Skoči na vsebino
Kupiti pametno ali neumno uro?
Napisano
dne 24. 6. 2020 ob 19:42 je Alex napisal:

Po dveh dnevih uporabe nove ure pri plavanju sem res navdušen. Beleži prav vse parametre.Kako sem lahko živel do sedaj brez nje? 😁

Pa...žena to ve? 🤪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Mene kot voznika moti, ko se po AC vozim po voznem pasu ponoči in mi pacienti blendajo od zadaj, preden me prehitijo...

Načeloma kolesarju ne potrobim, ko sem pa bi s tovornjakom, sem pa vedno potrobil, ker je bil čas prehitevanja daljši...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Stari avti bili brez nepotrebnih senzorjev... 

Niso bili euro6... 

Imeli so vse, kar se potrebuje... 

Vozim 27 let staro toyoto...ima vse, kar potrebujem v avtu...no, airbag bi bil dobrodošel, drugače pa ima vse. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 17 urami je Jest napisal:

Prvomajski piknik uspel... zjutraj je sicer kazalo, da bo vreme nagajalo... ampak je potem bilo prav fajn ... seveda v druzinskem krogu... ;)

3558F9DF-D1FC-4788-A198-2C24C3D51F4D.jpeg

B0301186-788D-43C7-9DAE-6FCAFA287289.jpeg

14B1440D-C728-498D-9F46-84C57D804FE4.jpeg

Pivo v roki...katero?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 11 urami je Symon napisal:

Saj vse lepo in prav, tudi mene moti, da je vse prodano. Ampak v vseh teh firmah še vseeno delajo tudi slovenski delavci. Simpl, tudi če na supergah Alpina piše "made in China" vem, da je kak € vseeno dobil trgovec v alpina trgovini, kak zaposlen v marketingu. Če kupim "srbski" Fructal v "hrvaško-ruskem" Mercatorju obstaja velika možnost, da sem podprl tudi slovenskega kmeta, ki je prodal (za sicer sramotno majhen denar) sadje Fructalu in, da bo mogoče tudi neka študentka v Mercatorju dobila par centov in delala študij.

Ni treba vse gledati samo negativno. Pravzaprav so ljudje, ki nočejo kupiti vsaj delno domače ker ni domače večji hlapci kot uni, ki dajo nekaj na te delno domače proizvajalce, trgovce, hotelirje itd.. 

Sicer greš pa lahko v kak majhen privat apartma in kupiš hrano direkt od lokalnih kmetov, ČE si tako zaveden. 

Ovitek za telefon in take malenkosti pa od kitajcev, a ne?🤑

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
pred 13 urami je Boss napisal:

Ampak to je res.... kolegica, ki je prodajalka v trgovini je potarnala, da ravno upokojenci oziroma rizične skupine delajo najmanj na preventivi. Pravi, da imajo dva, ki prideta vsak dan po eno žemljico, jogurt pa še kaj. Se pravi sta vsak dan v štacuni. Mater ostali se držimo, da bi bili čimmanjkrat saj s tem ščitimo druge ranljive, a tem se pa najbolj jebe za vse.

Ta dva sta lastnika zunaj parkiranega BMWja🤣🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TIRALICE
Napisano

Ali je kdo tu, ki dela na pošti slovenije? Ali pa, če ima koga v družini ali sorodnikih, ki dela na pošti...

Potrebujem informacijo...

Lahko na ZS...

LP Ivan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tovor ni bil dobro povezan. Take stvari se ne vozijo v kombiju.

Bi pa morali imeti vsi tovorni kombiji in kombiji s sedeži 1+8, ki opravljajo dejavnost vgrajen tahograf. Upam, da pride kdaj taka zakonodaja.

Goopti kombiji vozijo ljudi, vozniki pa delajo po 20 ur...enako taxisti, tudi vozijo ljudi brez časovne omejitve...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.