Ja Simon, ampak za 200 ? grem pol pa samo ?e na "tavelko potrebo" na te na?e ceste, ker za take luknje in stalno neka drezanja (beri delo) po asfaltu, to je pa vi?ek!
Boss - na?o problematiko (nefinala oz. nemedalje) treba gledat s pozitivne plati in sicer, da so kon?no prebili led in se uvrstili v final four, tko da odslej (upam) je padla tudi ena psiholo?ka bariera!
P.S. pa ?e zanima me, ali sta Be?irko in Ra?o ?e aktualna za v ekipo al ni? ve?, ker sploh prvega sm kr pogre?al!
?koda sicer da je tako malo zmanjkalo, no ampak za zlato, bi po vsej verjetnosti zgubil za vsaj 20 pik, je ?panski stroj mlel vse pred sabo, za?en?i s Francijo (in prav je tako)!
Ko se vrnejo vsi na?i ranjenci (kompletna bolnica Franja) bo drug let druga?na scena, treba samo obdr?at zmagovalno mentaliteto, pa se nam ni bat, oujea!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hehe, me vsekakor bolj mika vajino vabilo, kot re?evanje sodnih zaostankov!
U?er pa sm bil pr zobarci in se bova o?itno ?e "dru?la", ker je rekla, da sem se ji zdej tok ?asa uspe?no izmikal da je nastalo kar neki posla za njo!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani