Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

S tem momentom za?enjam iskat nov ?iht, ker jih mam pouhno pizdo tlele - ve?na podrkavanja in mobingiranje, matr kokr kol nardi? (orng prek norme) ni dovolj, ?e ve?, ?e ve?, vedno ve? in ve?, mar?! :ninja::angry2:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Hja ta ljubezn se vle?e ?e iz "zlatih" ?asov Reala (ne mislm 50 let nazaj), ki bojo kmal oddaljeni - hm :blush: takrat je bil Real pojem za Evropo, pa tudi svet, no zdej pa jim nikakor ne znese sestavit neke konkretne udarne 11erice! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Sm mel pol neki za po?et, tko da od 1:0 nism ve? spremlju (na sre?o) :P

No u resnic so v vsakem primeru zmagal moji, ?e bl veseu sm pa da je Bajern pu?nu! :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

U?er sta igrali moji najlup?i ekipi, no vseeno mi je blo ?udn da so doma zgubli Madrid?ani! :blush:

P.S. Dida pr prvem golu pa je bil pravi Trolek! :dudek::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ja, se kr strinjam, na tujem ne smejo kej dost zgubit (?e je 1:0 je okej npr.), pol pa doma "na polno"! :danzoman::P

Bojo pa sodniki na njihovi strani, to sm zihr (razni mutno dosojeni penali in podobne scene lohk pr?akujemo)! :ninja::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lojz leta 2009
Napisano

Cimirotić, ko je Olimpija igrala v Prekmurju, pa se razpizdi, ko so se jim kontra navija?i drli "Cigani, Cigani!" Pa on pametno prijavi; "Mi smo iz Lublane, teli pa iz Lendave, pa nam pravjo Cigani, me zanima kdo je tle Cign?" :hohoho:

Al pa od taglavnga ?ukarja izjava mi je v?e?, ko je bil razpizden, ko so jih RTVjevci okol prnesl; "Jebem vam sunac!" :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Eh men je pa sme?n ko vsi tok govorijo o (nepremagljivem) Hiddinku, pa matr, jz ?e zmer trdim, da on osebno ne bo dal nobenga gola, torej je treba merkat igralce v polju, ne enga ko laja z roba igri??a! :whatever::angry2:

@Daskan - sej se ne bota Kek pa Hiddink pomerla v rokoborbi! :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Hehe, me zanima kok so te Rusi v resnic dobri, mal pa ?koda ko nismo dobl Gr?ije (domnevno najla?jega nasprotnika)! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Matr sm kr mal ?iv?n zdele; kere bojo nam dodelil (?reb dans 14.00) - upam da ne Francije al pa Portugalcev :ne vem: :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pri moji biv?i MX5 se pojavlja vpra?anje, ali je zaradi ESSO ULTRONa (10W 40) skoraj nehala pit olje, al je pa tolk pripomogu Siriusov preparat (Special Old)! :danzoman::bravo:

P.S. Dans smo posnel (vrjetn) ful fajn posnetke dveh Miat, ?ez Planinske ride! :ouje::ljubezen::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.