Skoči na vsebino
BiteFight
Napisano

mene neki minaking iz DX saveza zajebava <_< sam mal naj ?e natreniram vampir?ka pa ji bom volkodlaka jeba...l :hohoho:

evo,..je seronja ?e za?el <_< nej ma veselje,..dolg ga ne bo mel ve? :angry:

jaz se igram silen hunterja :hohoho: treniram in treniram pol jih bom pa sesul B)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mon, 24.03.2008 - 12:19:06 Stopi? se sa noćnim sjenama i ?ulja? se kroz uske uli?ice na rubu grada. Pripiti ?ovjek ti se u?ini kao savr?ena meta! Slijedeći svoje instinkte po?ne? kru?iti oko njega. Sve si mu bli?e i bli?e, i u trenutku kad sko?i? prema njemu - ?ovjek se okrene i uperi svoju lampu u tvoje lice. Na trenutak ostane? ukopan i zaslijepljen, i ?uje? njegov zaprepa?teni vrisak i zvuk njegovih koraka dok bje?i. To nije uspjelo... ostaje ti samo lampa tvoje potencijalne ?rtve da ju razgledava?.

Mon, 24.03.2008 - 12:08:07 Podmuklo si napao atomix !

Mon, 24.03.2008 - 11:19:53 Stopi? se sa noćnim sjenama i ?ulja? se kroz uske uli?ice na rubu grada. Pripiti ?ovjek ti se u?ini kao savr?ena meta! Slijedeći svoje instinkte po?ne? kru?iti oko njega. Sve si mu bli?e i bli?e, i u trenutku kad sko?i? prema njemu - ?ovjek se okrene i uperi svoju lampu u tvoje lice. Na trenutak ostane? ukopan i zaslijepljen, i ?uje? njegov zaprepa?teni vrisak i zvuk njegovih koraka dok bje?i. To nije uspjelo... ostaje ti samo lampa tvoje potencijalne ?rtve da ju razgledava?.

Mon, 24.03.2008 - 11:09:37 Podmuklo si napao M@X_SERB !

Sun, 23.03.2008 - 21:07:43 Podmuklo si napao ion !

Sun, 23.03.2008 - 20:47:27 Lov te vodi do jedno selo. Ulovio si 58.87 l krvi, 58.87 zlata i zaradio 1 bodova iskustva!

Sun, 23.03.2008 - 16:48:19 Lov te vodi do jedan mali grad. Ulovio si 142.02 l krvi, 142.02 zlata i zaradio 2 bodova iskustva!

Sun, 23.03.2008 - 15:42:10 Lov te vodi do malo naselje. Ulovio si 35.2 l krvi, 35.2 zlata i zaradio 1 bodova iskustva!

Sun, 23.03.2008 - 15:31:57 Stopi? se sa noćnim sjenama i ?ulja? se kroz uske uli?ice na rubu grada. Pripiti ?ovjek ti se u?ini kao savr?ena meta! Slijedeći svoje instinkte po?ne? kru?iti oko njega. Sve si mu bli?e i bli?e, i u trenutku kad sko?i? prema njemu - ?ovjek se okrene i uperi svoju lampu u tvoje lice. Na trenutak ostane? ukopan i zaslijepljen, i ?uje? njegov zaprepa?teni vrisak i zvuk njegovih koraka dok bje?i. To nije uspjelo... ostaje ti samo lampa tvoje potencijalne ?rtve da ju razgledava?.

:angry:<_<<_<<_<<_<:angry:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene je pa sam enkrat tnt2 napadel pol pa n? ve? :bravo:

Jz pa zdej rfactor ?pilam :bravo: ful realna simulacija :rispekt:

Drga? sm si pa pr prostreetu nardil mat ?rno 3ko in jo poimenoval z M hunter :P Vozi pa z ?rnimi mat feltnaki pa z 546 konji?ki pod kavbo, le?i pa na eibach stage3 fedrnih, twin turbonetics turbocharger, crower-jev stage3 motor, pol je ena noname ful dobra driveshaft stage3, enako je z transmission stage3, gume so michelin stage3, bremze so brembo stage3; front dual calipper (ma spredi po dve ?eljusti na en disk), magnaflow exhaust,...

SLIKE :ouje:

Objavljena slika

Poziranje

Objavljena slika

Poziranje

Objavljena slika

Dvojni zavorni sistem

Objavljena slika

Rita sramezljiv

Objavljena slika

Po?rek

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
:hohoho::hohoho::hohoho: hahaha :hohoho::hohoho:

:hohoho: Qwerty tale je huda. ?koda le ker nisi popravil URL naslova. :P

pah to sm na?el spotoma ko sem iskal tole :bravo:

TI SO NAJBOLJ POPULARNI

1) If you have five dollars and Chuck Norris has five dollars, Chuck Norris has more money than you.

2) There is no 'ctrl' button on Chuck Norris's computer. Chuck Norris is always in control.

3) Apple pays Chuck Norris 99 cents every time he listens to a song.

4) Chuck Norris can sneeze with his eyes open.

5) Chuck Norris can eat just one Lay's potato chip.

6) Chuck Norris is suing Myspace for taking the name of what he calls everything around you.

7) Chuck Norris destroyed the periodic table, because he only recognizes the element of surprise.

8) Chuck Norris can kill two stones with one bird.

TE SI JE PA CHUCK SAM ZBRAL

- When the Boogeyman goes to sleep every night, he checks his closet for Chuck Norris.

- Chuck Norris doesn't read books. He stares them down until he gets the information he wants.

- There is no theory of evolution. Just a list of creatures Chuck Norris has allowed to live.

- Outer space exists because it's afraid to be on the same planet with Chuck Norris.

- Chuck Norris does not sleep. He waits.

- Chuck Norris is currently suing NBC, claiming Law and Order are trademarked names for his left and right legs.

- Chuck Norris is the reason why Waldo is hiding.

- Chuck Norris counted to infinity - twice.

- There is no chin behind Chuck Norris’ beard. There is only another fist.

- When Chuck Norris does a pushup, he isn’t lifting himself up, he’s pushing the Earth down.

- Chuck Norris is so fast, he can run around the world and punch himself in the back of the head.

- Chuck Norris’ hand is the only hand that can beat a Royal Flush.

- Chuck Norris can lead a horse to water AND make it drink.

- Chuck Norris doesn’t wear a watch, HE decides what time it is.

- Chuck Norris can slam a revolving door.

- Chuck Norris does not get frostbite. Chuck Norris bites frost

- Remember the Soviet Union? They decided to quit after watching a DeltaForce marathon on Satellite TV.

- Contrary to popular belief, America is not a democracy, it is a Chucktatorship.

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Qwerty glej... ?e je aparat 8 megapixel ne pomeni, da so slikce 8megabytov velika.

V tvojem primeru je namre? slika velika 3264x2448, kar znese cca 8 miljonov pixlov in ?e zraven prtegnemo 24 bitno barvno globino je velikost tega filetkota v RAW formatu cca 182MB (megabytov). S kompresijo jpeg pa dobi? sliko v neki zmerni velikosti cca dobrih 3MB.

Kaj ti ho?em povedat - za na net je popolnoma dovolj, da resizea? sliko na velikost recimo max 1024x768, ki bo na koncu zavzela velikost cca 300kB (kilobytov), ki bo uporabnikom veliko bolj prijazna (za DL) saj si iz nje ne bodo delali plakatov pri tiskarju.

ockej :D

tu je pa ?e film?ek delovanja http://www.mojvideo.com/video-lucka-z-stir...a8a8ddc461425db

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje si nabavil zadeve (programator...), pa koliko si dal ?e smem vpra?at?

programato sem kupil od enga z www.elektronik.si in mi ga je za 25? prodal, zravn pa dobi? plato, 9pin nastavke, en PIC, navodil, programe,...

?e te pa zanima mi je pa tole napisal:

V IC stane komplet 32?(nesestavljen), jaz ti ga dam za 25 vse skupaj,s tem da je pic(16f876) v trgovini 7-11?.

ostale zadeve mi pa ata prinese, jih pa imajo za male pare tut v celju v trgovini ?arnica :bravo:

pa ?e podatki programatorja

http://www.vellemanusa.com/us/enu/product/view/?id=500373

aja pa mor? vedet da PIC ?ipi so okol 7-10? :ph34r:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

jaz sem za?el z proizvodnjo :bravo:

danes dobil vse ?ipovje, programator, upore, kondenzatorje,...

zdajle pa se bom zadeve lotil intenzivno.

?e slike:

Objavljena slika

PIC mikro?ipi

Objavljena slika

Upori

Objavljena slika

Programator

Objavljena slika

Vse skupaj

Objavljena slika

Pa ?e ?e koga zanima, to je bil pa moj prvi projekt :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.