meni je pa karbonsko obnovjeno lamelo zdrobil... pa saj sta bila oba v avtu ko smo probaval od 0-100 takrat
Druga?e pa ?el danes v bauhaus in zapravil 50? brez problema. Pa sem ?el samo po ?ajbo za felxarco za kolega, katera je stala 4,5?. Mimogrede sem kupil ?e duck tape, maskirn tape, nek ?rni spray, protipra?ne maske, popnet pi?tolo (svojo sem nekje usjal) in avto kit. ?e bi bil notri ?e pol ure dlje bi 100% nabral za 100? malenkosti..
Huh ja, se kr hiter nabere, vem ko sm za firmo orodje kupval smo bli kr hitr na 600?
sklopka ?la v maloro oz. lamela je konkretno za?ela drset ... potisni le?an in ko?ara sta ?e uredu
pol sm pa ?e mislu da bo lamela v petek ?e kon?ana mi kolega sporo?i ?alostno novico da se je majstru ma?ina za netanje lamele pokvarila in tko sm zdej ?e od ?etrtka ve?er brez avta, znaj naj bi bla lamela kon?ana jutri tko da upam da mi do ?ihta rata avto zrihtat
kaj si dal lamelo obnovit? men ni zdr?ala dolgo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ej, tablce so ti ukradl
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani