?e imate kak?en nasvet (v Juresa ne dvomim npr.), kako narediti precej globoke praske v laminatu, ?im manj vidne!
Mel sem namre? elektri?arja, ki je ?temal steno (izdelava in?talacije za novo kuhinjo), pri tem pa ni (kaj prida) za??itil tal, posledi?no so kamen?ki, ve?ji in manj?i naredili rajse po vinsko rde?mu laminatu, ki mi je bil prej prov v?e? - sedaj pa bistveno manj, mamumujebm maherju!
Zdej pa kak?ni so kej predlogi sanacije, da ne bom imel ?e na prvi pogled vse spraskano, ?e preden se vselim! :ne vem:
Hja no, blo je 2:1, pa ?e to s ?enkano 11-metrovko! Bli pa so Oto?ani bolj?i, tle ni debate, vseeno pa ?estitke na?im za borbenost - upam da stisnejo Polake v sredo!
Enkrat sem nekaj takega noter v kestl dodal od Metabonda, mislim da za ?i??enje injektorjev in je potem ful bolj gladko tekel avto! Kako se pa zadeva imenuje, pa se ne spomnim ve?!
V Monzo baje uleti Fisico (nesojeni zmagovalec SPA-ja), me zanima kaj lahko naredi na doma?i dirki z doma?im avtom? Zdi se mi kar verjetno da bo pred Kimzlnom!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja firma pi?e da je Fruity, mislim pa da ga je kupla v Tu?u. Rok trajanja pa je 22.5.2010, ?udna scena! :ne vem:
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani