Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Ja, to se pa čisto strinjam!

Slovenija je svobodna dežela! Ne morejo nas prisiliti, da razmišljamo s svojo glavo, če mi tega nočemo...

Jap, sedaj imamo svobodo.🤣🤣 Baje, da bodo kmalu upokojenci ob ponedeljkih namesto petkovih kolesarjev, ki imajo sedaj vse, kar so zahtevali in jim dol visi za rajo, proslavljali "svobodo" in bodo plesali tako na Semedelski promenadi.(v Kopru) Seveda bodo imeli v rokah transparente in drugo orodje. Ko se upokojenci pobunijo je to malo drugače kot tisti zapohanci ob petkih. 😉

pred 3 urami je pob napisal:

Odkar so cepiva ni človeka, ki je bil na TV kot neka stroka in ni izrekel stavka - cepite se in s tem zaščitite druge. Ga ni.

Vsi so drdrali napisano skripto in to s tako samozavestjo, da s(m)o jim verjeli. 

Ampak ok, vsak se je odločil zase, podpisal izjavo o lastni odgovornosti in življenje je šlo dalje. Me je pa zelo motilo, kako so na podlagi vseh teh laži omejevali naše pravice. In tega jim ne bom nikoli oprostil...

Kje si se pa ti so sedaj skrival? Aja, ni bila korona aktualna. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano
pred 5 urami je Z M A J napisal:

Osamljeni jezdec na Yamahi bo težko prvak. :(

Ni pravi material za svetovnega prvaka. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 minutama je Z M A J napisal:

Strankarskim kolegom sem danes (javno) povedal par krepkih in kar jim gre, taglavnim seveda. Dovolj blefiranja!

Alex, res je Socialni demokrati (Slovenije, ne Magyarorszag-a) :)))

A fa(fa)jonki? 🤔 Moja soseda je tudi članica tvoje orto organizacije (Jadranka šturm). 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 7 minutami je Janez007 napisal:

Kio??? In potem sodiš Porscheja na osnovi izkušenj s Kio? 😏

Ni isto, vem. A kot sem napisal, te električne kosilnice pač niso zame. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 34 minutami je Janez007 napisal:

Zate. Po mojem samo zate, dokler ga ne preizkusiš. 🙂

Sem vozil kio ev6 GT. Sicer ni tako močna kot porsche, a ima tudi hud pospešek in sicer  3,5do 100. Ja, je fajn naredit en krog zaradi brutalnih pospeškov. To je pa tudi vse. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 6 urami je Janez007 napisal:

image.png

Ja, električen Porsche. Po dolgem času mi je bilo v avtu spet slabo. 🙂

image.png

Lepo. A vsaj zame je pravi porsche le benzinski porsche. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za Alexa
Napisano
pred 1 uro je dvorjan napisal:

Ja, na forumu zadnje čase res manjka strpnosti in razumevanja do drugače mislečih.

Za Alexa in vse nas ostale pa le tale misel: "Kar seješ, to žanješ."

Prav imaš. A kaj, ko bi se tega morali držati vsi. 🤔... a, se žal ne. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za Alexa
Napisano
pred 15 minutami je Z M A J napisal:

Kolegi in frendi, dobronamerni nasvet; izkoristite lep vreme in na zrak!

Jaz sem bil pravkar na kopanju. Vreme odlično, morje toplo. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
Pravkar je TiEn napisal:

Reče oseba,  ki sama sebi laže in piše neumnosti  🤣 lepo si si jamo skopal,..zmer več formua te ne prebavlja 🤡

Hvala enako. Dobim en kup sms-v glede tvojih neumnih objav. 🤡🤡

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za Alexa
Napisano
pred 25 minutami je Freak napisal:

Eni forume jemljete preveč resno. Sej ne rečem, tudi meni kdaj kaka debata/komentar dvigne pritisk, pa grem raje na kavo/pivo, pa se pomirim 🙂

Se strinjam. Eni so kot predšolski otroci. Takoj se užaljjo, pa igrice hitijo igrat. 

Drugi pa se "učitelju" pritožujejo, a so najbolj nedisciplinirani... 🤡

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 14 urami je Alex napisal:

Dragi moj Slivka, ti imaš svojo porabo z penzionistično vožnjo  za razliko od moje, ki je daleč od tega. Z vožnjo kot je tvoja, bi tudi jaz imel porabo nekaj nad pet litrov. Vem, da, si s hribu doma, a mešaš hruške in japke. 😉

Evo, četica užaloščenih daje palec dol. 🤣🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Slivka napisal:

@Alex, počasi postajaš kot DonFelipe: vse veš in nič ne znaš, oba imata kup objav pa za večino objav mi je žal, da sem zgubljal čas z branjem in jih zadnje čase kar izpuščam, ker ni vredno brati...

Kar se pa požrešnih mastodontov tiče: glej, ko berem, kakšno porabo imaš ti, me mine veselje, da bi svojega dvanajst let starega dvolitrskega dizelaša menjal za kaj novega, ker je pri meni poraba po teh naših hribih za vsaj liter če ne še več manjša od tvoje, ko se voziš po avtocestah...

In včasih je super, če se nihče ne obrne za teboj, da ne pride po pomoti ženi ali šefu na ušesa, kje si bil in ob kateri uri...

Dragi moj Slivka, ti imaš svojo porabo z penzionistično vožnjo  za razliko od moje, ki je daleč od tega. Z vožnjo kot je tvoja, bi tudi jaz imel porabo nekaj nad pet litrov. Vem, da, si s hribu doma, a mešaš hruške in japke. 😉

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.