Jz pa se morm pohvalt, da smo danes prvo no? po porodni?nici spali doma, pa zbudila se je tamala ?ele ob pol 6h zutri, kar pomen da je kar enih 7 urc v kosu spala pono?!
Ljudje, ?e tole ni ena najve?jih sramot za dohtarje, pol pa tut ne vem - pizda in pol mene krivijo ?e kako procesno dejanje ni isti dan narjeno kot je po (optimalnem) scenariju pri?akovano!
Tole morte sli?at, kaj se je zgodil kolegu (Suli?arju)!
Dec ima od 10.12 spet Celico (mojo nekdanjo tabelo), no ima pa doma tut model?ek omenjenga vozila na poli?ki, zraven njega pa ?e par drugih avtomobil?kov. Ima pa tut mejhnga ma?ka, starga kaka 2 mesca. Ta ma?ek je o?itno pravi lubitl Celice, ker sko? na polico in zbije Celico s police, pa jo kolega pobere pa jo ?e enkat dol sesuje in tko gre v nedogled.
Pa mu Suli?ar Celi?ar re?e; "pi?ka ti matrna ma?k pofukan, a ne mor? raj Pe?oja dol zbit, ?e ?e mora? ?kodo delat, mamutijebm!"
Malo prej sem na listo, kjer so zbirali prijave za jutri?njo lokalno slavje (kao manj?a oddel?na novoletna ?urka), sem poleg oznake, da me ne bo (se prav se nisem odkljukal pri navedenem mojem imenu na seznamu), sem ?e dopisal NE ?ELIM SE UDELE?ITI! Naj se mal zamislijo!
?koda pa da mi je potem ?tudentka ta seznam udele?encev hitro odnesla, ker sem imel namen ?e dopisat; zaradi katastrofalnim odnosov znotraj oddelka!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dans pa ?e tork in ?etrk slu?ba (sredo grem na krvodajalsko), pol pa vrjetno 15 dni o?etovskega dopustića!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani