Tradicija bednih tekem se nadaljuje. Brazilija vs Portugalska totalna beda. ?panija in ?ile je bil kar soliden prvo pol?as, zato pa drug bolj katastrofalen.
Zakon, makaronarji dam!!! To je definitivno najbolj?i del svetovnega prvenstva do sedaj. Ker pravega fuzbala itaq ?e skoraj nismo vidl... ?koda da nismo mel makaronarjev v skupini namesto amerov, ker potem bi ?li ziher naprej!
Nem?ki sudja je mel dva ?epa, v enem kartona za na?e, v drugem, ki je bil prazen pa "kartona" za angle?e.
Kot re?eno, Angle?i so preve? vlo?ili, da bi zdaj izpadli (Capello in cel hype okoli njega), popularizacija nogometa v US, bi pa popolnoma propadla, ?e bi jih eni maleni izlo?ili. Ameri so prevelik bodo?i trg, da bi jih spodili domov ?e v prvi fazi tekmovanja.
Naj majo jenkiji tist svoj brainless "football" pa baseball, ne pa da jih ?e tle naprej rinejo....
Kaj sm reku, Ameri na ?verc...sudja bi lahko obleku dres angle?ov, na uni tekmi pa dvomim da je bilo vse nevtralno.
Anyway... ?koda, samo je pa blo za pri?akovat, edino slaba stran, da je blo napredovanje 2min stran. Kurc na?i so zajebal proti ameri?anom, potem se pa itak ne more? na druge zana?at...
Vseeno ?estitke fantom, Capella sem mislu da bo raztrgalo od ?ivcev...
Jebo ti ?pance, kaj so vse falili, od penala dalje... ?e bojo tkole ?pilal naprej in se drkal okol 16m prostora nimajo ?ans za zmago. bi pa blo super vidit, ?e bojo ?panci drugi v ekipi in brazilci prvi, kako se bojo usekal v osmini.
Angle?i bojo na?e nabutal. Edina mo?nost na?ih je kontra. Angle?i boj opritiskal ke nujno rabijo zmago, na?i morajo to izkoristiti, samo nisem glih ravno optimisit?en. Upajmo da Al?irci stisnejo ?e en remi proti Ameri?anom.
Mam pa en tak beden ob?utek, da bojo na teh dveh tekmah ?le sodni?ke odlo?itve mo?no na stran Angle?ev in Amerov. Prvi so preve? vlo?ili, da bi ?e takoj izpadli, drugi pa so obetaven nov trg in popularnost nogometu v USA ne bo narasla, ?e Ameri izpadejo v prvi fazi tekmovanja.
Res ?koda, da nismo na?i v drugem pol?asu Mourinhota izvedl...
Za info, ?e bi imeli ?e cestnine, jaz ne navozim za 95?. Za tisto 2x ko pi?im na morje pa mogo?e ?e kam, nisem nabral tudi 50?, kolikor so stale stare celoletne vinjete.
Se pravi, zavozim za cca. 40? po starem sistemu (cestninske postaje), zdaj pla?ujem 95? na leto, in sem popolnoma sre?en, ker imamo vinjete.
Napi kreteni na oblasi pa sam ra?unajo koliko bojo pokasirali, ne ra?unajo pa da se bodo na ra?un tega sistema spet obremenile lokalne ceste in bo za krpanje le teh porabljenih ve? denarja. In ker DARS nima ?ez lokalnih cest, ga boli kurac.
In kaj lahko pri?akujemo, nespodobno dvigovanje cene za prevo?en kilometer. Plus da bojo ve? ra?unali tistim z mo?nej?im motorjem, ker smo spet pri Al Nategi in njegovem CO2.
Elektronsko cestninjene se bo sprevrglo v tako anomalijo, da nas bo vse sram. Evropa se nam bo pa smejala....
Huxleja sem dal malo na stran, bo po?akal na dopust... ker so se zaenkrat vrinile slede?e knjige:
- Thomas Cathcart ~ Heidegger and a Hippo Walk Through the Pearly Gates: Using Philosophy (and Jokes!) to Explain Life, Death, the Afterlife, and Everything in Between ; Malo lahkotnega filozofiranja
-Sa?o Dolenc ~ Kratke zgodbe o skoraj vsem : o zvezdah, genih in atomih; Zlo dobra knjiga, lepo razlo?ene zadeve, ni? kompliciranega, priporo?am.
-Zoran Milivojević ~ Formule ljubezni; Ni me kej preve? navdu?ila, ni pa slaba knjiga. Druga?e pa u bistvu psihologija okoli ljubezni in vsi mogo?i fenomeni okoli tega .
Zdaj v prebiranju:
Simon Singh ~ Zdravilo ali Slepilo: Alternativna medicina na zato?ni klopi (Odli?en avtor, iskal sem eno drugo njegovo knjigo, na?el tole, in kar sem prebral do sedaj, mi ni ?al nakupa).
PS: samo preden kon?am tole knjigo, se moram it piflat za izpit, ki sem ga zadnji? suvereno pogrnil...
Sodnik bo definitivno na strani Angle?ev. Angle?i so rpeve? pomebni, ve? danrja prnesejo in ve? so investiral v to. ?e pri Ameri?anih se vidi, da jim malo pomagajo, zato da bi v Ameriki narasla popularnost nogometu, ker sevede na bo, ?e jih eni mal?ki nama?ejo pa da izpadejo ?e v skupinskem delu.
Da so favoriti pokazali manj od pri?akovanega je po moje kriva ?oga. faovriti igrajo napadalen nogomet z veliko podajami in to, ta ?oga onemogo?a. Ekipe, ki igrajo bunker se veliko na bolj?em in ve?ini se potem tudi userje ena kontra in gol.
Na?i so zajebal, ?al se grdo sli?i ampak remi je slab rezultat na to kako so igrali prvi pol?as. ?e sre?o so imeli, da je sodnik razveljavil zadnji gol ameri?anov. Na?i so SPET mislili, da so ?e zmagali, kot takrat proti srbom in to jih je teplo. Namesto da bi stisnili zobe ?e v drugem pol?asu, so za?el igrat dokaj slabo.
Proti Angle?em nimamo realnih ?ans, saj bojo oni na zadnji tekmi napadli ko mutavi, na? bunker pa ne verjamem da bo zdr?al. Edina re?itev bi bila zmaga ali pa remi al?ircev, v kar pa dvomim. Ameri so ?e na pokalu konfederacij opozorili nase, ko so se in skipinskega dela uvrstili naprej, ko jim ni noben ve? dajal mo?nosti in so imeli ?e prakti?no zapakirane kufre za dam. Potem pa pridejo naprej in nabutajo ?pance.
Upam, da se na?im uspe uvrstit naprej, samo ?al tega ne bomo videli. Ra?unice gor in dol, za nas se ?e nikoli niso kon?ale ugodno. Traba je oddelat ne pa ra?unat.
Mah, ?e misli bit prihodnost nogometa igranej bunkerjev potem raj neham takoj gledat. To ni za pol pizde mrzle vode vredn.
?panci, so se preve? hotl na silo sprehodit v mre?o in namesto Navasa bi bolje bil Fabregas, ki ima dober ?ut od dale?.
To je isti drek, kot takrat gr?ki bunker na Eu, ki je na koncu zmagal. ?e me kej iz tira spravi pri fuzbalu je pa avtobus pred golom. In ta SP je ka?e poklon bunkera?em, saj so prav za njih nardili bedasto ?ogo, ki popolnoma uni?i ekipe, ki dejansko igrajo nogomet. Za izbijat ?ogo je pa vsaka dobra...
Tole svetovno pa je ena ?iva beda.... vsaka tekma je tak frdaman bunker na eni strani, ?e ne kar na obeh. Ene po?tene tekme ?e ni blo, da bi skos dogajal na obeh koncih. Do na?igancije na obe strnai pride samo takrat, ko se zamenjajo strani.
Po moje ja, se vidi kolk podaj je nezaklju?enih, ko ?oga kar neki pospe?i ali pa odvije. Igra je popolnoma razbita, milsim da imajo ekipe, ki bojo igrale bunker kar lepo prednost.
Do zdaj so ble vse tekme zelo bedne, nisem pa gledal cele tekme od nem?ije, pa je bil prvi pol?as ?e najbolj?i nogomet kar ga je blo na SP.ju za vidit. Res pa da najbolj atraktivne reprezentance ?ele prihajajo.
Mah tekma je bla taka beda, da ?e ne bi glih na?i igral, ne bi niti gledal. Na?i niso igrali dobro, a vseeno bolj zaslu?ili zmago. ?e po ?ude?u nabijemo izvo?ene brite, potem mislim, da smo ?e kar naprej.
Zadnje par dni besen kot ris. Dons pa ?e vidim rezultate, da se fooknu na izpitu, kar je resno zjebalo moje na?rte za dopust v Barceloni. Najbolj be razjezi to, da so bila predavanja in predavatelj popolnoma kretenska. Od 6-ih predavanj smo se dejansko pogovorjali o temi 2x in ?e to samo 1/2 predavanja.
Zdejle bi prav pasalo it kam na streli??e, da bi mel prst na spro?ilcu ene 30 min in za tok cajta tudi municije
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evropsko prvenstvo je blo kar lepo za pogledat, ve?ina tekem je bila OK. Tlele je pa glih kontra...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani