Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Bil sem pri psihiatru.

Narisal je ovce in rekel, naj jih ?uvam, dokler se ne vrne....!!!!???

Jaz sem narisal ograjo in od?el domov.........!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

meni je pa karbonsko obnovjeno lamelo zdrobil... pa saj sta bila oba v avtu ko smo probaval od 0-100 takrat :)

Druga?e pa ?el danes v bauhaus in zapravil 50? brez problema. Pa sem ?el samo po ?ajbo za felxarco za kolega, katera je stala 4,5?. Mimogrede sem kupil ?e duck tape, maskirn tape, nek ?rni spray, protipra?ne maske, popnet pi?tolo (svojo sem nekje usjal) in avto kit. ?e bi bil notri ?e pol ure dlje bi 100% nabral za 100? malenkosti..

Huh ja, se kr hiter nabere, vem ko sm za firmo orodje kupval smo bli kr hitr na 600?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mujo se pelje v Slovenijo in ga ustavi policist."Gospod ustavil sem vas, ker vam zadnji levi smernik ne dela."

Mujo stopi iz avtomobila in za?udeno gleda v zadnji del vozila.

Policist nadaljuje: "Smernik vam ne dela.... A razumete slovensko, vestekaj je smernik?

"

Mujo: "Ma jebe? smernik, gde mi je prikolica u pizdumaterinu..............."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zdele pripravljam 2L doma?e medice, ki mi bo slu?ila za odpravljanje raznih prehladov, itd. in ne za pijan?evanje. :harhar:

sej, sej, kmal jo bom mogu tut js spet delat :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Fizik, biolog in kemik prvi? pridejo na morje.

Fizik zagleda valove in je ves navdu?en. Re?e, da gre raziskovat dinamiko fluidov in odkoraka v vodo. Tam se seveda utopi in izgine.

Biolog se odlo?i, da bo raziskoval morsko floro in favno, zato tudi on odkoraka v vodo. In tudi njega ni ve? nazaj.

Kemik pa ?aka in ?aka. Na koncu vzame svin?nik in zapi?e naslednji sklep:

"Fiziki in biologi so topni v morski vodi."

Zapri

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

sklopka ?la v maloro oz. lamela je konkretno za?ela drset ... potisni le?an in ko?ara sta ?e uredu

pol sm pa ?e mislu da bo lamela v petek ?e kon?ana mi kolega sporo?i ?alostno novico da se je majstru ma?ina za netanje lamele pokvarila in tko sm zdej ?e od ?etrtka ve?er brez avta, znaj naj bi bla lamela kon?ana jutri tko da upam da mi do ?ihta rata avto zrihtat <_<

kaj si dal lamelo obnovit? :blink: men ni zdr?ala dolgo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.