sva?ta, da te strat prime... hja nima? kej, ?e so kadroviki ve?ina eni neizobra?eni telebani, ki dlje kot pregledovanje papirjev ?al ne se?ejo.
Pol pa ima? zaposlene v firmi ljudi z nekimi diplomami pa ?isto nesposobni, da ne re?em, da jim ne bi dal niti metle v roko, ker bi ziher sranje naredili.
Pranje, drgnjenje, poliranje, sesanje, mazanje z ne vem kolkimi ?aubami za ?rno plastiko, z bobi pal?ko med kraki felten in na koncu ?e mini fotose?n.... 4 ure.
S tem, da je umes do?ivela ?e pol urno masa?o s sodro in fejst nalivom.
Uuuu to je pa neki novga, da z bobi pal?kami lahko o?isti? avto. A sol na pal?ki ni? ne ?kodi pa kolk sme? prtisnt, da se ne zlomijo oz. zdrobijo. :ne vem:
Zelo priporo?am film Gran Torino od Clinta Eastwooda, ki je spet prekosil samega sebe saj so njegovi filmi res prave umetnine. V filmu Changeling je celo iz Angeline Jolie naredil igralko, ki ni tam samo zaradi ?nablov, jo?k in riti.
Za pogledat so pa ?e filmi: Reader, pa seveda Slumdog Millionar in nikakor ne pozabit na Watchmen-e.
itak... zanimivo, tole si pisal glih k sem se mim peljal in videl vajinega Suzija parkiranega direkt pod strehco, ki je bla zgleda v?asih mi?ljena za bicikle.
Navadili so se, da v ?asu blagostanja so lahko prbili kerokol ceno pa je folk pla?al. Mal jim povej, da je recesija za vse in da je to pa? predrago pa najdi kak?nega drugega.
Dana 02.03.2009. godine sam stvarno kraj ceste zamijetio neki okrugli znak sa crvenim obrubom u kome je na bijeloj podlozi stajao broj sedamdeset, ali pokraj tih brojeva nije stajala nikakva oznaka koja ozna?ava mjernu jedinicu na ?to se taj broj odnosi. Kako i sami znate Hrvatski sabor je Ukazom o progla?enju Zakona o mjernim jedinicama od 10. lipnja 1993. godine (NN 58/93) proglasio da su mjerne su jedinice određene na temelju međunarodnih ugovora koji obvezuju Republiku Hrvatsku i da su u RH zakonite mjerne jedinice SI sustava. U toj uredbi pi?e da je mjera za duljinu metar, a mjera za vrijeme je sekunda.
Izvedenica za brzinu je jedinica duljine kroz vrijeme. Ne mogu si zamisliti da djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova kr?e jedan od temeljnih Zakona u RH. Dakle, ako kod znaka nije napisana mjerna jedinica za pretpostaviti je da se radi o mjeri koju je RH međunarodno prihvatila i Zakonom ozakonila. Tako sam ja, cijenjeni sude, pretpostavio da se radi o 70 m/s, odnosno ne?to vi?e od 250 km/h. Kako sam ja vozio samo 180 km/h ?to je daleko ispod dozvoljenih 70 m/s (252
km/h) molim da mi se vrati voza?ka dozvola koju su mi revnosni prometni policajci bespravno oduzeli.
Mene sam zanima kje so vsi tisti, ki so ?e nedavno strojan?ke zagovarjal kaka krivica se jim godi in da smo slovenci ne vem kak?ni fobi, da jih preganjamo... kriminalcev in nasilne?ev pa v Slo res ne smemo preganjat a ne :ne vem:
delavec je padel celi meter in pol na tla in to mora vedet cela slovenija pa ?e to samo, da lahko napi?ejo najbolj bombasti?en naslov... sramota za ?urnal
?ele danes videl stari... Pa to ne more? verjet nooooo...
Heroji, ni kaj, bolano!!!
Upam, da bo? uspe?no uredil zadevo, je pa jeba, ker ti v takem primeru odbijajo bonus pri kasku
Sem nekje 90% saniral zadevo in to tako, da sem vzel vodobrusni papir 2.000 granulacije (se pravi izredno fin) in pobrusil naguban lak ter zravnal povr?ino. nato sem vzel ?e malo bolj grobo pasto za poliranje in sem zadevo spoliral do sijaja.
Zdej pa sledi ?e fina polirna pasta pa bom verjetno zadevo spravil na stanje "skoraj v redu" tako, da farbanje zaenkrat ?e ne bo potrebno.
Sem pa za tistih nekaj kvadratnih decimetrov, kjer je bilo polito po vratih, porabil cca tri ure ?asa, da zadeva zdaj vsaj zgleda... je blo pa pred tem skoraj za zjokat kako je zgledalo grdo .
Fov?ija ne pozna meja... neki usrani zahrbtni pi?kici se je o?itno moja ?estka zdela preve? nobel in mi je po vratih polil jedko teko?ino (verjetno zavorno olje), ki mi je stopila lak.
Jebe? tako skupnost, kjer je sodr?avljan sodr?avljanu najhuj?i sovra?nik... sploh ne rabmo ne hr?kov ne drugih zunanjih sovragov, sej si sami med sabo naredimo najve? ?kode
p.s. avto je bil parkiran v parkirnem boksu na ulici in nisem nikogar zaparkiral... no ja saj takrat si ne bi upal, ker bi to?no vedel kdo je bil.
Ostr?ek je namenoma lagal in to se ni dogajalo na stezi tako, da je to zavestna la? ter premi?ljeno dejanje za razliko tistega kar se dejansko zgodi na stezi, ko je treba izbrati odlo?itev v stresu in v parih sekundah ali pa celo del?kih sekunde.
Seveda je ?umi imel svoje "trenutke" ne?portnega ravnanja ampak nikoli tako kalimerovsko la?njivo kot ?rni ostr?ek, da se zla?e? glede situacije in s tem o?koduje? svojega tekmeca. Ker pa se to ti?e "politike" samega McLarna pa bodo fasali verjetno ?e kak?no kazen na zasedanju svetovne organizacije FIA.
Glede na to kar je Mac u?pi?il par let nazaj bi danes moralibiti pridni kot bubice ampak o?itno ne morejo iz svoje goljufive ko?e in zato so kazni tako visoke. ?e nimajo morale jih bodo pa? kazni spametovale.
Tudi ?umi je bil svoje ?ase mo?no kaznovan in to tako, da je zgubil vse to?ke sezone ipd, da ne bo kdo slu?ajno rekel, da se ga ni nih?e dotaknil.
Bo pa letos kriza za Ferrari, ker o?itno so se odlo?ili, da ne bodo toliko hodili po robu pravil medtem ko so nekateri drugi storili prav to in se jim zaenkrat obrestuje. Ni? ne de, bo vsaj F1 ratala zanimiva.
Ferrarib (in ostala mo?tva) bo moral letos po?teno zavihati rokave, sploh ?e bo dvojni difuzor ekip Brawn GP, Williamsa in Toyote 14.4.2009 na prizivnem sodi??u FIE spoznan za dovoljenega.
Kaj pa ?e ne bo... a bodo vse diskvalificirali? Tale FIA je pa res ratal ?isti cirkus
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
sva?ta, da te strat prime... hja nima? kej, ?e so kadroviki ve?ina eni neizobra?eni telebani, ki dlje kot pregledovanje papirjev ?al ne se?ejo.
Pol pa ima? zaposlene v firmi ljudi z nekimi diplomami pa ?isto nesposobni, da ne re?em, da jim ne bi dal niti metle v roko, ker bi ziher sranje naredili.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani