U?eraj izkoristil zadnji dan dopusta, za enodnevni vzpon na O?aka in sicer po najte?ji ozna?eni poti, s seboj pa sem imel ?e 2 kolega, ki sta bila prvi? na najvi?jem na?em vrhu, kar pomeni, da sta fasala po riti v Alja?evmu stolpu!
Labi - pla?a je bila pod vsako kritiko, potem od hotela do "pla?e" nas je lo?la AC, preko katere si lahko ?el sicer ?ez mosti?ek, ali pa tunel?ek, pod cesto. No bla je mivkasta pla?a, pol pa ene 100 m totalne plitvine oz. tolk da lahko hodi?, potem pa ?e razni gliserji, ki vle?ejo padalo ali pa banano al pa smu?arja itd. Skratka groza!
Aja pozabil sem povedat, da smo bili nekih 20km pred Alanijo (?e je kdo kdaj sli?al za Eftalia village hotels), iz smeri Antalije, bli smo kakor sredi pu??ave. Tko da bolj kot ne sva bila obsojena na lokalni bazen?ek, ob katerem pa so harali mladi in stari opiti Doj?lenderji, katerim je bonton nekaj skrajno nepoznanga! In pol smo mi Balkanci, ne me fakat!
Potem glede na to, da sva imela All inclusive, so nama obljubljali 5 * in pa vse mogo?e vklju?eno (ful sadja, sladolede, koktejle itd.). Od sadja so bile samo lubenice in neke kvazi melone (res ful luksuzno sadje, o fak), potem sladoled - ga ni bilo videt, o koktejlih pa ne duha ne sluha, razen ?e smatrajo nek tur?ki kvazi "milk ?ejk" ki je (o?itno) narjen iz vode in ne mleka, zani? ko svinja, v glavnem to ni bil koktejl!
P.S. - v?eraj smo bili na Kolpi (kraj Dol) in smo se imeli BO?ANSKO, tko da nama je ?al, da ni bila Tur?ija v obliki Kolpe!
Mare, tovrstni testi mi zaenkat ne predstavljajo te?av (jutr grem med drugim v hribe - se ne dam kr tako, hehe)!
@Suicidal - pa teli niso resni, se prav jim mora? ?e pla?at, nekako razmi?ljam da je zadaj celo nek nateg, da se malo okoristijo na ra?un naivnih brezposelnih oseb, torej da niti ne i??ejo nikogar ki bi ga zaopslili!
Mah nimam pojma, sej grem v kratkem do infektologa, pa da vidmo!
Dejstvo pa je da zadnje ?ase nasploh nimam sre?e (mogo?e je enostavno cajt za dopust, da se vrnem ko nov); dans npr. me je klicu kolega mehankar, ki je zamenju motor v Celici in je zdej neki narobe z njim, tko da bom moral zgleda svojega prvotnega popravljat, je pa na njemu u ?itu dihtunga na glavi, skratka res morala na celi ?rti, ?e 10 dni se z vlakom vozm in fehtam folk, da me dam dostavlja!
Ja mev sem klopa par mescov nazaj, pa ni blo nobenga kroga okol ko sm gledu zadevo, mah jeba ?ista, o?itno lahko ?rtam severno steno Triglava ta vikend, izgleda ne bi bilo glih pametno!
Hja sode? po izvidih imam IgM pozitiven, kar niti slu?ajno ni dobre in sledi zdej pregled pri infektologu!
Vmes so bli ?e taki znaki, da bi loh imel tut multiplo pizdarijo, skratka same noro ugodne zadeve za prihodnost!
Po?utje je pa pogosto tak?no kot da bi fajn veliko koli?no alkohola izpil, tko da ?udno vse skupi, da je pa ?e ve?ja beda, se mi pa v pondelk za?ne dopust in upam da sploh bo kej iz le-tega, jebemumatrupi?kumatr!
Hehe, mislm da je pr?lo do konkretne pomote med serijo 6 in 9, ker sem tudi sam ful debelo pogledu da ima skoraj 5 metrov dolga ladja gume 185/60 kokr kak?en polo!
Glede na to, da se v tejle temi hvalmo; zdele izpolnujem listek za dopust, do 24.8., lahko pa da ?e malo podalj?am - bo pa malo gri?ev in kak?en teden tuje Slane vode!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?estitke za pogumen korak in obilo sre?e ter veselja!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani