Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Evo sedaj pa mene ne bo kar nekaj dni... :angry:

mejte se

zmenjeno... bomo kr forum zaprli pa klju? ma? pod predpra?nikom, k pride? nazaj pa odkleni... :jezicek:

v glavnem, dobr s tamalim opravta pa da bo vse ok in super fajn.... dr?im pesti

lp

Boss

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V kak?nem avtu smo bolj varni?
Napisano

Primer od JozaGulikoza

http://www.youtube.com/watch?v=JXeKSDpFjlg

Hmmm, jaz sem klele sam videl, da ni dobr met 10 let staro Hondo :harhar:

sarkazem OFF - moderni avti so ?isto druga?e zgrajeni in kaj takega, da bi se avto zaril do polovice je ?e skoraj nemogo?e (problem so pa ?e vedno drevesa in motoristi) saj je kletka ?e toliko oja?ana, da se takole ne more ukrivit. Pred 10 in ve? leti pa je bil pa to problem in je bil vi?ek pasivne varnosti oja?itve v vratih :hohoho:

Druga? je pa res velik problem pri ekstremno zni?anih avtih ?e posebej ob dejstvu, da se pred trkom ponavadi mo?no zavira in avto ?e dodatno po?epne. Takrat pa se lahko tudi zgodi, da se kak?en suv kar zapelje ?ez ?zmeden?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Aja Sirius... a je treba Bonda potem dodat pri vsaki menjavi olja al je tko kot recimo pri QMI-ju, k se ga da na vsake 80.000km, ?e se ne motim... :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kon?ala se je dirka 24 ur Le Mansa in spet se je izteklo brez ve?jih presene?enj. Diesli so pobrali vsa prva tri mesta le da tokrat je slavje pripadalo Peugeotu in njihovemu HDI-ju. Najbolj?i TDI Audi je bil tretji.

In ja kolikor sem lahko uspel prebrati imajo vsi tile dirkalni diesli vgrajen filter DPF. :hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bosti praznuje
Napisano

Vse naj naj tudi od mene...

P.S.: Nevem... ali je bilo tvoje vprasanje resno ali zajebancija... Brez Bostija ne bi bilo tegale foruma :bravo:

glede na to kolk ?asa ga ?e nismo videli v ?ivo je vpra?anje ?isto resno :hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Se strinjam. Samo tam tudi ne vidi? toliko prehitevanj v ?karjice, limanja za ritjo, nestrpnosti,...:)

o ja vidi? vidi?.... pa tud pr nas tujci kar ogromno terorja zganjajo po cestah tko, da to le ni ?ist slovenska posebnost ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Samo pri 3? bi pol te cene pozrla izdelava vinjet in distribucija... V takem primeru bi bilo potrebno razmisliti o elektronskem placilu, tako kot imajo Madzari... ko samo tablico vpises na spletni strani in placas... potem pa te kamere lovijo, ce imas placano vinjeto :) ...

Pametno razmi?ljanje

Pa ?e neki ne pozabit... ja kdo bo pa kontroliral tako ?tevilo kratkotrajnih vinjet saj to ne bo ?lo brez ustavljanja in detaljnega pregleda veljavnosti.

Tko bi vsi stali na teh pregledovalnih akcijah... oziroma se nam to itak obeta po 1.7.2009 saj zdaj je bilo enostavno lepo je barvo na dale? pogledal in je vedel vse saj ?e so oran?ne so veljavne.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Matr k te takole poslu?am kako je s temi razgovori za slu?bo kr ?alostn ratam. Men je vedno ratal vse v prvo kamor sem se prijavil za job tko, da sploh ne vem kako zgleda, k te takole zavra?ajo - :(

V glavnem, ne se preve? sekirat sam vztrajen mora? bit. B)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

On: Draga, kaj bi storila, ?e bi zadel na loteriji?

Ona: Vzela bi polovico denarja in se nemudoma odselila.

On: Zadel sem ?tirico, evo ti 1,5 eur, pa se nemudoma goni u 3 pizde materine!!!

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zmaga pa tale izjave, ki pove vso bedo tega ?lanka vklju?no s pisunom, ki ga je skupaj sklamfal. Babica pravi, da jim je hotla sama odpret a naprej pi?e, da so se matral 15minut, da so vlomili proti vlomna vrata... mater no v 15minutah pridem iz Vi?a v Moste ne pa od ?tedilnika do vrat. Debilizem brez primere.

Pa protivlomna vrata, pa varnostna kamera... hmmm, ?lovek s ?istimi nameni v bloku ne rabi take varnostne opreme... hja, ?e pa si diler je pa zelo pomembno da vidi?, kdo ti je potrkal a ne, lojbe novinarski :angry:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tole me je pa danes pogrelo

http://www.dnevnik.si/novice/kronika/1042272785

A so novinarji res tolk neumni in za luno, da raje pi?ejo ?lanke v bran kriminalcem kot pa da bi jih pohvalili za dobro izvedeno policijsko akcijo v boju proti organiziranemu kriminalu.

Jaz sem bil najprej navdu?en pol pa preberem ta ?lanek in komentarje nekaterih ovc, ki jih skrbi policijsko "nasilje" pa me je vse minilo - jebemu Slovenistan a niso dost ?e Strojani a zdej bomo pa svakojake kriminalce in dilerje branili ter jih uj?kali, ko bodo na?im otrokom prodajali drogo... da se ti obrne :angry:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Upam, da so ugotovili dovolj kmalu lastno napako. ?e je niso pa ?koda, da ni ?e slikic rezultata ter koliko konjev in navora ima avto. :hohoho:

A uspe?na prito?ba na policijo je pa predolga za brat a?

Prito?ba je odli?na in sarkasti?no zajebantska, da jim res ni preostalo drugega kot, da so kazen stornirali. Pred davnimi leti sem bil tudi sam v policijski obdelavi pa je policaj naredu toliko napak, da je prito?ba uspela celo brez posredovanja odvetnika. :harhar:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

torque steer pa zadnji pogon?

razen tega se ne morem spomnit nc drugega....kaj pa je?

sej to je to.... glej kera os je na merilnih valjih :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Borut tole lokacijo smo v slu?bi izkoristili lani pred poletjem in ti lahko re?em, da je zadeva super fajn. Tudi ?e bi slu?ajno bil de? je toliko pokritega prostora, da se bo teh 100 ljudi lahko stisnilo tudi pod streho in piknik ne bo ogro?en.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.