Evo pa da se še sam pridružim debati. Naredil iz Lj-Viča do Škofjeloškega gradu in nazaj cca 60km. Super vreme in brez neke kolesarske kondicije je tole kr OK.
Aja pa ker imam "težave" z Avstrijci na AC-jih me je eden danes poskušal povozit tam, kjer si ne bi mislil, da bom videl avstrijske tablice in to kar na kolesarski stezi ob parkirišču ZOO-ja. Jodlar ni upošteval stop znaka in direktno na kolesarsko. Pol sekunde kasneje pa ne vem, če bi tole pisal od doma. Zabremzam in mu jebem mater, model me pa debilno gleda k krava na tirih, ko se ji bliža vlak. Pa da bi vsaj rekel sorry, entushuldigung, al pa izvini bilo je namerno. Ne nič, ko da bi bil na drogah. Da bi bil pa kliše še večji je bil v črnem BMW-ju karavan starem tam na uč okol četrt stoletja. Sej bo še kdo rekel, da si zmišljujem, ampak men dejansko ni več smešno.
Aja, bom izkoristil @Jest video, da pokažem kje točno je to bilo s to razliko, da sem šel v drugo smer.
Ne bojo se ga do smrti znebil, tako kot Madžari Orbana, pa Belorusi Lukašenka (kar sicer zna bit kr hitr), Rusi Putina, Korejci UN-ga Kima, Kitajci Medvedka Puja... itd itd. Tud mi smo bli parkrat bliz, da dobimo avtokrata na oblast do smrt... Joži je ratal, Ivanu pa na srečo ne.
Sam jaz tud mislim, da če bi Jajota volili bi imeli nižje cene hrane kot v Italiji in višje plače in penzije kot v Italiji. Kolk je manipulacija enostavna zadeva.
Ampak naša je pa boljša in čistejša od Hrvaške. Poglej kolk ekoloških taks in trošarin več ma gor obešenih. To mora vplivat na boljšo kvaliteto in čistost okolja, a ne?🤪
Zeloooo zanimivo-razlaga kaj v biti je "Woke" (razlaga na koncu).
Zelo priporočam ogled od začetka do konca!!!
Pogledal in ta razlaga je zelo verjetna in logična. In kot pravijo, kdor ne pozna zgodovine in napak, je prisiljen v to, da bo ponavljal točno iste napake. In ja pot v pekel je dejansko tlakovana z dobrimi nameni.
Tistle z dvema crtama se je pa sigurno pod Dunajsko zgodil
Tam je tud celo gradbisce polna crta med pasovoma, ampak vsakic ko grem tam mem je nek tujec ki ne razume pomena polne crte
Točno tam... pa skoraj vsi so tujci... no ja najde se tud kak KP ponavadi z BMW-jem. Verjetno so BMW-ji tolk nepregledni, da je težko določit kje so robovi avta. To je drugač redno vsak dan, da ne bo kdo mislil, da se je slučajno zgodilo.
Tole zdaj, ko so spet tuji turisti na naših cestah je spet polomija od polomije. To res ne veš a jim tam severozahodno izpite talajo na loteriji al kaj.
Imamo zoženja ceste, Lah pa Jodlar lepo po sredini obeh pasov in se ne data motit, če zasedata oba pasova.
Naredi DARS dve polni rumeni črti in jih na vhodu ter izhodu zariše cel meter eno od druge, da ja ne bi folk se med sabo zaletaval. Italijan lepo po bližnjici preko obeh črt, da je kombi komaj rešil karambol.
Vožnja po prehitevalnem na prazni cesti je pa čist v domeni Nemcev. Mislim, a slučajno prodajajo kakšne vinjete za ljudi s posebnimi potrebami in se pol taki smejo vozit samo po prehitevalnem al kaj?
Aja pa pravilo reševalnega pasu tujci sploh ne razumejo oziroma tisti najbolj agresivni egoti so prepričani, da so se ljudje umaknili zato, da gredo pol oni tam skozi.
Policija bi morala tele turiste veliko bolj preverjat, ker so res nevarnost za promet.
Aja, da ne nabijam v prazno, sodelavec iz sosednjega oddelka je letos že fasal Nemca v desni bok, ker je živčko poskušal prehiteti celo kolono po odstavnem pasu in ga je ruknil
po celem desnem boku.
Problem je v tem, da se bo jebal z zavarovalnicami, ker nima kaskega. Namreč lani pa je drugemu sodelavcu iz mojega oddalka Nemec na gorenjski pumpi ruknil avto tako, da je zavil in pozabil, da ima zadi pripeto dolgo bivalno prikolico, ki je lepo podrajsala dva avta ustavljena na sosednjem točilnem mestu. Še danes nima urejene zavarovalnine, ker švaba ni priznal, da je kriv pa edini je bil, ki se je premikal - sreča je sodelavec imel kasko in je lahko popravil škodo na račun zavarovalnice.
V glavnem, kar se prometa tiče je menj najbolj stresna prav poletna sezona teh manijakov na cestah.
Podnebne spremembe, globalno segrevanje, oziroma kakor koli temu rečejo je le način za prelivanje denarja od ljudi v žepe odločevalcem. To je le še ena izmed agend, ki sledijo točno določenem cilju. Katerem? Bo WEF povedal.
pred 15 leti al pa še mal več nazaj sem to nazadnje delal. Ni zahtevno, če maš kleparski stol, ampak se da tud brez. Sem pa rabil nekaj časa (nisem imel učitelja, da bi me naučil, ampak sem enkrat videl mojstra na enem sejmu kako je to delal), da sem pogruntal, da je kot kose na kosišče ful pomembna zadeva, da dejansko odreže ne pa da valjaš travo.
Nabrusimo kose, že klas dozoreva in žetve bogate napočil je čas Naj jeklo zapoje, naj pesem odmeva, nabrusimo kose zrel je klas!V boj za svobodno življenje, gre klic od vasi do vasi Ker sicer nas čakata sužnost, trpljenje Za nas več izbire druge ni!
Na gruntih že davno nam banke sedijo, obresti in davki nam pijejo kri Od žuljev se naših pijavke redijo zaman kmet znoji se in trpi!
O čujte nas mi smo prodani, oj kmet spametuj se spreglej Zdaj grunt naj počiva, le vkup vsi tlačani, nabrusimo kose, hajd naprej!
Nekje je dežela kjer vlada svoboda, kjer srečen je kmečki in delavski rod Tam kmeta ne guli nobena gospoda, kdor dela uživa truda plod
Mi bratje smo vaši po rodu, Slovenci le urno na plan, zdaj čas je napočil, dani se na vzhodu in žetev je zrela, kose v dlan!
V boj za svobodno življenje, gre klic od vasi do vasi. Ker sicer nas čakata sužnost, trpljenje, za nas več izbire druge ni, druge ni!
Ja seveda, vedno so južni krivi. Zanimivo, da s HR, SRB, BIH tablicami navadno ni toliko težav, kot z avstrijci in italijani. Razlika je v tem, da ko gre južni na sever ve da gre na področja, kjer je način obnašanja navadno na višjem nivoju in temu primerno se tudi obnaša. Ko gre pa severni na jug gre pa takoj z večvrednostnim kompleksom pokazat nam južnim, kdo je car in šef. To je dejstvo in zato vidiš tako vožnjo teh severnjakov/zahodnjakov, ki jo celo leto ne vidiš od domačih voznikov.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To je čista resnica in da je stvar še hujša, takemu naložijo še dodatno delo dokler budala ne spozna, da je v vlogi konja na "Živalski farmi".
Povezava za deljenje
Deli na druge strani