Si ziher, da se spla?a? Pa? tako je, ?e ni imela "jajc", da bi ti to v ksiht povedala po moje sploh nima smisla, da bi se spu??al na njen nivo. Pozabi jo, kot pozabi?, da si videl pasji kakec na plo?niku.
Sej moja ?estka tudi, ker ne vem kako bi mi ratal iz zadnjih zicev in iz prtlja?nika sploh vozit :ne vem:
Tisto kar sem pa nazadnje govoril pa je bilo ?e davno izpred mazda?kih ?asov... pri dvaindvajsetih sem bil tud jaz bl take "neumne" sorte in sposoben raznoraznih kozlarij
Bla je AC, pa zgodaj zjutri okrog pol treh med vikendom, k so vsa parkiri??a zasedena s tovornjakarji... No ja je bla vsaj cesta ?ist prazna, hitrost pa 80km/h... hehe, tko po?as se nisem pelal nikol po AC, ?e je bla prazna
Ok, mislim, da zahajamo na podro?je, ki ni ve? seksi
Lahko pa nekaj dodam, da glede na lastne izku?nje bi bilo potrebno poleg uporabe mobitela v avtu, prepovedat tud oralni seks... sam to lohk povem... dobr, da je bla cesta ravna in nobenga prometa
Kolk je ?e kazen, ?e te dobijo... neki ?ez 400? al kolk - nemoralno obna?anje na javnem mestu LOL. Hmm za ta denar je pa ?e oreng soba in ?e kr dober party
Sej to se ?e ve... Ford bo prodal cca 20% delnic Mazde. Sodelovanje pri razvoju pa naj bi ?e vedno bilo tak?no kot do zdaj, kar v bistvu ni ni? narobe.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Si ziher, da se spla?a? Pa? tako je, ?e ni imela "jajc", da bi ti to v ksiht povedala po moje sploh nima smisla, da bi se spu??al na njen nivo. Pozabi jo, kot pozabi?, da si videl pasji kakec na plo?niku.
Tako to je, bo? pa ?e kak?no bolj?o sre?al
Povezava za deljenje
Deli na druge strani