Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Tlele ena sodelavka, je sicer ful shuj?ala v zadnjih par mescih, pa se nosi kokr PAV, a kljub temu (pribli?evanju suhoti) je ?e vedno zoprna in antipati?na vsem na oddelku - to je oseba, ki u?iva v tem, da drugemu mal zagreni dan! :ninja:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja Boss, nism mislu konkretne situacije! :P

P.S. - kar se iskanja slu?be ti?e, pa mislim, da so ravno trenutne razmere zame idealne za iskat ?iht; izvr?be namre? kar de?ujejo, ker je pla?ilna nedisciplina v totalnem razcvetu! <_<:blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kak?no izobrazbo se pa nuca, a so mogo?e univ. dipl. pr., ker pol sm itak mal "kratek"! :blush:

I??em pa res neki druzga, k mam dovolj tega ?ita! :ninja::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kak?en pa se vam zdi Kobojagi? Mene je kar navdu?u, prava Kamikaza - mam ob?utek, da bo mela v prihodnosti tut Japonska enga orng ?oferja, ki ma res "jajca"! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jz mislim (takega mnenja je tut fotr, ki obvlada mikrobiologijo), da so tole tko prenapihnil, pa jebemumatr, sej je samo neka fakin gripa, ne ebola, jebojihbog! <_<:harhar:

Torej, glede na sli?ano, da ima zadeva cel neskon?n spisek nekih stranskih u?inkov, zakaj vraga bi ?lovk pr zdravi pameti (ne nek paranoik in nami?ljeni bolnik) ?el pla?evat, hkrati pa ogro?al svoje lastno zdravje, ki mu recimo zdele prov fino slu?i! :whatever:

Sicer pa ?e glede na to, da se ve?ina medicincev ne ?eli in ne namerava cepit, to bi tistim, ki se ?elijo cepit, lahko dalo vedet v kateremu grmu ti?i zajec, halo? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hja, Boss, isto?asno pa sumim, da bo spet ve? nesre? v formuli, ker bojo ?li vsi na "no?", kar pomen zmagat za vsako ceno, ker 2. mest ne velja NI?! <_<:blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Razplet dirke ni bil po mojem okusu (bi dost bolj prvo??u Hemiju), ampak vseen sm pa u?ivu, ko sta se Vebr pa Knof dajala! :bravo::ljubezen::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Matr u?eri se peljem ?ez Kamnik, pa sem nekemu osebku ?e prakti?no vzporedno (na zadnjem odbija?u, se prav diagolnala njegovga avta), pa mi model za?ne k men zavijat, na pouhn pobremzam, pa se za las izognem, v tistem mi pa "film po?", mu maham blendam, piskam, jebem matr fajn naglas, kljub temu da mu pi?e zadaj "STRONGEST MAN IN SLOVENIA" :P Skratka na cesti o?itno ni, tist moment sm bil pa tko besen, da bi mu o?i ven izpulu! :ninja::blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

U jebemti, pa na?eloma so severni sosedje zgledni ?oferji (po mojih izku?njah)! <_<

P.S. - mo?no da je bil kak Auslender z njihovimi tablicami! Kake vrste vozilo, ?e si kej porajtu? :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.