No ampak vsaj preveril sem, ?e so kej pridni in ?e delajo...
Edino kar ga pa serjejo je pa to, da se postavijo preblizu samega izvoza AC namesto, da bi se postavili ?e kakih 200m vi?je zarad sovje varnosti in varnosti drugih.
Poraba.... haha ajvar, zdele pa vseen kr precej pretirava? ?eprav, kapljica na kapljico pa je hitr kak?en deci ve?... LOL
Nalepleno imam polletno vinjeto, ki je veljavna ?e do za?etk aprila 2009, kupljeno mam pa ?e novo letno za 2009.
Vpra?anje, ki se mi poraja: Ali naj pustim polletno ?ist do konca do datuma al naj jo strgam dol pa nalepim takoj letno.
Finan?no je itak isti kurac.
Prednost: ?e pustim polletno do izteka:
- v primeru, da bohnedej po?i ?ajba in je treba menjat se ne zajebavam z Darsom in nadomestno vinjeto
Slabost: ?e se bom z zeleno vozil v letu 2009 me bodo DARS-ovci lahko non stop preverjali saj bodo ?e na dale? vidli, da ni oran?na. In namest da mi bo sam pomahal da grem naprej me bo ustavljal in bulil v luknjice ter preverjal veljavnost.
hehe, kdor ?aka do?aka in sem jih do?akal... so me ustavili in pol minute buljili v zeleno nalepko saj oran?ne sploh nisem ?e nalepil. Ko mu je uspel pri?tet ?est mesecev in je videl, da je veljavna je samo pomahal naj grem naprej...
Pa tud bambije imajo druga?ne... ta je neke bolj kompaktne sorte ne pa tisti lepi na?i, ki prosto skaklajo po travnikih in so gibljive tar?e t.i. "zelene bratov??ine" ... ne Qwerty, to niso tisti, ki so hoteli uni?iti prstan v vulkanu
Po moje pa ne bo hudga... a ne bi mogo?e na servisu najprej EGR pregledali al bodo takoj razstavili motor. A majo kake vajence pa je treba pokazat kako se ga razstavi. :ne vem:
Pa ?e pohvala za Tino Maze... fenomenalna druga vo?nja in za malenkost premalo za naslov svetovne prvakinje. Tako pa je seveda odli?na tudi srebrna medalja
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
to si pa tako napisal, da me je kr pr srcu stisnilo... upam, da zrihtajo in da bo vse OK. Dr?im pesti pa eno ro?co ji po?iljam za pogum
Povezava za deljenje
Deli na druge strani