Skoči na vsebino
?traus ima RD
Napisano

Vse najbolj?e ob tvojem dnevu in da bi zelenka ?e lep cajt plesala Straussov val?ek ob spremljavi V6 zvoka! :ouje::danzoman: :mi pijemoo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dans sm zaspal in zamudu na ?iht ve? kot eno urco, bemti telefon zjahan, ki crkne lih ko ni niti mal potrebe po tem! :whatever:sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Labi, sli? se super (ma? mogo?e kako slikco), sam te?ava je bla v tem, da je deklina v 5. mescu nose?nosti, pa skale in neka dal?a hoja, ne bi lih v po?tev pri?le, same pa je tut ne bi glih hotu nekje pu??at in sam okrog lazit! :blush:

Labi, a kej ve? kje pribli?no sva bla nastanjena - kok ti je kej poznan ta konec? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hehe, Alex - strupeno mrzlih 22, kaj bi dal za njih, ko sem bil v Alanyji, pa je mela voda cca. 30C (katastrofa)! :blush::angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Tale BADoer je res potencial, katerega si lahko le ?eli vsak lastnik mo?tva F1! :bravo::rispekt::hohoho:

Me zanima ?e tale zmaga pomeni prebujenje Rubinha? :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.