Tlele ena sodelavka, je sicer ful shuj?ala v zadnjih par mescih, pa se nosi kokr PAV, a kljub temu (pribli?evanju suhoti) je ?e vedno zoprna in antipati?na vsem na oddelku - to je oseba, ki u?iva v tem, da drugemu mal zagreni dan!
P.S. - kar se iskanja slu?be ti?e, pa mislim, da so ravno trenutne razmere zame idealne za iskat ?iht; izvr?be namre? kar de?ujejo, ker je pla?ilna nedisciplina v totalnem razcvetu!
Kak?en pa se vam zdi Kobojagi? Mene je kar navdu?u, prava Kamikaza - mam ob?utek, da bo mela v prihodnosti tut Japonska enga orng ?oferja, ki ma res "jajca"!
Jz mislim (takega mnenja je tut fotr, ki obvlada mikrobiologijo), da so tole tko prenapihnil, pa jebemumatr, sej je samo neka fakin gripa, ne ebola, jebojihbog!
Torej, glede na sli?ano, da ima zadeva cel neskon?n spisek nekih stranskih u?inkov, zakaj vraga bi ?lovk pr zdravi pameti (ne nek paranoik in nami?ljeni bolnik) ?el pla?evat, hkrati pa ogro?al svoje lastno zdravje, ki mu recimo zdele prov fino slu?i!
Sicer pa ?e glede na to, da se ve?ina medicincev ne ?eli in ne namerava cepit, to bi tistim, ki se ?elijo cepit, lahko dalo vedet v kateremu grmu ti?i zajec, halo?
Matr u?eri se peljem ?ez Kamnik, pa sem nekemu osebku ?e prakti?no vzporedno (na zadnjem odbija?u, se prav diagolnala njegovga avta), pa mi model za?ne k men zavijat, na pouhn pobremzam, pa se za las izognem, v tistem mi pa "film po?", mu maham blendam, piskam, jebem matr fajn naglas, kljub temu da mu pi?e zadaj "STRONGEST MAN IN SLOVENIA" Skratka na cesti o?itno ni, tist moment sm bil pa tko besen, da bi mu o?i ven izpulu!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To?n to Labi, ne pa da stoji? k en Trolek, lepe urce v vrsti, naj kr avto sam po?iva!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani