Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Nisem gledal nobene oddaje, razen tisto kar sem za minuto ujel ko so na?i gledal jest si pa sendvi? delal. Tko da pojma nima kaj so ostali mel, ampak niso mogl bit neki hudga, ?e je tamala zmagala. Kar sem po radiju danes sli?al pa mislim:

1.) nisem ?ist 100% ?e tamala sploh zastopi kaj poje, ampak pustmo to (jest si tut kdaj v avtu od Rammsteinov kako zabrundam ko vozim, pa ne znam nem?ko zer gut...)

2.) tist kar sem jest sli?al, se mi ni zdelo tako hudo, ni pa blo tok slabo, lahko re?em da bolje kot na?e pojo?e misice

3.) mislim, da so v ve?ini bili ?ist pre?, ker ene taka mala deklica poje, pa so se vse mame pa stare mame stopile...

Edin vem, da je ?e ena babnca hodila okol na?emljena v tarzana... go figure... :blink:

Oziroma ko v dru?bi debata pade na telent, jest prbijem, men ga je pa Tone najbolj sekal...pa gledam ksihte k gruntajo, ker Tone... :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

me prav zanima kako bi bilo tvoje razmisljanje, ce dan se ne bi vedel a bos jutri hrvat al slovenc. Imam znanca tam in mu nic ne zavidam.....

Popolnoma me?a? stvari... arbitra?a= nekaj se bo premaknilo/re?ilo, proti arbitra?i= pustmo stvari negotove kot so sedaj

Erm, dosedanje sanjanje o sporazumih je tem ljudem prineslo 20 let negotovosti. Glasovanje proti arbitra?i, verjetno novih 20 let. Zdaj bojo mogo?e lahko vsaj vedeli na katero stran grejo lahko urejati papirje, zdravje itd... Zdaj ko jim oboji ho?ejo zara?unavati davke...jim res pomaga 20 let ?akanja.

Glasovanje proti, je kot da bi jim v obraz povedal, da zaradi merjenja ti?ev, naj ?e naprej ?ivijo v negotovosti. In da je ?isto OK, ?e ?e naprej sanjamo o nekem bedastem predlogu "sporazuma".

Pa o ?em sanja?, da bojo moral oni prodat hi?e, se preseliti. Mislim da poleg Jorasa, je onim pravim doma?inom dokaj vseeno. Jezik je itak na pol sloven??ina na pol hrva??ina, kmetje bojo ?e naprej tam njive orali in jim zaradi tega ne bo kockasto korenje in krompir raslo.

?e enkrat, nek pretiran patriotizem furanjo ve?inoma samo tisti, ki se jih zadeve ne ti?ejo. In to so volilni reultati popolnoma jasno pokazali.

In Hrvati, bi se z nami ?e zdavnej zmenili, ?e se ne bi Rupel fural popolnoma zgre?eno politiko, najprej z nekimi ?udnimi "sporazumi", potem z "gro?njami", potem pa ?e z izsiljevanjem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To da se ne znamo ni? zment, nam ka?e tudi ?tevilo ob?in, ki rasejo ko gobe po de?ju. Vsako selo je zdej ?e svoja ob?ina, ki pa ?ez 1 leto pogrunta, da itak ne more pre?ivet in je potem jok in stok.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jaz bom pa tkole napisal vsem zagovornikom tega referenduma:

- ?e bi ?iveli na obmo?ju, kjer ne veste, a boste jutri kravat ali slovenec, bi se danes po?utili izdane od lastne domovine. Pa prodaj in se odseli, boste nekateri pametni, to pa ?al ne gre, ti ljudje so tam vsa ?ivljenja, svojih hi? pa ravno zaradi te negotovosti ne morejo prodat, saj nima tr?ne vrednosti. Drugi bojo rekli kolateralna ?koda - lahko je ?abarju ki to?no ve, da ga ne bo noben podil z lastne zemlje.

Pojma nima? kaj govori?...

-Poglej si rezultate glasov po ob?inah, in tistih KI SE TI?E, so VSI ZA!!!!! Boli njih kurac (razen Jorasa), kako se bojo zmenli, sam naj se enkra? ze zmenijo. Proti so pa ve?inoma vsi tistki, ki se jih zadeve NE TI?EJO!

-Kje je bila Slovenia v?asih nima veze, veze ma tisto, kar so se na?i dripci takrat narobe zmenili, ker so bili preve? zaposleni z dilanjem oro?ja.

In ?e bo kaj slovenija zguvila, bo stik z odprtim morjem, kar so itak na?i 20 let blefirali da bojo dobili, najprej so se hotl zment, pa hrvati niso trzal, potem so se na?li zatekli k izsiljevanju, hrvati ?e naprej ne trzajo, in kako bi ti re?il zadevo, se naprej neki menil pa ni? zmenil. ?e se sami ne mormo, naj pride nekdo in pove kako in kaj...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Mah 35mil je premal. Jest malo z optimizmom gledam, pa upam da bo drugo leto bol?. Villa-Ibra-Messi napad bi znal bit fenomenalen. Samo odvisno ?e se bo Ibra za?el malo bolje gibat, na pa skos v ofsajdu stat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sem pa sli?al, da so mladci SDS-a izkoristili priliko in talali letake proti arbitra?i, ter zraven sigurnno "ni?" hujskali proti vladi.

?e bi jim talal letake, da je full dobro ?e vse vstrelimo v koleno in da Pahor tega ne podpira, bi to ona drhal tam pojedla, ?e ve? letel bi nabavit pi?tole pa bi se v koleno strelal.... Poka?e kaj je ciljna publika dolo?ene stranke :). Pijana, simple minded drhal...

?e ?e zakona, ki se jih ti?e noben izmed onih tam ni prebral, kaj potem vejo o arbitra?i oz. kaj vedo ve? o tem da se SLO in CRO ?e ful cajta kregata, pa da se Joras vsake tok cajta v graben zvali.

Po eni strani sem vesel, da se je razfooklao tam okoli, samo kurac ker ni bilo s pravim razlogom. Tisto govedo bi blo treba strpat v parlament, jim malo podkurit in spomnit za koga so oni tam gor, na pa za "prijatelje" in svoje ?epe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Mislim da jih bo brez problema. Samo mislim, da ga znajo hitr od?agat, ker ne bo igral elepga nogometa, ?eprav s tako ekipo, kot je ima na voljo, bi mogu.

Ne vem kaj Mou naplete svojim igralcem, samo do sedaj, si je kar vse dobro podredil in mislim da tu ne bo druga?e. Guti bi mu edini lahko delal skrbi, samo ga bo itak od?agal, kot je ?e najavil pred prihodom.

@Boss: jah evr?ke je treba stisnt tako ali druga?e, da? nek butast nalog in potem ?e ne kasira? z licencami pa? z butastimi kaznimi. Me pa zanima kako lahko FIFA prepove lokalom predvajanje tekem, ki so na TV-ju. ?e recimo bo moral pla?ati naro?nino na ?port TV, da bi lahko gledal tekme, koji kurac potem meni FIFA lahko pi?e kazni, ?e bi jest v mojem lokalu to predvajal.

Tle mamo ?e kar sre?o, v tujini morajo skoraj povsod pla?ati za ogled tekem, zato pa se narod zbere v lokalih. Ker se ve?ini ne spla?a pla?evati naro?nine, lokalom pa, dajo za uno naro?nino in potem kasirajo pive in prigrizke. Mislim da imajo v Barceloni celo tako, da je vsaka druga tekma pla?ljiva. Se pravi, da upa?, da bo kak?ne dobra tekma pri?la na vikend, ko bo prena?anje zastonj. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Pa da zraven Artur in LaToya ?e kak performans izvedeta - bo Janko z Vi?a moral ?e dodaten ?tadion narest.

To bo bolj za takrat, ko bojo hotl spucat stadion. Kdo pa ho?e gledat grdo babo pa pijanga deca....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?edno, ?eprav sem malce vseeno razo?aran, sem mislil da bojo zgradil malo ve?ji stadion, in da bo dizajn malo bolj inovativen. Ampak bolj? kot ni?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Inter ni dal najve? golov, samo se je zmuznil z 0:1 zmagami ?ez..

Inter je bil 6-ti po u?inkovitosti, posest ?oge so v popvre?ju imeli manj kot FC Zurih, Rangers, Apoel, in so nekje na repu pri Unirei, Haifi in Rubinu...

So pa dale? zmagal v ?tevilo ofsajdov in ?tevilu prekr?kov, ki so jih nardili in seveda posledi?no v rumenih kartonih...

To so statistike, ki govorijo o kakem nogometu? :D

(?e en fun fact: rezen Ibrabosanca, ki je itak ?e zmer 90% italjan so vsi top ofsajderji iz italjanskih klubov, in ?e to kar skos pravim, da je Inzagi rojen v offsajdu, skor ni? igral pa je 3-ji.. vodi pa Milito, vpra?anje ?e so ?tel tudi tle ofsajd gol ;):D)

(fun fact 2: Real Madrid, ki je igral 5 tekem manj, je imel skoraj enako ?tevilo strelov na gol in mimo gola in samo en manj dose?en gol (enako prejetih)).

Kot navija? Barce, bi moral biti Real Madrid no.1 enemy pa mi ni, navkljub zgodovini in njihovi filozofiji, igrajo dokaj spodoben nogomet (razen tiste lanske tekme na Camp Nou, ko se je igralo posekaj Messija).

Ne prebavljam klubov, ki igrajo makaronarski nogomet, kamor spadajo prakti?no vsi makaronarji, lansko leto se mi je malo zmeril Chelsea in letos Rubin. Ekipe kot so Sevilla, Atletico so letos premagale Barco pa jim ni? "ne zamerim", ker so igrale fuzbal (sploh lanska tekma z Atleti je bila nepozabna 4:3..huh).

@Labi: mah jest se bolj katalonca po?utm kot janeza, mene itak vle?e tja :D(ker redno spremlajm za kak?ne slu?be, zdej k bo po?as ?tudija konc). V?e? mi je mesto, v?e? mi je filozofija mesta, sonce majo skos, najbolj?i fuzbal.... sam bebe so bolj za en kurc, bi blo treba eno slovenko sabo prpelat :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Vsaj takrat ko sem jaz gledal, niso igrali ni? in po pregledu statistik tudi tako ka?e. Milito, 2 poskusa na gol, 2 gola. Vsi igrajo v bunkerju, vklju?no z Eto-jem, ki je kot ka?e ratal desni bo?ni branilec.

33% posest ?oge interja, cca. 60% natan?nost podaj, kar ka?e na to da samo izbijajo ?ogo.

Milito in Snejder pa pa? ?akata na kontre. V vse ve? al manj vredne akcije sta bila vpletena samo ona. In gol je pa? padel ?isto po njihovem kopitu, na hitro golman na?ge naprej, ?e bo kej bo, ta dva gumpca sta pa? uspela neki skombinirat in gol. In potem nazaj v bunker.

In ni to da ne maram Interja, ker je premagal Barco. Manchester jo je premagal in nisem mel ?isto ni? proti njim, recimo Atletico, ki jih je edini premagal v ligi, in tudi proti njim nimam ni?. Gre se za to kak?en nogomet igra?. (Italjanskih klubov itak ne prebavljam, njihovo pokvarjeno ligo pa ?e manj)

Barca bo pa? sigurno spu?ila kak?no lovoriko na ra?un tega, da bojo igral lep nogomet. In pravim navija?em Barce pomeni lepa igra ve? kot naslovi. Barce igra za ljudi, da ljudje, ki pla?ajo karte imajo kaj za gledat, da u?ivajo v lepi igri. Barca ne bi nikoli igrala tak bunker, ?e bi doma zmagal 3:1 in potem ?li k makaronarjem. Tudi pri njih bi igrali napadalno in atraktivno.

Mourinho pa? goji obrambni nogomet, ki prina?a naslove in za to so nekateri klubi pripravljeni ubijati nogomet. Igrati lep nogomet in osvojiti 6 lovorik pa je veliko, veliko ve?ji dose?ek, ki ga "Special One" lahko samo sanja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kr neki, bunker zmaga Ligo prvakov, tko kot Grki EU. Tole kar sme u?eri mal gledel, je bla ?ista beda, se ne spomnim, da bi kdaj med finalom LP pre?altal na kak drug program. Raje sem na Popu gledal ?und. Uni so napadal 10 komadov v obrambi, Milito pa je ?akal na kontre.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

I tako je po?ela svađa...

1) Predlo?io sam svojoj ?eni u supermarketu da kupimo gajbu piva za 15 ?. Rekla je da ne dolazi u obzir, i onda je bez rije?i kupila kremu za lice za 65 ?. Rekao sam joj da bi ljep?e izgledala uz gajbu piva nego uz kremu...

I tako je po?ela svađa.

2) Prije neki dan sam pitao ?enu gdje bi htjela ići za godi?njicu braka. Rekla je: "Negdje gdje nikad nisam bila." Predlo?io sam joj kuhinju.

I tako je po?ela svađa.

3) Dok sam gledao nogometnu utakmicu, ?ena je sjela kraj mene i pitala: "?ta ima na TV-u?" - "Pra?ine...", rekao sam joj.

I tako je po?ela svađa.

4) Pitao sam ?enu ima li kakvih posebnih ?elja za rođendanski poklon. Rekla mi je "?elim ne?to crveno ?to ide od 0 do 100 za 4 sekunde." Kupio sam joj crvenu vagu.

I tako je po?ela svađa.

5) Moja ?ena se pogledala u ogledalo i bila je nezadovoljna onim ?to vidi: "Osjećam se u?asno; imam vi?ak kila i tamne podo?njake. Molim te odmah mi reci ne?to lijepo i pozitivno" Rekao sam joj da joj o?i savr?eno funkcioniraju.

I tako je po?ela svađa.

6) Bio sam sa ?enom na godi?njici njene mature. Jedan od prisutnih stalno je praznio ?a?u za ?a?om. Pitao sam ?enu da li ga poznaje. "Naravno," rekla je, "dugo smo bili zajedno, i kad smo se razi?li po?eo je piti i od tada nije prestao." Ka?em ja: "Tko bi rekao da će toliko dugo slaviti..."

I tako je po?ela svađa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Pokal je tle! Sezona na ?alost fertik...

Sta pa bojda Villa in Cesc ?e "rezervirala" enosmerne karte za avijon za Barcelono. ?e prideta, mam ?e en motiv ve?, da ga to leto spet pi?im tudi jaz tja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

U momentu, ko bi on mene za lase zagrabu, bi ga jest u kolen ustrelu.... :blink:

Verjetno je majmun mislil, da zdej ko je "novinar" ga pa bojo policaji pr mer pustil, ker druga?e bo kaj ?udnega napisal. Tako nekako kot una dva ?tudenta is Vesti, ?e se ?e spomnite onega videa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Finan?ne investicije
Napisano

Jest bom jutr verjetno preklical, ko pride do mene da mi predstavi novosti...

Imam pri Triglavu nek var?evalni sklad ali kako so to meni takrat prodajali. Lansko leto sem pa pogruntal, da je bolj kurc to in da bi blo bolje ?e si v ?tunf dajem po 100? na mesec. Takrat je una banca to zlo drga? govorila, ?e bi v za?etku vedu kako to v resnici ?pila, se ne bi nikol odlo?u za to.

Bom po vsej verjetnosti pre?altal na kak var?evalni ra?un na banki.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Men je to enden jabolj?ih filmov evah,

na temu seznamu so tudi:

-Shawshank Redemption

-K Pax

-V for Vandetta

-Equilibrium

- 7 pounds

Druga?e sem pa zadnje cajte pogledal ?e tole:

-The Men who stares at goats (Clooney pa Obi van : ) ) -kulsko

-Sherlock holmes -tut dobr

-GI Joe: The rise of Cobra -kr ok

-Inglorius Basterds

-The Invention of Lying - lustna zadeva

-The Tournament - mah tko na?igancija

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jest bi raj vidu da bi bil arsenal... :D

Jaz upam, da ga ne bojo sral zdej na zadnji tekmi... pa ?e Xavi.ja ne bo... upam da mu prekli?ejo rumen karton, glede na to da so Kameni-ju rde?ega pred tekmo z Barco in Albiolu proti Valenciji...

Ker se govori kok se Barci "pomaga" na tekmah...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gr?ija
Napisano

Pametnej?i del ?tudentske populacija pa natan?no ve, da je to zanjga dober ukrep. ?tudent si samo nekaj let in potem pride? na trg dela in kaj se ti zgodi. Slu?be ni, ker jo zaseda ?tudent s statusom, ki je cenej?i od tebe, ki bi te moral delodajalec redno zaposliti. In tako mladi z diplomami gnijejo na zavodu, ker ne dobijo slu?b in vse to zaradi ?tudentskega dela in delodajalcev, ki tak na?in s pridom izkori??ajo.

EKZEKTLI!!

To ?e skosk pravim. Nimam proti, da ?tudent dela ob ?tudiju, nekateri krvavo potrebujejo vsak ? da si pla?ajo prevoz, gradivo (na faksu vemo, da vsak profesor zahteva da nabavi? njegovo ORIGINAL knjigo, druga?e te vr?e, etc...)

Po drugi strani je pa ve?ji problem za vse, ker "falirani" ?tudenje zavzemajo delvona mesta in opravljajo dela, ki bi jih morali opravljati polno zaposleni. Za firmo so ?tudenje cenej. Dr?ava pa ne dobi davkokv in na zavodu ?epijo ljudje brez dela in dr?ava spet namesto da dobi davke more "vra?ati" ?.

V kon?ni fazi niso tako problemti?ni ?tudenti, kot pa izkori??evalski delodajalci. (vem ker so mene isto jebal)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Po pravici povedano... me je Reala malce strah, ?e spet ne bodo preve? menjali znajo drugo leto bit zelo zajebani. To leto je spet Iker navje?krat re?il real, potem pa Pipita in Ronaldo. ?e se uigrajo znajo bit zajebani. ?eprav to leto so klonili proti skoraj vsaki malo bolj "zajebani" ekipi.

Ronaldo kuker je pezde, mu je treba priznat, da ?eprav je v vrhu, ?e naprej pridno trenira in je profesionalc. Veliko je talentov v nogometu, ki za?nejo zabu?avat ko so enkrat v vrhu, ke rmislijo da boga za jajca dr?ijo (lep primer Ronaldinho). CRy baby definitvno misli da dr?i boga za jajca a vseeno pridno trenira.

Aja ?e en ?tos ki sem ga nekje pobral...

-Kak?na je razlika med Ronaldom in Bogom...

Da se bog ne nosi po Madridu in misli da je Cristano Ronaldo.. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Pa Real mora met veliko manj krompirja, ali pa kdaj igrat tekmo pred ali v?tric z Barco, ne pa da vejo rezultat od Barce potem pa igrajo, kot da jih sam satan lovi...

Jest ?e zdej nisem probolel teh makaronajev in tega prehvaljenega Mourinha....

Zdej pa ho?e takoj spizdit it Interja ker ve, de bo drugo leto drek. Inter v doma?em prvenstvu zadnja leta zaradi ?kandala ni imel konkurence, tole z CL se mu je pa ?ist posral. In Mou ve da bo drugo leto veliko te?je... Tudi s Portom je mel kr neki krompirja. Potem je mel pri Chelseju dnarja ko fuka, pa se je potem pokazalo da lahko s polno ritjo ke?a vsak dobro ekipo fura (se je ?ist pokazalo ko je un Izraelc pr?u v finale)...

Sumamry:

-Porto.... krompir + doma?e prventsvo tam glih ni najte?je...

-Chelsea.... dnarja ko fuka

-Inter.... brez po?tenega tekmeca & krompir

Zdej se pa ?u?lja da bi ?el v Real ali pa City, kjer bo spet mel dnarja ko fuka in ker solidne ekipe ?e pripravljene.

Najbolj me pa ?udi, ker za?el se je u?it v Barci, kjer je filozofija napadalnega nogometa, on pa skos drka obrambo (res pa, da je bil na za?etku "analitik" za nasportnikove obrambe)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kar se nepremi?nin ti?e, so pri nas velikanski nateguni... upam da grejo vsi skupaj v bankrot, da bojo potem cene mogo?e malo bolj pametne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.