Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Sa?o - pa sej hudi?a obstajajo kamere (video nadzor fakin bencinske), tko da se stvari lohk hitr dore?ejo, no sicer pa razni taki sistemi hranijo posnetke samo 7 dni, kokr vem, pol pa ... :whatever::ninja:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja dec, rahlo proslavljanje (ni to hudo neko popivanje) traja ?e 3. dan. :danzoman::P

P.S. - zdej ?akamno naslednjega mazda?a, ki bo zibal, se kdo javi? :harhar::dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Do zdej sem bil neke vrste lubitl Alonsa, no odslej ko bo pr rde?ih, niti slu?ajno ne bom ve?! <_<

Medtem ko kdo je imel pa bolj?i avto (va? penzioner) al Alonso v letih 6 in 7, pa ostaja odprto vpra?anje! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V dveh dneh sem kar parkat porajtu, kok mi fali un za?etni pospe?ek biv?e MX5 (ko je treba s semaforja hitro speljat in spraznit kri?i??e), matr tist je res skorda poletel, tele 323 1.5 in Celica, to pa so zaspanci na cesti - ga naturira? pa se lih za glih premika! :blush:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.