Nazadnje v?eraj zjutraj naliv kot stedi oktobra, brez grmenja, brez vetra. Kar tako je padalo. Je trava v Kp zelena kot v parku v Londonu. Ponavadi ob tem cajtu je vse spaljeno in rumeno.
Zanimivo, zjutraj sem ?etal psa pol sva se pa ?la kopat. Je bilo ?e 27 zjutraj, opa?am da Limski velikokrat preseka.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Moram pa naslednje leto obvezno v Mugello, junija sem bil tam mimogrede in se nisem mogel nacuditi konfiguraciji dirkalisca na obe strani gre v tak hrib, da samo gledas, cilj je dobesedno v dolini, poleg tega pa je to prvo najhitrejse dirkalisce v koledarju. Pa seveda Italija . Mogoce da celo probam dobiti uno varianto kjer kampiras v dirkaliscu in gledas iz svoje parcelce
vzdu?je, organizacja, dirka, program, vse. nenazadnje je to doma?a dirka Rossija. Ampak organizacija je netipi?no italijanska. z motorjem parkira? pod tribuno, sem na Rosijevi tribuni v klubu - cena ?e rezervira? februarja (druga?e niti ne dobi?) malenkost dra?ja od brna na C sektorju, 15 minut po dirki sem bil ?e na AC, ker gre? s tribune ?tarta? in po posebnih ulicah samo za motorje pride? direktno na AC, kjer z roko talajo listke za cestnino - samo leti. Spim v hotelu na pla?i za 48? cel vikend z zajtrkom.
Za dol ima? neverjetne ceste preko apeninov, sami prelazi, za nazaj pa AC od dirkali??a do Ljubljane.
Cel vikend se ob pla?i dogaja, partiji, dogodki itd itd
No.1 pa je seveda atmosfera
Brno - gu?va do tja nemogo?a, zadnji? je stalo vse od avstrijske meje do Brna, z motorjem slalom 1 uro med vsem ?ivim, za domov sem ?el ?ez Mad?arsko, da sem pri?el domov ?e isti dan, avtomobili ve? da tam ?akajo ure in ure na odhod...spati ni treba na travniku v ?otoru, sedi? na postrani hribu na travi....v primeru de?ja si ga naj.... in to mo?no.
Pa sem vse z motorjem dal, ne z avtom
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Do Fondo, gres pa lahko naprej vse do passo Tonale, naprej na passo gavia in Stelvio vse en za drugim
Vsi trije so tudi Giro certified
Gavia je celo tako ozka in strma da ni za prikolicarje
Tako da mas od tocke ki sem ti jo dal odlicen krog Ker se iz Stelvia spustis na Merano in nazaj preko passo ne vem kaj ze SS238 cesta vrnes nazaj na tocko
Je pa cesta do Merana zoprna - glavna s prometom
Ja to je Sella ronda (rondo prelazov) Arraba je idealna da prespis, jaz grem zjutraj zgodaj potem krog - in si lahko skorajda sam. Z mopedom je ta krog dobro urco.
Tale generacija Francozov je ubijalska, igrajo toliko kot je treba, vratar v formi, obramba in sredina vsestranska, ta mau se poigrava z zogo (Best of Real, Atletico, Barcelona, Juve, Liverpool, United....), Res slab dan bodo morali imeti, da ne bodo prvaki.
Anglezi in Hrvatje so prepocasni za njih.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zanimivo, zjutraj sem ?etal psa pol sva se pa ?la kopat. Je bilo ?e 27 zjutraj, opa?am da Limski velikokrat preseka.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani