Skoči na vsebino
Kava
Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Ne,kaj imajo povsod tako razmetano na Petrolovih pumpah ?😁( Ce)

Ma, itak... Kot dan odprtih vrat povsod. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Službena pred začetkom šihta in po 5ih kilometrih laufa. 

IMG_20210211_094345.jpg

pred 2 urama je Bini napisal:

Ena dobra Petrolova :prstgor:

IMG_20210211_065124.jpg

Litijska cesta? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dobil specialko iz servisa... No, pa pravijo da je servis mtbja drag... 

Hkrati pa se malo izobrazil glede e-koles... Mt je pri 65ih kot kaže postavila navadno kolo v kot (lani je bila res pridna in v naredila skoraj 3000km - večina klancev)... Iščem temo na forumu, pa je ne najdem... Pedelec, e-kolo... Kakšne so že razlike? Meni je to vse isto... 

Gledamo pa tole... 

WWW.EXTREMEVITAL.COM

Treking kolo Specialized Turbo Vado SL 4.0 - Trgovina s športno opremo Extremevital

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 27 minutami je Bini napisal:

Kaj pa slika? 

Jaz pa kar Mazda clasic. :bravo:

IMG_20210210_104732.jpg

Ni bilo še kave danes :) samo vprašal sem za e. Drink.  Jaz jih pijem samo v kakšni nočni. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Jaz pa eno ob 6h na zaključku nočnega šihta... Sem potem hotel slikati še klasično na Šmarni... In zacuda vse zaprto gor.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

A kdo kej čudn pogleda, ko rečeš, da boš zajahal Cameron? Al pa da si tiščal Eleonor na hard?

Niti ne, ampak na vsake kvatre poslušam očitke :) so pa Cameron, Jenny in keira. Ni Eleanor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prva 100tka letos. Tokrat s staro specialko, ki se je iz trenazerja preselila na cesto. Nova zadnja feltna (zadnja je po 15t km izdihnila) je zdržala. 

Standardni krog čez javor,trebeljevo, bogensperk, radohovo vas, Ivančno, Grosuplje... 

Tokrat ice coffe in plastičen sendvič in Petrola. 

IMG_20210205_140216.jpg

IMG_20210205_154301.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mal sem se usral, da mi okvir poka po 15t km in dveh sezonah... Sploh ker (zelo pametno) nisem dajal sedeža gor in dol že vsaj 1 leto in je vse zarustalo. Sem mislil, da se je naredil galvanski clen... 

No, dobro da me ni bilo zraven, ko so uspeli spuliti oporo iz grušta... Potem pa k majstru za karbon, ki je rekel, da je zgolj lak... In da je znotraj kot nov... Naj pa le na vsake pol leta "predrkam" sedež gor in dol... 

Kamen... Kaj kamen... Skala se je odvalila iz srca. 

thumbnail_image0.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 33 minutami je Boss napisal:

In kot kaže bo na koncu tega tunela le posijal kanček razuma al kot bi človek lahko rekle "tudi slepa kura zrno najde"

e78ebb609f632861c600_62514472.jpg?v=a968
WWW.24UR.COM

Že preden so se v šole vrnili učenci prvih treh razredov iz tako imenovanih rdečih regij, so epidemiologi vladi predlagali, naj v šole...

Pa jih bodo upoštevali? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.