Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

rezultat: tezil sem mu, naj naredi se men, da gre tko :D

mater motor vlece takoj in to velik boljs od moje prdulje...

edin moja je boljsa v voznji

Pomoje zato ker so pri tvojem ?e zamorili motor zaradi emisij. Ker konjev imata itak oba 110, ?e se ne motim?

Ja pa ti ima? zdaj kul podvozje ?e se ne motim?

Aja da se pohvalim, pay day! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

No kar se mene ti?e tudi moja zgodba ni rekla kazala, ?oferji bodo ?e vedeli kdo je v unih kampih za ?ur in kdo ne in ne pozdravlja okoli.

To, da jih je peljal je storil tudi zaradi lastne reklame ne zato ker bi bil velikodu?en. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Vsi najbolj?i dirka?i so egoisti (seveda vklju?no s Schumacherjem), ker ?e to nisi, ne more? bit najbolj?i.

No s tem se ne strinjam. Je pa sodelavec razlagal kako je bilo ko ga je pil s ?oferji kamionov od ene F1 ekipe (mislim da od Bar Honde takrat). So rekli da ve?ina so kar face. Ko postavijo une svoje kampe se itak pozdravljajo, debatirajo, tudi dirka?i. Edini pezde je bil ravno Schumaher, ki ni nikoli pozdravil nikogar iz sosednjih ekip, ?el ponosno, gledal naprej. Pomoje bi bil med drugo svetovno on ful zagaman SSovec. :hudicek:

Aja drugi na momente nadute? je pa Jacques Villeneuve, predvsem zaradi svojih korenin, ?e? jaz imam to v genih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

U z veseljem bi ?el sploh ker ni toliko dalj?a tura ampak kaj ko ne grem sam. ?e ko sem omenil, da bi se ustavili v Red Bull hangarju niso bili navdu?eni. :blush: Da si pa road trip majster pa vem. B)

Mogo?e kdaj drugi?, sodelavec ima tudi ?eljo iti. Ne bi bilo slabo, da mi vrne uslugo pa se gre drugo leto z E46 M3 na tak izlet. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

No jaz za tale roadtrip ra?unam ravno da bo sam trip najdra?ji. Torej bencin. ?e bi imel enega ?parov?ka (dizla, fuj :D ) bi ?el dobesedno kar kak krog po Evropi. Pa ?e se samo peljem ?ez kak?na mesta. No saj mogo?e tudi to kdaj. ?e zdajle bom pomoje ?el do K?lna samo obrniti ker bomo ravno blizu. Samo za filing.

Je pa zanimivo tole kako je USA nam mit, Ameri?ani pa hodijo sem kot v eno mitolo?ko de?elo. Sodelavec ki gre z menoj mi je kazal se je ravno en Ameri?an vrnil iz Nem?ije in je dal pa reporta?o kako je bil na ringu. Mi smo pa relativno blizu temu kraju. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A na dopust tud hodi? v igrici? :jezicek:

Nisi dobro prebral a? Sicer pa enim vsak vikend isto morje, prikolica (pa ne samo zato ker je nimamo ampak ker nas pa? ne gane), in bahanje na forumu z vremenom drugim pa? raje enkrat na leto kaj njim zanimivega. :aaaaa: Kako bi pa bilo, ?e bi bilo vsem ista lokacija za dopust zanimiva? Gu?va ane?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

POZOR- Kupovanje preko interneta!!!!!! :)

?e obi?ajnokupuje? preko interneta, potem najprej preveri prodajalca, da ni slu?ajnokak?en goljuf.

Pred dnevi semnaro?il preko eBay-a sredstvo za pove?anje penisa v vrednosti 100 eurov.

Tip mi je poslalpove?evalno steklo. Vnavodilih pa je pisalo : " Ne uporabljaj na soncu !

Safet Ostović

Rad bi delil z vami zanimivo izku?njo. Gre za alkohol in vo?njo. Veliko jih je med vami,kateri ste imeli zaradi tega ?e probleme z organi pregona. ?el sem s prijatelji na pivo.,stolkli smo se ga do onemoglosti,kmalu sem spoznal,da sem mrtvo pijan,..storil sem nekaj,kar nisem ?e nikdar prej,.. domov sem ?el z avtobusom. Domov sem pri?el VARNO in BREZ NEZGOD. To je zame ?udovita izku?nja, saj ?e nikoli prej nisem vozil avtobusa...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Res, vsaka dirka je druga?na, ampak Schumacher skor na vsaki z istim rezultatom :jezicek:

Konstantni rezultati, to nekaj velja! :prstgor:

:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e tri tedne in si bomo verjetno ogledali kar tri, mogo?e ?tiri lokacije iz Gran Turisma 5. :jupiii:

Tole vasico, Arhweiler:

Objavljena slika

Objavljena slika

Spali bomo v tem hotelu v ozadju in se furali po tej pisti, jaz celo s prakti?no istim avtom:

Objavljena slika

Obenem si bomo verjetno ?li ogledati ?e Spa Francorchamps (stran oddaljen 130km):

Objavljena slika

Teoreti?no bi se lahko ustavili ?e na kavici/Red Bull-u v Red Bull Hangarju v Salzburgu:

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Men pa uspel dvignt odzivnost in oprijem avta za vsaj faktor x3... no,vsaj kar se sprednjega konca ti?e :hudicek:

Prav je tako! Rit bo? ?e lovil, bo pa bolj zabavno. :jupiii:

Jaz sem si pa v?eraj vzel dve uri in spucal, po?mirglal, opral in spoliral sprednje lu?i. Upam, da bo zdaj za nekaj ?asa mir, da bo lep?a povr?ina.

Aja pa danes sem brez te?av vstal, petek jeee!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?tudent kli?e profesorja ob 2:00 pono?i. ?tudent: "Gospod profesor,a spite?"

Profesor: "Seveda,zakaj spra?ujete?"

?tudent: "Zato k JS SE PA U?IM PI**A VAM MA***NA!!!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje vozim... Izziv za vse ;)
Napisano

Prvi je Grobnik sem vedel po prvih sekundah in to

Viper primerjaj. :D

Druge piste nisem dolgo gledal, verjetno ga tudi v resnici nisem teral tam ker je javna cesta. :hohoho:

Druga?e pa bolj?a igrica bi bila v stilu "izsledite me/kako poznate Slovenijo". Ko fotkne? nek kraj v Sloveniji (znamenitost, znak, skratka, da se z malo mozganja ugotovi kje je nastala fotka) nato tisti, ki ugotovi kje (in da fotko sebe tam) postavi drugo uganko. Ni pa nujno, da se fotka? tam, ker bi znalo zadevo zakomplicirati (kake ?udne odro?ne lokacije). Pomoje bi bilo zabavno. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.