Skoči na vsebino
Prikrivanje
Napisano

?e imate kak?en nasvet (v Juresa ne dvomim npr.), kako narediti precej globoke praske v laminatu, ?im manj vidne! :angry2:

Mel sem namre? elektri?arja, ki je ?temal steno (izdelava in?talacije za novo kuhinjo), pri tem pa ni (kaj prida) za??itil tal, posledi?no so kamen?ki, ve?ji in manj?i naredili rajse po vinsko rde?mu laminatu, ki mi je bil prej prov v?e? - sedaj pa bistveno manj, mamumujebm maherju! :ninja:

Zdej pa kak?ni so kej predlogi sanacije, da ne bom imel ?e na prvi pogled vse spraskano, ?e preden se vselim! :ne vem: <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Odli?no, zdej sam upam da tudi proti Slovakom kaj poka?ejo! :danzoman:

P.S. ?al mam filing, da se bojo na konc Hrvati vseeno veselil (nism jim fou?, dobri so), na?i pa pu?nl (dobljena je zgolj bitka in ne vojna)! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

U nedelo bomo pa mal za Fisichello pesti dr?ali a ne? :danzoman:

Men je dec ful okej ?e od nekdaj, pa res mu uspeh iz srca privo??im! :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EuroBasket 2009
Napisano

Jz nisem prehud optimist, glede na predhodni poraz z VB (totalna basket velesila) :blush::hohoho:

Mi je pa zelo ?al, da ne bo Vuja?ića, B. Udriha, morda da ne bo niti Smodi?a v akciji, tko da so kar zdesetkani! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

U?er sva bla kao na kopanju v Strunjanu, pa je bil tak veter, da kljub vodi 23 pa zraku 27C ni blo ve? kot dvakrat za notr sko?it, bemumast! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Hja no, blo je 2:1, pa ?e to s ?enkano 11-metrovko! Bli pa so Oto?ani bolj?i, tle ni debate, vseeno pa ?estitke na?im za borbenost - upam da stisnejo Polake v sredo! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

Tisto ko sem sam dal noter je bilo, mislim da za nekaj tiso? prevo?enih km, da o?isti injektorje, fla?ka pa je bila ?e se ne motim 250ml? :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

Enkrat sem nekaj takega noter v kestl dodal od Metabonda, mislim da za ?i??enje injektorjev in je potem ful bolj gladko tekel avto! Kako se pa zadeva imenuje, pa se ne spomnim ve?! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Dans pa na?i pubeci igrajo na Wembleyu, me prav zanima kaj bojo pokazali! :P

Jz pri?akujem kak?nih 3:0 ali 3:1, je pa? razlika v kvaliteti precej?nja! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

V Monzo baje uleti Fisico (nesojeni zmagovalec SPA-ja), me zanima kaj lahko naredi na doma?i dirki z doma?im avtom? Zdi se mi kar verjetno da bo pred Kimzlnom! :danzoman::jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.