Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Ena prigoda s kolegovga dopusta; so bli na Krku Jugo gastarbeiterji, pa fotr kli?e mulca iz vode - "Schatzi bitte komm aus Wasser!", pa ni blo nobene reakcije in se dec razpi?tolji;

"Dragane mar? iz vode, pi?ka ti materina!" :bravo::hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

Pro?nja ni avtomobilske narave, ampak vseeno; bi prosu, ?e bo kdo porajtu kdaj ima Merkur akcijo "izberi svoj popust" da napi?ete tukaj gor, namre? ravno opremljam stanovanje, pa imam takrat namen nabavit kak?no ve?jo zadevo - popusti pa so do 90 %, kar se mi zna ?e kako poznat pri financah! :blush::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali ?elite, da Lojz zapusti forum
Napisano

?e smo ravno pri pozornosti, mo?nost da je tole (blokada neta) samo blef po tem takem, al je res? <_<

Sicer pa sam niti nimam znanja za kej tacga izsledit, tko da ... - upam pa da tudi kdo drug s foruma ni tok "?leht", konc koncev ?e tvojim ?efom ustreza tvoj na?in dela, to meni ?isto zado??a! :danzoman:

Sam sem seveda glasoval z NE! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kok so vremenarji eni butli; sprva je blo napovedano za soboto da bo malodane vesoljni potop, zdej pa ful sonce, tko da mi ?ist plane ru?i, itak pa se bo vrjetno do sobote ?e ene parkat obrnila napoved! :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jure, lej bil sem na Mangrtu tko ene 7 ali 8 krat, iz vseh mo?nih smeri (odli?no poznam tudi ferrato - izpostavljeno plezalno pot) in mislim da sem ?e kako pristojen za povedat svoje mnenje, po kateri naj gre! :danzoman:

Sem pa napisal naj gre po italijanski (ne po ferrati - imenovana Via Italiana), pa? pa po italijanski (pi?e v sloven??ini, da ne bo pomote), potem ko se razcepita in so napisi na skalah; levo gre italijanska (la?ja) in desno slovenska (te?ja, v steno)! :bravo:

P.S. - ne samo da sem videl gor ljudi v supergah, kar za tako obljuden vrh ni ni? posebnega, pa? pa sem jih videl v poletnih obuvalih, tko da ne bo pomote - skratka zelo dobro vem o ?em sem mu govoril! Edina te?ava zna biti sneg na severnem pobo?ju, ki pa ga momentalno baje ?e ni! :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moral bi se videt, sam mora? pa imet idealno vidljivost (kakr?na je navadno ko de? izpere ozra?je, v kombinaciji z malo vetra po mo?nosti).

Po vsej verjetnosti pa bi videl italijansko morje, kokr si kote oz. lego hriba predstavljam! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Opreme ne rabi?, gor gre? kamot v supergah, razen ?e misli? na mraz, ki zna bit na taki vi?ini kar konkreten ?e zapiha! :blush:

Obvezno pojdite (predvidevam da niste ravno izku?eni) po levi (italijanski poti) in ne desni (slovenski), ki je kar precej te?ja. Za?etek z Mang. sedla pa imata tako ali tako skupen in se lo?ita ?ele po kak?nih pol urce hoje.

Aja pa italijanska je mi?ljena pot, ne ferrata (plezalna pot), ki se kmalu po sedlu odcepi strmo v dolino, spustu pa sledi vratolomna plezarija (vzpon)!!! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.