S tem momentom za?enjam iskat nov ?iht, ker jih mam pouhno pizdo tlele - ve?na podrkavanja in mobingiranje, matr kokr kol nardi? (orng prek norme) ni dovolj, ?e ve?, ?e ve?, vedno ve? in ve?, mar?!
Hja ta ljubezn se vle?e ?e iz "zlatih" ?asov Reala (ne mislm 50 let nazaj), ki bojo kmal oddaljeni - hm takrat je bil Real pojem za Evropo, pa tudi svet, no zdej pa jim nikakor ne znese sestavit neke konkretne udarne 11erice!
Cimirotić, ko je Olimpija igrala v Prekmurju, pa se razpizdi, ko so se jim kontra navija?i drli "Cigani, Cigani!" Pa on pametno prijavi; "Mi smo iz Lublane, teli pa iz Lendave, pa nam pravjo Cigani, me zanima kdo je tle Cign?"
Al pa od taglavnga ?ukarja izjava mi je v?e?, ko je bil razpizden, ko so jih RTVjevci okol prnesl; "Jebem vam sunac!"
Eh men je pa sme?n ko vsi tok govorijo o (nepremagljivem) Hiddinku, pa matr, jz ?e zmer trdim, da on osebno ne bo dal nobenga gola, torej je treba merkat igralce v polju, ne enga ko laja z roba igri??a!
@Daskan - sej se ne bota Kek pa Hiddink pomerla v rokoborbi!
Pri moji biv?i MX5 se pojavlja vpra?anje, ali je zaradi ESSO ULTRONa (10W 40) skoraj nehala pit olje, al je pa tolk pripomogu Siriusov preparat (Special Old)!
P.S. Dans smo posnel (vrjetn) ful fajn posnetke dveh Miat, ?ez Planinske ride!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
S tem momentom za?enjam iskat nov ?iht, ker jih mam pouhno pizdo tlele - ve?na podrkavanja in mobingiranje, matr kokr kol nardi? (orng prek norme) ni dovolj, ?e ve?, ?e ve?, vedno ve? in ve?, mar?!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani