa mislm da bi "va?a" opozicija ?e kako pu?nla (folk ma namre? dovolj raznih genijev na ministrskih polo?ajih in o teh lahko govorimo o mno?ini, ne enem primerku)! :harhar:

Mislm, da je vsaka alternativa trenutni vladi dobrodo?la! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Hja Boss, ?e mi re?ejo, da pod Savskmu mostam te?e Donava, re?mo da lih nam vrjeu, ampak dolo?ene druge zadeve so pa v tej rjapubliki Banjani, ?ist vse mo?ne! :blush::angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.