Dobil specialko iz servisa... No, pa pravijo da je servis mtbja drag...
Hkrati pa se malo izobrazil glede e-koles... Mt je pri 65ih kot kaže postavila navadno kolo v kot (lani je bila res pridna in v naredila skoraj 3000km - večina klancev)... Iščem temo na forumu, pa je ne najdem... Pedelec, e-kolo... Kakšne so že razlike? Meni je to vse isto...
Ah, najlepši bajk je tisti ki te spravi cen ustvarjati spomine in fajn ture. In tale je zelo lep za estetiko se pa nikoli nisem pretirano sekiral. Vem kaj je lepo, ampak mi to ni tako pomembno
Mal sem se usral, da mi okvir poka po 15t km in dveh sezonah... Sploh ker (zelo pametno) nisem dajal sedeža gor in dol že vsaj 1 leto in je vse zarustalo. Sem mislil, da se je naredil galvanski clen...
No, dobro da me ni bilo zraven, ko so uspeli spuliti oporo iz grušta... Potem pa k majstru za karbon, ki je rekel, da je zgolj lak... In da je znotraj kot nov... Naj pa le na vsake pol leta "predrkam" sedež gor in dol...
Kamen... Kaj kamen... Skala se je odvalila iz srca.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jutri pa druga doza zame.
Zmaj,ti si se že cepil, ne? Si imel kako reakcijo po drugem odmerku?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani