Dans mam na ?ihtu nekak?no de?urstvo (po telefonu), matr pa sm na en tok zate?en primerek ?enske vrste (dol?nice) naletu, da sm po tistem, ko sem ji trikrat (vljudno) ponovu kaka je situacija, bil potem prisiljen prekinit, ker je bla totalna zguba ?asa z njo parlamentirat! Aja vmes so z njene strani letele take ?alitve, da nimam pojma kako sem se uspel zadr?evat!!!
Mah, pa sploh ko je de?evno, je ?e bistveno slab?, matr folk sploh ne zna vozt, pa tut na semaforjih, ko ?e sveti zelena, se ?e zmer noben ne premika, katstrofa use skupej!
Sem mel dan bo?anski dan; mal kopanja, mal pa ti??anja nekdanjega voza (MX5)!
No in ko sem se vre?u, mi nek mondeo karavan (iz Ajdov??ine, po grbu sode?) zapre pot, kot da mi jo je nala?? (nisem pelju po omejitvah, hehe), no pa potem ?ist zmanj?am, sem vidu, da je itak gu?va po cest, pa ?e razni tak?ni, ki sami od sebe dolo?ajo kdo bo ?el mimo in kdo ne. No in pol se zgodi, da taistega Forda ustavjo DARSOVCI - Vinjetarji na Lomu pr Brezovci, se pravi ta delilec pravice o?itno ni imel nalepkice, mamumujebm!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Teta Miata je itak ?e 3 mesce pr kolegu (Dragotu)!
P.S. - si bo treba s ?im drugim dvignit moralo!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani