Na kratko povedano, se prav da ga poleg igrc rabi? ?e za igranje Pa ?e zmeraj trdim da je PS cenej?i:) Res da je majn uporaben ampak dost cenej?i. Sicer pa ?e mu doda? trdi disk lohk pa lih tako na PS in?talira? windows ali linux.
se strinjam... sam je PC bolj uporabn drga? pa ?e bi bil PS malo cenej?i bi pa kar malo za?el gledat, sploh me pa zanima PSP
Photoshop in urejanje filmov tud na mojmu ?ist lpo delata:) pa je 2.5 AMD, geforce 7600, 1.5gb rama:) Me pa zanima kaj tolk resnega dela? o photoshopu? In katere film?ke si naredu, pa kater server vodi??
morem delat s ?olskim serverjem, veliko uploada in downloada, pol rihta? kake slike ko mal splab?i ra?unalnik zarad inputa podatkov po?epne mam 2.6mhz Dual core amd athlon, 2gb ram, GF 8500gt 512MB, 320GB SATA...... In dela tak ko je treba, sicer ko kak film?ek ureja? se zna zgodit da bo zarad preobremenjenosti (ko delam sta oba cora nad 90%) nwm na vsak deset urejen film?ek po?akal za 10s in se ne bo odzival pol pa sko?i naprej... drga? pa makina leti kot je treba, sem zelo zadovoljen
Brezveze igrce so na kompu (razn Richard Burnsa). Jest sm dal za PS2 200? zravn dobu 150 ?pilov. In mislim da kar se igranja ti?e je Playstation res fajn zadeva, ?e pride dru?ba, in da lohk mal u dru?bi tekmuje?. ?e bi pa hotu nov ra?unalnik ki bi mi podpirav vse nove ?pile(ki jih itak tako ali tako ne igram) bi dal 800-1000?. Aja pa BTW PS3 je 600? kar je ?e zmerej majn od kompa(za filme in za net mi ?ist zado??a ta stara ki?ta). Tako da nevem od kje tep da je playstation predrag, ?e ima? pa doma ra?unalnik ki je dost dra?ji - Verjetno ga nisi sam kupil pa ti zato ni bil drag
sem poleti sam delal da sem zaslu?il za ra?unalnik samo jaz ga rabim poleg iger tudi za resno delo photoshop, delo s serverjem, urejenje filmov,... tko da je hitra ma?ina nujno potrebna
Ne...mamo v Kr?kem tud izpostavo Logistike...so bile samo izredne razmere...ker prfokse lovim, da jih razkurim in me pol la?je vr?ejo na izpitu, pa da jih ne ?akam brezveze.
JA...?enske znajo bit lisice!!! Zato pa js pravim...Zajebi jo, ?e jo ?e mora?, na tak na?in, da ti ne more ni?, pa seveda, ?e preden ona zajebe tebe
Ob 5ih pokonci, ob 7ih bil v CE na faksu, ob pol-10ih v MB pr bratu, kjer sva cel dan renovirala stanovanje, pol pa ?e vo?nja nazaj v Bre?ice...in bum...10km pred domom, ?e itak brez koncentracije, pokonc me je dr?ala muzika, pa je spet na*eba*la na?a 4-no?na prijateljica muca.
Voznik pred mano jo je uspel zmanevrirat, preden sem pa js dojel, kaj za vraga se sploh dogaja, je ?e tolklo pod avtom. Pelal smo pa 70km/h, kolkr je omejitev tam.
Pa ka je zaj to...?isto narobn dan? Mogo?e zato, ker sem si zjutri v svoji meglenosti, narobe obleku majico?
Sam ?e policija bi me mogla ustavit, pa...res ja...kak sneg, bi bil pa dan enkraten (NOT).
I NEED A HUG!!!
?uj ti a ti hodi? tam na faks ko je logistika pa to.... :ne vem: en zelenc glih tak ko tvoj tam vedn stoji
?ak mal Qwerty, a si ti kolega al nisi... eden mora probat --- mal je glupo, da vsi probamo in vsi usujemo ra?unalnike, ?e lahko samo en. Saj ti bomo potem pomagal, da winse spet nalo?i? - tolk kolegialni pa valda smo, a ne?
sprobal in ne deluje una z dllji ... pa sm vn pobrisal in dela normalno tko da uno pr mir pstit
Ni ?ist res - uradno na XP-jih res ne dela DX10 ampak so se najdli ljudje, ki jim je to uspelo. Z drugimi besedami povedano MS verjetno uradno nikoli ne bo prilagodil DX10 za XP-je. DX10 je namre? eden redkih argumentov, da pre?alta? na Visto in MS bi rad ?imbolj prodajal Visto, kar pa mu ne uspeva najbolje.
neki .dll fajli so ko se jih kopira v system32 :ne vem: na eni gamer strani sm najdel sam ne zaupam glih
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani