Že že, samo prijaznosti v lokalih pa ni... Tudi na na obali ne... Pa da o cenah ne govorimo...
Marsikaj imaš za videt, ja, samo kje biti dva dni... Vleče me v prekmurje, ja...samo kaj naj počnem dva dni...sprehajam se lahko doma...z biciklom se lahko doma vozim...ne vem, no...
Ne vem, zakaj toliko pljuvanja po hrvatih...kar se turizma tiče. Sam dopustujem v Dalmaciji. Že 15 let pri istem ponudniku v istem kraju. Letos koristil bone v Kranjski gori. Dve nočitvi so mi bile vrh glave. Čisto nič več me ne vleče gor. Ponudba v lokalih oderuška in neprijazna. Za njih sem bil industrija.
Pri hrvatih, tam kjer hodim na letni dopust, je v lokalih vse ceneje, kdaj pa kdaj tudi kaj gratis na mizo pride. Postrežba z nasmehom in prijaznostjo.
Imam še nekaj bonov za pokurit in se sprašujem, kje v Sloveniji lahko občutim tako domačnost...
Žal je tako, da nas slovencelji ne cenijo kot turiste. Delam tudi v tej branži kot gost, pa imam veliko minusov glede ponudbe v Sloveniji. Za Istro dvomim, ampak od Zadra naprej sem pa kot turist vedno cenjen...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
aha...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani