Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Sm mev namen gledat tekmo (HRT2) pa mi fakin Siol Trio lih tega programa ni hotu prikazat u?eri zve?er! <_<:ninja:

No na konc bi mi itak morala padla!

Kaka pa je bila igra - Daskana raj ne spra?ujem za obj. oceno! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Eto zdele sm naprintu 16 pro?enj za razli?ne potencialne slu?be (kar na slepo se bo po?iljal), pa skuvertiru sm tut, zdej nucam sam ?e znamke, potem pa sledi UPANJE in ?akanjeeee! <_<:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dans je sicer petek, ampak nimam neke (delovne) morale, upam da bo ?e popoldne vse kej druga?na! <_<

Pa ta smrdljiv de?, matrmatr! :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?ez par dni bo pa na programu DAN PO JUTRI?NJEM, ki je zame noro dober film, za razliko od 2012 (ki sem ga gledu v soboto v kinu - kak?na pretiravanja, v sstilu Bonda 007) :blush:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Spal sem samo par uric, pa sem zdele total raz?telan na delovnem mestu, sam se je spla?al u?eri gledat - Grofa Monte Krista! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

U?eri sm podpisal o?etovstvo, zdej pa ?e kaka 2 tedna (uradn datum sicer 23.12.) in uleti prvorojenka! :danzoman::bravo:

Moram pa pohvalt MarkaMX3 (forumskega o?ka), ki mi je zmontiru Siol trio oz. ga prestavil pa vse na novo povezal! :bravo::ouje::vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Bemti Rondo Toma?evo, se peljem po njem, pa glih pr?timan da grem ven (izhod ?rnu?e) pa en ?i?a u astri z ritjo, ?aka-?aka, pa spelje, pa bi ga tko lepo u bok potrofnu, da kr neb blo res, ampak sm meu nek ?esti ?ut (je mev klobuk na glavi, pa glavo ?ist v sprednji ?ipi)! <_<:ninja::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Daskan - ne sme? bit ?iv?n zarad fuzbala - to naj bi bilo razvedrilo (razn ?e ?pila? kake orng vsote na stavah, hehe)! <_<:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jz pa sm glih zdele razmi?lju, kako bi zgleda, ?e bi biv?a YU imela prvenstvo v fuzbalu, to pa bi bilo napeto in nepredvidljivo, pa najve?ji smeh bi bil, ?e bi bli nakonc "smu?arji" prvi! <_<:P

Predvidevam da bi blo po (realni) mo?i nekako tkole;

1. Srbija

2. BIH

3. HR ali SLO

5. Makedonija

6. Montenegro

:P

Poglejte si ?e tale drim tim, ki bo ?al doma po?ival, matr kaka imena;

http://24ur.com/sport/nogomet/sanjsko-most...-gre-v-jar.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.