Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Samo za vas, bom danes udaru nadure.

u dej si mi p a?e v to temo u?el pa tok sm te iskal!!!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jeeeeeeeeeeee moj moj!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zidni nosilec za LCD tv...
Napisano

ok da se vklopim v temo !!!

sam bom obesil 42'' lcd!

?e ?ravfa? v steno potem vsekakor dr?ijo navadni zidni vlo?ki (8) preverjeno !!

Za gips plate je pa tako!

?e ima? npr. pregradno steno ki je enojna stena potem se to re?i s posebnimi vlo?ki samo pazi vseeno je nosilnost pod ? ?e so stene dvojne pol zadeva sploh ni problema so vlo?ki ki naredijo ro?ico zadaj ko zategne? vijak in nosilnost je dosti ve?ja ?e je dvojna!

Drga? pa TV visi na nosilcu opora je pa stena kot vse slike

?e ?e nima? stene obvezno dvojne plate pa bo!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ej nebi blo slabo ?e bi kako sliko prpopal morda tudi zame prav pride ali ?e za koga drugega!

Tnx

P.s. so pa take stvari vedno dobrod?le sploh ?e keri rad paca z lu?kam :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

http://www.ic-elect.si/catalogue.aspx/Kit%...TI/650018230100

morda si s tem pomaga? ,to mam js v mojem avtu pa ni? ne blinka pa ?e mo? ?tela?!

Druga?e pa sm nekje bral da se da enostavno re?it s Zener diodo in nekim tranzistorjem...

ma najbol da pokli?e? pa pra?a?!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pokli?i v IC eletronic al pa si poglej mal na njihovi strani,se zmeni ?e kjnajde? js ti grem kupit in se sre?ava nekje v CE na kavi ??

kaj pravi?

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ej ti brihta od Lojza!

Se zgovarja? da ti doma ni dovk?as in da nisi na netu -raje priznej da nisi ena navadna copata ampak da si enostavno pancer!!!

Drga? pa toliko glede moje prisotnosti imam pa? slu?bo kjer se dela 24 ur na dan in sem na takem polo?aju da kjer pa? ne delam veliko (priznam) oz. povedano ne delam ni? ker mi enostavni ni treba, in sem v civiliziranem svetu kjer obstaja internet!!

?e pa pa? doma nima? neta te bom pa tud razumel da potem koristi? na veliko v tvoji pisarni ali kjer kol ?e dela?!!

?e pa? je tako lahka doniram za nakup modema tebi da bo? lahko ?e doma ONline in da se ne bo? ?lepal na ra?un tvoje firme :D

Tisti ki pa so te ukradl so pa ziher balkanci in te zdaj ponujajo po forumih da bi se te odkri?al-o?itno si pretrd celo za njih :jezicek:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

kje jih pobira :

''sem pa tja'' pa take fore :hohoho::hohoho:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja res lepa utemeljitev zapiranja moje teme.

Reku si, da zapira? temo, ker je, kao, za?la, ker je nepregledna in polna nerelevantnih informacij!

?e je to res, potem lepo pljuni v roke in zapri 3/4 tem na tem forumu. Vsaj toliko tem izpolnjuje tak kriterij ki si ga zdaj tle napisal. Vse polno je nepreglednih, zavo?enih in izgubljenih postov. Pa jih ne zapre?. ?udno.

Trditev, da so neke informacije nerelevantne, pa je zgolj tvoje mnenje, ne fikcija. In moderator ne bi smel zapirat tem zato, ker se mu neka informacija, PO NJEGOVEM MNENJU, zdi nerelevantna. Ti si s zapiranjem moje teme onemogo?il podajanje razli?nih informacij in razli?nih mnenj. A se tukaj tema zapre zato, ker ti odlo?a? katera informacija je prava in katera ni, ali katero mnenje je tebi bolj v?e? ali ti ni?

KAALman serje? ga. Sicer pa bod faca in povej ter na?tej te nerelevantne informacije, ker pravi? da jih je bilo v doti?ni temi vse polno!

?e pa slu?ajno ne bo? na?el polno neresni?nih in nerelevantnih informacij, pa komot lahko prizna?, da si mojo temo zaklenu zgolj in samo zato, ker je bila to moja tema in ker ste ti in ostali spu?ili besedni dvoboj z mano.

Kratka obrazlo?itev, oziroma nasvet:

Ve?, te?ko bo? zmagal v debati, v kateri zagovarja? ali v realnosti morda celo namenoma dela? cestne barabije, kr?i? predpise in omejitve, prekr?ke itd...pol pa za svojo neumnost in norost krivi? nekoga druzga. Pa magari ima? ?e tolk somi?ljenikov. To pa? preprosto ni mogo?e. Probaj v debati zagovarjat po?tenost red in spo?tovanje predpisov, omejitev itd...pa bo bol?. Probaj!

Z mo?jo in oblastjo, ki ti je dana kot moderatorju, ti z zagovarjanjem svoje teorije zmaga? lahko le tako, da nasprotnika v debati diskvalificira? ali celo likvidira?. Te na kaj spominja tak na?in delovanja in uveljavljanja svojega prav in taki procesi? Po?teno ne more? zmagat.

To je to. Sem ?e kaj pozabu povedat?

Debile, bedake, kretene itd...ki jih tukaj nekateri talate meni, pa jaz ne bom talal vam. Ni na mojem nivoju. To delajo in talajo tisti, ki so ubogi na umu in du?i. Jaz vas znam pospravt na bolj moder, pa vendar preprost na?in.

Sre?en glih nisem zarad tega tvojega iskrenega priznanja, te moram pa pohvalt, ker si kon?no tud ti povedal nekaj po resnici. Torej malo na bolj?e ti vseeno gre.

Jaooo Lojz kje spi? da te ne ukradejo :D

Zdej vem zakaj toliko laja? in na veliko pi?e? svega in sva?ta in to v slu?benem ?asu-ker doma ziher ne upa? bit tok glasen!!

Sklepam pa po nekaterih primerih ki jih imam v slu?bi sam(pa definitivno nisem med njimi)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Grega
Napisano

vse naj bol?e!!!

:rozico::pepsi:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ne morem iz svoje ko?e... tole te bo pa sam bencin tja in nazaj stal 500? :hohoho:

:hohoho:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

:bravo::bravo: zdej ve? zakaj smo tudi pri moji zamenjal fedre! :hohoho:

Zdej bo? pa ?e po?as ene 18'' feltne obesil gor .

Drga? pa eno pra?anje-kdaj pa vitel namontira? ?? (slu?ajno mi je padu v u? :jezicek: )

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Labi
Napisano

vse naj naj!!! :rozico:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

yavarye
Napisano

sicer se leta ne ujemajo najbolje ampak vseeno vse naj naj!! :rozico:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BOBI
Napisano

Vse najbol?e starina :D:rozico:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ooooouuujeeeeee in kako je blo po lufti gret nekam?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

pa ti si cel genijalc ej mam eno TV za popravit stara je pribli?no 40 let no pa ubistvu ne vem ?e je TV dalinc ne dela :D

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kako se lahka vrata tok zakrivijo ko jih odpre? oz.zaloputne? jaooo-drga? pa si kar lepo naravnal vrata nazaj :D

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

???????? kako pa je to posible ?zmeden?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

:hohoho::hohoho::hohoho:

ej mulo tale je pa skor da resni?na!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V kak?nem avtu smo bolj varni?
Napisano

Hm to le je pa res zanimivo pra?anje!

?e bi mene kdo upra?al bi definitivno reku da si v terencu bol varen sj veste *koji je ja?i ta ga tla?i*saj kot so ?e predhodniki povedali sedi? vi?je in ob trku enostavno povozi? ni?ji avto pod sabo!

Je pa res da zaradi tr?e karoserije avto man razbit kar pa posledi?no pomeni ve?je sile na ?loveka(tr?e)

Pri koreseriji pa? mora bit tko da je kolikor se da trdna in ob enem da prevzame ?imve? sile in jo ?immehkej?e in hitrej?e zman?a-seveda je tukaj avto potem totalka ampak na osebje pa je ziher man?i pritisk sil!

Je pa seveda vse od brzine odvisno tako da-dokazano je da hitrost ?koduje ?loveku

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bosti praznuje
Napisano

bil bi ?e ?as!!! :bravo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.