Jaz bi tudi dobro premislil! Sosed ima neko hudo stvar od kolesa in sem se enkrat poskusil peljat po njegovi pisti-koreninah v dolino in sem kmalu ugotovil, da ni to to... 🥴čeprav kolesarim že praktično že celo življenje, res da s specialkami in trkingi a vendarle, to je drug planet nimaš kolesa toliko pod kontrolo kot na cesti. Hitro se lahko razletiš, sosed se je enkrat kar lepo-grdo.... Premisli🤔
Ja, zanimivo je to, da je cena direkt v hotelu 50€ in prav tako tudi na vseh znanih inter. straneh. Našel sem pa eno špansko agencijo, jaz sem prvič slišal za njo in je cena z nekim dodatnim 15% popustom tako ugodna..... 👌😉
Sem bil v H. Istra je pod G. Hotelom. Je 3*, zajtrk in večerja odlična in samopostrežna še pijača ob večerji je gratis. Cena za ta čas je bila 32€ na osebo na dan. 😉
Heh, moraš imeti pa že res srečo, da povoziš takle 2cm šrauf....tko da se bo dalo "zaflikati"....moram loto vplačati ta vikend😉🤣
p.s. ko sem bil pri mehaniku, je ravno ena gospa z A3 kupovala nove zimske gume in ji je priporočil KLEBER (pravi da je to vrhunska guma za zmeren denar, so pa iz skupine Conti....)
Ja kaj si pa mislil do sedaj, da so Kleberce neka jajca.... 🤔😉
Ti šravfi so super, ker v gumi ostane in zelo počasi pušča, steklo ali cvek je najslabše....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kofe se še kaj črepa.... 😂😊😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani