V?eraj ko sem se peljal proti morje sem prvi? na na?ih cestah videl CX-9, Nizozemske tablice in moram re?t da si nisem predstavljal da je ta zadeva tako ogromna nekako tako kot VW Touareg, res ogromen stroj
taksen bravo sem peljal in res vlece super in vse ampak volan ma pa se hujsi kot kaksen korejski avto (cist lahek pa neprecizen pa se hecen za primt ga)
..da nisi CITY mel vklopljen ..ker ko tole na Fiatu vklopi? je volan res la?je obra?at kot papir dvignit
In kaj je ratao iz tega trevisa - najprej baraka, danes pa moderno letali??e ki pu?nika za malco poje....
Temu se re?e biznis in vlaganje denarja nazaj v infrastrukturo.....pri nas bi bilo nekako takole da bi si vse po ?epih potalali zato pa je kot je. No kon?no se celo Pu?nika za?eli rihtati (terminal ipd.), pustimo tisto gara?no hi?o s katero so se prej hvalili. Se ?e spomnim tiste kafane gor....prov nostalgi?no je bilo...sam ?e jugoslovanska zastava je manjkala
Se moramo razumet da govorimo o stanju na avtocestah. ...odstraniti je potrebno tak?ne ki delajo sranje po cestah tudi pri 100 km/h. "?umaher se je peljal 250 km/h +, 150km/h se je peljal ko je ?ez cilj pri?el in z eno roko mahal gledalcem". Sem proti kamikazam in tistim ki pretiravajo. Bolj?i vozniki pazimo eden na drugega, gledamo ogledala, spremljamo vse avte v vidnem polju spredaj in zadaj, poznamo obna?anje avta ipd. ?e bi vsi tako delali nebi bilo toliko nesre? kot jih je. Vedno bodo vozniki kateri bodo po?asneje vozili, me ne moti ?e vsaj vozijo tako kot je treba in ne malo po levi malo po desni, s poklopljenimi ?pegli ipd. Avtoceste niso zelo dobre niti zelo slabe, razen na dolo?enih odsekih, sploh kolesnice tovornjakov na voznih pasovih so naredile svoje, tako da je pa? treba malo bolj na trdo dr?ati volan. Po suhem se pa ?isto lepo da hitreje peljati. Pri tej hitrosti tudi ni ne vem kako zoo?an vid, seveda pri vo?nji na avtocesti. V naseljih naj vse ostane tako kot je.
Hehe, v istem stavku si povedal totalne kontradiktornosti, ki se med sabo izklju?ujejo. Najprej pravi? kako je varno 150 vozit, v isti sapi pa navaja? neke kretene, ki lahko nepredvidljivo zavijejo na prehitevalni pas. A se zaveda? kaj si zdaj napisal? Torej lahko zaklju?i?, da ni varno vozit 150.
Saj ni problem hitro peljat, problem je hitro ustavit.
Narobe si razumel, teli "kreteni" pri katerih nikoli ne ve? kdaj zavijejo so pacienti pri 100 km/h ki niso sigurni v sebe kaj ?ele v to da bi avto varno peljali, med drugim za ?pegle sploh ne vejo da obstajajo, precent hitrosti vozila za njim tudi ne znajo, prehitevalni pas imajo za voznega, zadnji ?as vidim da jih veliko vozi s poklopljenimi ?pegli ipd. ipd. ipd. Vedno bo pa kriv nekdo ki ?ez omejitev pripeljal in se zaletel (ok pretiravanje v hitrosti in objestno vo?njo ne ?tejem v to), se pa da 150 km/h + ?e kaj ve? ?isto lepo peljati po na?ih avtocestah.
Skoraj vsak dan vidim nesre?no na LJ obvoznici in zarad tega dolgi zastoji, kekci potem ?e avte ne umaknejo na odstavni pas ampak se grejo, hitrost je pa povpre?na 30 km/h, tako da.....zasanjane paciente dol s cest pa bo vse ok, je komot varno voziti tudi 150 km/h ?e nima? kretena (katerih je vedno ve?) na voznem pasu in ne ve? kdaj bo zavil na prehitevalnega samega sebe prehitevati oz. ?leparja 100 km/h ?e skoraj kilometer prej predno pride do njega. Naja?lje je re?i da je vzrok neprilagojena hitrost. Je hitrost samo del tega da je toliko nesre?. Npr. vo?njo po nasprotni strani avtoceste bi kaznoval s stem da se vzame izpit, pregled pri psihiatru, prepoved za nekaj ?asa da malo razmi?lja ?lovek kaj je naredil in potem jovo na novo.
?e koga zanima (pri?akuje se resen pristop do dela), rabimo ?tudenta za delo na Okrajnem sodi??u v LJ - Miklo?i?eva ulica (bli?ina glavne avtobusne), oddelek Izvr?be. Vlagalo bi se po?to, pripenjalo povratnice, kak?no kopiranje, skratka ni? neki te?avnega!
Pla?a je 4 ? na uro.
Bi pa prosu, ?e je kak kandidat, da se zelo HITRO javi! Mora pa imet jasno napotnico na svoje ime in status ?tudenta!
Grega-?e preden sem pogledal sliko avta,sem vedel iz katere tovarne je ta dizelca! A si se ti mogo?e vozo z takim,samo svetle barve?
Aja...pa dobro si jo odneso...mislim brez pretiranega negodovanja nad hitrostjo....
hehe...motor je res zmaga, prav tako avtomatski menjalnik, v glavnem avto je v celoti dodelan do pikice in se vidi kaj pla?a?, ?e celo ko da? v rikverc se desni ?pegel avtomatsko dol premakne da ne zadane? s feltno v robnik , zatesnjenost in zvo?na izolacija strehe je super. Avto je pa res bolj svetle barve, ?eprav nebi znal to?no povedat to?no za katero barvo se gre. No ja no, poleg hitrosti dobi? ?e skoraj katerokoli ?ensko,hehehehe, ?ele z avtom vidi? koliko pleharc obstaja na tem svetu, znajo poskrbet zase. :ne vem:
Lastnik je kolega, tako da je bila skupna odlo?itev oz. me je ?e sam podkuril Je pa tako da je bilo to na tisti ravnini ko zavije? iz avtoceste LJ-KP proti Se?ani, prometa res ni bilo, radar in teli na?i vinjetarji so pa ?ele na cestninki do tam sem pa ?e zmanj?al. Nazaj grede se je tudi teralo ampak ne toliko ker je bilo kar prometa, moram pa povedat da je folk celo kar okoli 150-160km/h peljal po prehitevalnem, sem bil res presene?en, ponavadi gre nekdo 140 km/h potem pa 5km kolone za njem.
Hmmm ne vem zakaj ne pove?ajo minimalno hitrost na avtocestah, vsaj na 140 km/h ?e ne celo na 150 km/h, sploh glede na to kak?ne avte imamo sedaj, varni so tudi veliko bolj, folk bi bil pa mnogo manj ?iv?en, ker ?e gledamo na dejstvo da je bila tak?na omejitev tudi 20 let nazaj ko je bil ?as jugecev, stoenk, golfov 2 ipd. avtov pri katerih je npr. je bila vo?nja pri 150 km/h ?e pravi adrenalinski dogodek. Sedaj pa npr. se ?e v moji trojki 170-180 km/h peljem ?isto ok, brez da se bojim da bo kaj odletelo ipd. Ne vem, mogo?e pa na?e avtoceste ne dopu??ajo vi?je hitrosti ker so ?isto v k***u :ne vem: ..tako da imajo raje voznike pod kontrolo in omejitvijo 130 km/h
Hehe, ja s tt-jem je tudi letel nekaj tak?nega, samo takrat sem bil sopotnik, tokrat sem pa jest vozil. V tt-ju je bila poraba tudi okoli 25 litrov, pri tej dizlci pa okoli 12litrov s tem da je ?e avtomatik tako, je pa zanimivo to da sploh nima? ob?utka da gre? tako hitro oz. tam do 200 km/h ti je ?isto normalno in ni? ne deluje kot da res zelo zelo leti?. Avto je nenormalno zelo obvladljiv, pri 250 klm/h lahko skoraj ?epeta? s sopotnikom brez da re?ek Kaaaaaj si rekuuu?? , s tem da avto je cabrio.
Yavarye...hehe, ja tole je pa bencinar a ne, kot da bi bencin ?ez okno zlival. Avto je za pritisniti samo glede na razmere pri nas mora? res fajn fajn fajn gledat da te kdo ne naba?e oz. ti njega. To si s svojo mazdico ti??al?
Ne vem ?e je lih za pohvalit ampak pred kratkim sem postavil svoj osebni rekord v hitrostni vo?nji ....255 km/h ga je letelo proti Se?ani (seveda je bila cesta dokaj prazna)....poraba pa cca. 12 litrov, seveda diesel power in avto kot se ?ika. Kaj ?em re?t, jah u?itek a ne, bi blo treba res MPS-ko nabavit pa k?no dirkali??e bi moral narest
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Uro? sej je brezveze da se sploh obremenjuje? s tak?nimi zadevami, ignore pa bo potem mir ?ez ?as.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani