Jest sem jo s tisto klinco s katero se ?isti steklokerami?no plo??o, dol je ?la v enem kosu, potem sem samo z malo vode obrisal tisti del ?ipe ker je malo lima gor ostalo. V glavnem, minuto pa pou dela
Na pumpah prodajajo to zadevco prav za vinjete. Se prav klinca s plasti?nim ro?em in deluje
Do kdaj naj bi veljala ta vinjeta?? Do za?etka al konca januarja?
Ta na sliki sicer sploh nikol ni veljala, ker pi?e neveljavno
?e pa ima? tako na svoji ozna?eno ti pa velja samo in zgolj do 31.12.2008 do polno?i. Se prav, ?e gre? ?urat, ?ez nov let in se zjutri vra?a? domov brez oran?ne vinjete te lahko oglobijo, ?e bo kdo od teh kekcev nadzorni?kih sploh delal na ta dan .
Dejmo ?e 1x obnoviti znanje, da ne bo dilem pa bohnedej kak?ne kazni, ker res ni vredno, da se ?lovek po nesre? zajebe.
Zelene polletne vinjete veljajo to?no 6 mesecev od dneva nakupa in samo toliko in niti dneva ve?. Pogleda? kako je zadeva zluknjana in pri?teje? ?est mesecev in je to ta dan, ko vinjeta preneha veljati.
Letna vinjeta je pa druga zgodba in sicer velja samo za TEKO?E leto ter mesec pred tem in mesec po tem letu. Se pravi, da velja 14 mesecev. Oran?na torej velja od 1.12.2008, celo leto 2009 in preneha z veljavnostjo po 31.1.2010.
Kazni za nepravilno uporabo al pa neuporabo na AC in dolo?enih hitrih cestah ter lj obvoznici pa so 300? oziroma polovi?ka, ?e pla?ate takoj ali v osmih dneh od izdaje kazni.
Ampak tist kup pi?kotov na stolu mi pa nekam znano deluje... hmmmm
Najbolj mi je v?e? tista hi?ica z zasne?eno streho... ?e na sliki zgleda bo?ansko dobra. Po?utim se kot Janko in bi kar zagrizel vanjo - upam sam, da ?arovnice ni doma.
Sem ?el preverit ?elje, ki sem jih napisal za leto 2008, da vidim v kaki meri so se uresni?ile.
?e je ?as, da napi?ete va?e ?elje za leto 2008 - ampak samo tiste, ki so realno uresni?ljive.
1.) Da zamenjamo oblast in da se znebimo raznih JJ-ev, argentincev in ostalih kratkoumne?ev.
2.) Da bi na?el in kupil primerno hi?o
3.) Da se mulcu ne utrga
4.) Da nafta ne bo zbezljala v nebo
5.) Da na forumu ostanemo ?e vedno taka prava klapa
Sre?nega in zdravega tudi v letu 2008
1.) Delno uspe?no - vlado smo zamenjali ampak ?el se nismo znebili vseh kratkoumne?ev tipa Dimsi Rupsi
2.) Mission failed
3.) Za 1x je ?e vedno status quo
4.) Popoln uspeh - sicer je do poletja kazalo izredno slabo in pesimisti?no ampak tako nizko nafta ni bila zadnjih 5-6 let (Dana?nji te?aj na borzi je pri 35$ za sod)
5.) Tudi tukaj bi rekel, da je uspeh le delni, ?al. Upam da bo leto 2009 prineslo ve? sloge in manj nervoze ter nami?ljenih strahov.
Pa pustimo staro leto, ki je bilo zame eno od bolj nesre?nih in zajebanih pa se raje usmerimo v prihajajo?e, ki upam da bo mnogo bolj produktivno tako na nivoju dru?be kot na osebnem. Upam, da najdem kon?no tisto kar si tako ?elim in kar se mi prepogosto izmika zadnje ?ase. Navijam za leto 2009 in ?utim, da mi bo uspelo.
Seveda pa ?elim tudi vsem, da se vam izpolnijo vse ?elje tudi tiste najbolj skrite in da v letu 2009 najdete ?im ve? stvari in dogodkov, ki vam bodo pozitivno napolnili ?ivljenje.
ma ne sme? nam klele vicov pravt... to je tema za zjokat in ne za smejat
Sam ?e ve? o ?em je fora... zakaj pa ne razlo?i?, ker tist kar sem jaz napisal je blo zgolj ugibanje, ki mi je najbolj logi?no... ?e pa dr?i pa ne bi vedu
Hm,hm,?udna ta stvar z dekleti.A jih niste dovolj crtali?Da niste mogo?e v vnemi za svojimi jeklenimi konji?ki
pozabili nanje?
Sej bo po Novem letu bolj?e.
Joj Alex, kaj bi dal, da bi bila situacija tako enostavna. V?asih ni? ne pomaga pa ?e se ?e tako trudi?, bo ?e na?la vzrok pa ?e je ?e tako banalen... oziroma bolj k je banalen bolj je zanjo pomemben, ?al.
Vse je bolj podrejeno temu al ma? sre?o al je pa nima?... je pa zanimivo, kako ve?ino bolj privla?ijo razni nebodigatreba nasilne?i, pre?u?tniki, odvisniki, kreteni, barabe in raznorazna ?efurija* vseh vrst. Kot, da rade u?ivajo v tem, da ga poskusijo spreobrnt in postavit na bolj normalna tla. Kot, da jim je poslanstvo, da je treba mo?kega oblikovat po svojih ?eljah in potrebah. In taki, ki so pa? ?e "oblikovani" so ?al premalo zanimivi.
*?efurija=na?in obna?anja, da ne bo nesporazumov in rasizma.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na pumpah prodajajo to zadevco prav za vinjete. Se prav klinca s plasti?nim ro?em in deluje
cena? sitnica 1?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani