Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

sej sm 14 dni trpela, ko je bla ta gospa na dopustu,..in se mi je itak sanjal od psa,..ponavad da ga je dala komu drugmu (je samo ena psi?ka v leglu,..ostalo so sam?ki),...tko da,..?e sm pre?vela teh 14dni,..bom tud zdj 10dni, ko vem da bo moja moja,.. :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pa dejte no... kaj pa je narobe s slovenskimi imeni? Vse neke tujke s ?imve? ypsiloni. :ne vem:

Recimo: Evi/Evica, Ani/Anica, Bo?a, Bu?a, ?ana, Meli, Nan?a, Manja, Mini, Maksa, Ganja (hehe :hudicek: ), Kaja, ...

hehe,...no nobenga y ne bo v imenu moje ku?ike :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jest poznam Yorkija, ki mu je ime Kal?ek :D

Druga? je pa Tara fino ime :) Sam ne vem, ?e pa?e tok ne?nemu bitjecu, kot je Yorki :)

Ally, kje si jo pa najdla? :jupiii:

v centru Lj,..ubistvu je bil edini oglas k ga nism klicala. No in pol sm u?er klicala in se je oglasila ena prjazna gospa,..in rekla, da so pr tej pasmi ful redke sami?ke, da v prej?nem leglu ni mela nobene, zdj ma pa samo eno,..in js ?e usa :( sej ta je pa ?e oddana a ne? pa prav da ne, da bojo za oddajo ?ele spetembra in sva se zmenle, da jo grem ?ez 14dni pogledat ko pride iz dopusta al kaj js vem iz kje :jupiii:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Do zdj mam na zalogi Stella, Tara, Tisa,...mam pa ?e en mesc ?asa da zberem predloge,..oz 14 dni, k pride ta gospa iz dopusta, da grem gledat to malo bitjece :ljubezen:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kazn so mu dal ker je NJEMU padu beton na avto??? To pa so genijalci svetovnega formata, genau za odstrel.

am,..zajebava? :)

nemc bo dobu od?kodnino

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.