Skoči na vsebino

Že že, samo prijaznosti v lokalih pa ni... Tudi na na obali ne... Pa da o cenah ne govorimo...

Marsikaj imaš za videt, ja, samo kje biti dva dni... Vleče me v prekmurje, ja...samo kaj naj počnem dva dni...sprehajam se lahko doma...z biciklom se lahko doma vozim...ne vem, no...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ne vem, zakaj toliko pljuvanja po hrvatih...kar se turizma tiče. Sam dopustujem v Dalmaciji. Že 15 let pri istem ponudniku v istem kraju. Letos koristil bone v Kranjski gori. Dve nočitvi so mi bile vrh glave. Čisto nič več me ne vleče gor. Ponudba v lokalih oderuška in neprijazna. Za njih sem bil industrija.

Pri hrvatih, tam kjer hodim na letni dopust, je v lokalih vse ceneje, kdaj pa kdaj tudi kaj gratis na mizo pride. Postrežba z nasmehom in prijaznostjo.

Imam še nekaj bonov za pokurit in se sprašujem, kje v Sloveniji lahko občutim tako domačnost...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Evo...da se pohvalim...

Tretja šestica na dvorišču. Letniku 04 in 08 se pridružila letnik 13...

Ena lepša od druge...ampak ta, zadnja, je pa lepotica...

Bencinar, 165 konjičev, oprema revolution...zakon od avteka...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Žal je tako, da nas slovencelji ne cenijo kot turiste. Delam tudi v tej branži kot gost, pa imam veliko minusov glede ponudbe v Sloveniji. Za Istro dvomim, ampak od Zadra naprej sem pa kot turist vedno cenjen... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.