Slovenija je svobodna dežela! Ne morejo nas prisiliti, da razmišljamo s svojo glavo, če mi tega nočemo...
Jap, sedaj imamo svobodo.🤣🤣 Baje, da bodo kmalu upokojenci ob ponedeljkih namesto petkovih kolesarjev, ki imajo sedaj vse, kar so zahtevali in jim dol visi za rajo, proslavljali "svobodo" in bodo plesali tako na Semedelski promenadi.(v Kopru) Seveda bodo imeli v rokah transparente in drugo orodje. Ko se upokojenci pobunijo je to malo drugače kot tisti zapohanci ob petkih. 😉
pred 3 urami je pob napisal:
Odkar so cepiva ni človeka, ki je bil na TV kot neka stroka in ni izrekel stavka - cepite se in s tem zaščitite druge. Ga ni.
Vsi so drdrali napisano skripto in to s tako samozavestjo, da s(m)o jim verjeli.
Ampak ok, vsak se je odločil zase, podpisal izjavo o lastni odgovornosti in življenje je šlo dalje. Me je pa zelo motilo, kako so na podlagi vseh teh laži omejevali naše pravice. In tega jim ne bom nikoli oprostil...
Kje si se pa ti so sedaj skrival? Aja, ni bila korona aktualna. 😉
Zate. Po mojem samo zate, dokler ga ne preizkusiš. 🙂
Sem vozil kio ev6 GT. Sicer ni tako močna kot porsche, a ima tudi hud pospešek in sicer 3,5do 100. Ja, je fajn naredit en krog zaradi brutalnih pospeškov. To je pa tudi vse.
Dragi moj Slivka, ti imaš svojo porabo z penzionistično vožnjo za razliko od moje, ki je daleč od tega. Z vožnjo kot je tvoja, bi tudi jaz imel porabo nekaj nad pet litrov. Vem, da, si s hribu doma, a mešaš hruške in japke. 😉
@Alex, počasi postajaš kot DonFelipe: vse veš in nič ne znaš, oba imata kup objav pa za večino objav mi je žal, da sem zgubljal čas z branjem in jih zadnje čase kar izpuščam, ker ni vredno brati...
Kar se pa požrešnih mastodontov tiče: glej, ko berem, kakšno porabo imaš ti, me mine veselje, da bi svojega dvanajst let starega dvolitrskega dizelaša menjal za kaj novega, ker je pri meni poraba po teh naših hribih za vsaj liter če ne še več manjša od tvoje, ko se voziš po avtocestah...
In včasih je super, če se nihče ne obrne za teboj, da ne pride po pomoti ženi ali šefu na ušesa, kje si bil in ob kateri uri...
Dragi moj Slivka, ti imaš svojo porabo z penzionistično vožnjo za razliko od moje, ki je daleč od tega. Z vožnjo kot je tvoja, bi tudi jaz imel porabo nekaj nad pet litrov. Vem, da, si s hribu doma, a mešaš hruške in japke. 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz tudi. 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani