Odg.1 - Ja sem taknal na Verov?kovi; cena je ?e zmer 58 EURc.
Odg.2 - Majstr iz Vojvodine je legenda (se strinja tut Toma?, da je ful dobr narjena njegova in?talacija), je pa treba nekako (s ?immejn stro?kov) pridt do njega, to pa pri danih okoli??inah pomen, da se pelem na LPG!
Danes na pumpo pride nekdo s cukajoco laguno se zalit na dizel gorivo pa un za pultom znori....a sem jaz kriv da vozis ta jajcam jaz bom dal napis gor da vsu na F tankajo na lastno odgovornost...
Un ves bled rece keri na F?
Fiat, Ford, Francozi!
Hehe, ?e bi bil jaz ?ofer omenjene karjole, bi ga z levico prtisnu u vampek, z desno pa direkt na pi?ko, pa da vidmo kdo kaj voz oz. kok cajta on ne bo ni?esar furu, razn kriplvagna!
Labi, a proge so tle kej po?tamfane al kr po celcu furate (loh da sam tko zgleda s slik)!
2500m je kar konkretna vi?ina, kok pa ma Kosovo najvi?ji to?ko, vrjetn ?e kake 100 metrov ve?, al kako, vsekakor nimajo vi?jega od O?akam, kokr se spomnem!
Mah te neotesanci v kamjonih pa? ra?unajo na zakon mo?nej?ega na cest, se prav osebni nej se jim modro umikajo ter bojijo, sicer lohk postanejo jetrne pa?tetke!
Boss, kaki avti, hudi?a, govorim o delu od Pivovarne Union do Hotela Lev (nek na sred te ralacije gre ravno ?eleznica ?ez 4 pasovno cesto (nadvoz)! Kermu pa tm znese parkirat, pa res kapo dol, pa ?e vse ostalo za tak podvig!
Ne morm vrjet, da ve? k tedn po zadnjem snegu v LJ, ?e zmer ni o?i??en plo?nik (govorim konkretno za za?etek Celov?ke c., od Union pivovarne, prot Hotelu Lev), pa to je katstrofa, na kolesarski je ziher po ene 30 cm snega, medtem ko plo?nik na delu ko je kao o?i??en, je poleden u tri pizde! Ne me jebat pa take pristojne slu?be, mamujimjebm!!!
Kolega je prodal prastarga BMWja 2 Srbo ?vercerjem!
No pa je bil ful slabe vole, k sta mu ceno zbila do konca, ampak usseen dec najde uteho pa prav;
"?e res da sta ga pocen dubla, mi zbila ceno, ampak sta pa kupla zlo velik rje in zlo mal avta. Pisda, ?e bi znov molt, bi takoj zmolu en O?ena?, da jima krepne ?e pred Hrva?ko mejo (na poti v Srbijo nekam)"!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tm nek leta 91 sm jz dubu svojo prvo ?katlo in sicer PC XT!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani