@Jest, ne delam na S?. Sem pa delal oz. ?e delam neposredno v povezavi z letnimi dajatvami. Niti mi nista tuja JU in dr?avni prora?un, zato me pa zmoti, ko se o teh dveh stvareh kaj govori ''na pamet''.
Na?eloma se samo re?e tko. Predvsem ker vsi tako prebirate iz medijev. Denar se pa steka v skupni prora?un dr?ave, pa? se pa zgodi da se ?eleznicam dolo?i ve? letnega prora?una. Potem bi lahko tudi rekel, da gre vse od cest v zdravstvo, ali ?olstvo...itd...
Ma nwm jst ka sm uni gumb vklopu za odrosenje zadnje sipe mi je sam sipo odmrznilo speglu pa ne :ne vem: no sej lahko da imajo ogrevane sam jst nisem bil pozoren samo kar se spomnem mi jih ni odmrznilo pac tm ko je bil mraz.. No ce kdo rabi jst sm zdej te tanove ka sm jih ze narocil in so ze v karbon folji tko da une ka so zdej gore jih bom dal pa v skatlo ..
Eni kar sanjajo, da ?e bo ona podpredsednica komisije, da bojo pa kar cekini padal z neba pa 1000 plinovodov ?ez celo Slovenijo. Edini razlog je da Junker rabi neko kuro da bo vse pizdarije podpisovala za njega. In na?el je pravo.
To da se je pa zdej dama iz Bruslja oglasila, zraven pa ?e Vajgl, je pa ?e dodaten vi?ek. Sama se je sforsirala tja, sama je odgovarjala nepopolno na vpra?anja. Krivi smo pa po njeno vsi ostali.
Ful mi je v?e?, da karma zadnje cajte tudi pri politikih i??e svoje ?rtve.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Si steral ?ensko iz hi?e?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani