Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

@Suicidal, ne se preve? veselit ?ihta (itak pa ni ni? zihr dokler nima? pogodbe podpisane), medtem ko jaz pa komaj ?akam ko enkat pride dan, da vro?im vodji odpoved, no ampak prej bi blo dobr kej novga najdt za po?et! :blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

S taglavnim ?efom oddelka sva se po?teno sporekla in mi je zagarantiru ob naslednji najmanj?i napaki - disciplinsko komisijo! :blush:<_<

Joj kok je dons en lep dan (bemti pre-dolg jezik)! :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jz pa sm dans biv prisiljen dopust napisat (bom mal malar) ker je v slu?bi ?e 2 dni blo ?iv?no stanje, kerga sm vidu da ne bom dolg zdr?u, bemumast, nekdo mi dolo?ene stvari podtika in skriva, tko da skoz neki i??em, pol sva se pa ?e z mojo strojepisko skregala in valila krivdo en na druzga, scena za se ti zme?at! :(:blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

?e kdo nakupuje karkol prodajajo v Merkurju, se mu zelo spla?a v PONEDELJEK, 28.9.2009, sm iz zanesljivih virov izvedu da imajo ta dan akcijo IZBERI SVOJ POPUST, kar pomeni, da na blagajni iz?reba? popust, v razponu od 5 do 90%, kokr ma? pa? sre?e! :jezicek::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.