Skoči na vsebino
Konec vinjet?
Napisano

Men se zdi pa tko ?alostno tole pla?evat, ko pa vemo po ?em se vozimo, pa glede na to, da bi aktualna LJ obvoznica ?e rabla obvoznico omenjene obvoznice, ker popoudne, tkole okol 16h vse stoji med Be?igradom in BTCjem. Bemti ?e zato rabim vinjeto, pa sej sm z biciklom al pa kar pe? hitrej?i od stoje?ih "vinjetnikov"! :harhar::ninja::whatever:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Heh, ja to bi znala bit jebada, pomoje ne bomo tok drasti?nih zadev zalaufal - ho?em pa svojo pravico (alla hlapec Jernej)! :danzoman:

Mi je pa advokat reku, da mobbing je tko fakin te?ko dokazljiv da kr res ni! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kljub vsem jebenim pritiskom na delovnem mestu ?e vedno nekak "folgam" (glih za glih ?e)! :danzoman:

Grem pa drug tedn do advokata, spec. za del. pravo, pa da vidmo kako se bo ena?ba potem iz?la, za obe strani (huj ne more bit)! :bravo::ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Hehe - ?veđanin kr obvlada ja! :P

Ktere nasprotnike si pa kej ?elite za v SP, skupini, da se na?i morebiti uvrstijo v naslednji krog - to bi blo carsko! :danzoman::harhar:

Jz bi recmo rad JAR, Novozelandce ter ?ile. :danzoman::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ponovno vspostavitev utripajo?e zelene
Napisano

Jz lohk re?m, da se v tem aktualnem re?imu velikrat "za?ijem" z rumeno al celo zgodnjo rde?o, sploh ?e si v mislih mal stran od ceste, ti ho?e? no?e? - rata! Prej (utripajo?a zelenka) pa se mi to niti slu?ajno ni dogajal!!! <_<:blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec vinjet?
Napisano

Mah, brezveze vse skupej, za leto 2011 nej dajo pa roza, pa ?e vsem gejem nej jih ?enkajo, da ne bomo diskriminatorna dr?ava! <_<:P:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Nimam pojma, mam osnovni paket (pa trenutno tok hi?nih opravil, da ne drezam preve? po programih :blush: ).

Mi je pa v?e? da si (verjetno) objektivno oceno tekmo! :rispekt::bravo::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Matr dons zjutri ko sm sli?u Trst 16 stopinj, to bi me znal kar kopanje zamikat, ne pa tlele po ?abariji in okolici, pol pa ?e v to nesre?no slu?bo! <_<:harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.