David 8 Napisano 14. julij, 2005 Zopet prvi Napisano 14. julij, 2005 Orwella nisi ?ital?Aja mladina ne bere ve? knjig ... jaz pa tudi ne ... pravi ?ena, da sem nepismen ... haha ne ne...jest jih pa ?e kar bere...sicer bolj malo...ampak jih......torej sem pismen.... LP daVid Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 14. julij, 2005 Zopet prvi Napisano 14. julij, 2005 Ja ja ja....mene je pa velika sestra poslala.....kaj zdej to....neki ne ?tima..... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 14. julij, 2005 Zopet prvi Napisano 14. julij, 2005 strange days of the Mazda forum So pa res bili, dokler nismo mi pri?li in re?ili zadeve... Le kdo nas je poslal a???? Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 14. julij, 2005 Zopet prvi Napisano 14. julij, 2005 strange days of the Mazda forum ajm a litl slou KAAlman....mene res ?e malo skrbi zate....... :mi pijemoo: Ala ?in.. daVid Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 14. julij, 2005 Happy Birthday Morpheus ! Napisano 14. julij, 2005 Morpheus...?ingulingu ?in ?in LP daVid Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 13. julij, 2005 Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Aha, bom takoj traktor ?tartal, pa ?e ?ibam v .... kam ?e??? :ne vem: Joj tomi....sem mislu da ve?......hm....pokli?i interpol! LP daVid Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 13. julij, 2005 Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Ehhh, David , nehi nooo.... Hm....sam MM pa res ?trajka........ Ala tomi pejdi jo zbudit.,,.,!!! Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 13. julij, 2005 Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Ufff, da ne bo teta huda !?!? :ne vem: Tomi slinko pobalinko si..... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 13. julij, 2005 Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Kaj pa voda on rocks? Ma ala to pa nej bo......shaked but not sturbed.......voda ala James Bond..... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 13. julij, 2005 Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Ej lih sem ti tel omenit da sam ?ekira in pripravlja napad.....hm..... ?e mene pra?a? si n? panasheja ne zaslu?i------ :ne vem: :mi pijemoo: david Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 13. julij, 2005 Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Ej, kolega, kaj bodo pa sosedi rekli, ?e jim zaparkiram most??? :ne vem: Al pa nej si to kupijo...... EEEEE ka tebojo ?uj....ti sam reci da more tvoj traktor noter bit....on nej pa ?ez vodo grejo.-.... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 13. julij, 2005 Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Bogi TOOOmiiiiiiii.....ne se pustit...... LP daVid Evo gara?o zate tomi...... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 13. julij, 2005 Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 MA booogi otroci....namesto da bi se igrali z ra?kotam jim ga uzame?.....te bo ka?a BUM BUM! LP daVid Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 13. julij, 2005 Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Sppett ?ena unplugala ra?kota....... Tomi bodi fajn.... daVidJap, ?ivljenje je kruto - pa bo? ?e ?e spoznal...hahahaha jes jes...kako da ne...... Tomi uklopi MSN!!! LP dAvid Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 13. julij, 2005 Bela praznuje Napisano 13. julij, 2005 Hud kolega....... Dando sam upam da ti nisi tak!! ?ist neumesno....s kje si ti doma? LP daVid Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 13. julij, 2005 Avtor Golf III Turbo....580HP Napisano 13. julij, 2005 a se men sam zdi, al stisne NOS na ravnini k jih prehiteva? poslu?ite zvok...brez NOS-a bi blo tole zelo neverjetno! LP, Rejc Mislim da ne.....to sam turbina zapiska......n? nos..... LP daVid Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 13. julij, 2005 Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Moram it - bo elektrike zmanjkalo ... Sppett ?ena unplugala ra?kota....... Tomi bodi fajn.... daVid Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 13. julij, 2005 Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 13. julij, 2005 Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Kje se kopate experti v Puli??? Na KAmenjaku al kje drugje??? Uf kaj danes sem se prvi? dol kopal.....sem z enga pomola sko?u v morje..... LP daVid Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 13. julij, 2005 Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Ma niti eno niti drugo niti tretje...prouzaprou je prou lepo morje..... Jest sem od?ofotal svojih 300 m in nazaj domov.... LP daVid Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 13. julij, 2005 Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Aha... ...res ni nikogar gor zadnje dneve ... ?e pa ?e, pol pa samo prebirajo in papa ... NI? DOGAJA ... ampak, mi se ne damo!!! ?e mene ni blo zadnje dni...... :ne vem: Danes sem pa spet ?ofotal..... Tokrat v puli..... Tomi se ti ?e kaj cedijo sline?? LP dAVid Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 13. julij, 2005 Bela praznuje Napisano 13. julij, 2005 Tralala hopsasaaaa....... daVid Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 13. julij, 2005 Zopet prvi Napisano 13. julij, 2005 Tomi osamljen si ostal tuki gor..... Vedno prvi.... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 11. julij, 2005 Zopet prvi Napisano 11. julij, 2005 Uuuu ti pa kar veselo podalj?uje? ta dopust..... Ja pol pa n? welcome back..... Labi kaka je situacija dol??!! Bi rabu ene par stvari od dol.....Check out PM.... LP david Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 11. julij, 2005 Zopet prvi Napisano 11. julij, 2005 OOOO Labi....welcome back...... LP dAVid Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
LP daVid
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani