Za vse tiste, ki niso razumeli tistega o ro?icah, ?ebelicah in ?torkljah, je tu vse lepo razlo?eno.
?ENSKO TELO je kot ve?dru?inska hi?a.
Spod stanujejo LUKNJEVI, ki imajo dva vhoda, na sredini so TREBU??KOVI in zgoraj so ZIZKOVI.
LUKNJEVI dobijo ve?krat obisk - v?asih pridejo LUL?KOVI, ob?asno pa tudi RDE?KOVI.
Ko so na obisku RDE?KOVI, takrat LUL?KOVI ve?inoma ne pridejo, ker se med seboj ne razumejo najbolje. Ko pa RDE?KOVI odidejo, pridejo LUL?KOVI spet na obisk.
Enkrat so LUL?KOVI ostali predolgo na obisku in so zato RDE?KOVI bili tako jezni, da niso hoteli ve? priti na obisk.
Kmalu zatem so TREBU??KOVI zgradili balkon, da ZIZKOVI niso mogli ve? videti dol k LUKNJEVIM in so zato vlo?ili to?bo. Ta je trajala 9 mesecev in ZIZKOVI so dobili to?bo, tako, da so morali potem TREBU??KOVI poru?iti svoj balkon.
Ko se je to zgodilo, je bil spet mir v hi?i, LUL?KOVI in RDE?KOVI so spet prihajali redno in izmeni?no na obisk. LUL?KOVI so ?e vedno prihajali pogosteje kot RDE?KOVI, ker so se pri LUKNJEVIH odli?no po?utili,razen, ?e so LUKNJEVI pozabili prezra?iti in po?istiti stanovanje. Takrat so LUL?KOVI ostali raje doma.
Se pa je tudi ?e zgodilo, da so LUL?KOVI ?e pri?li do vrat LUKNJEVIH, a nikakor niso mogli vstopiti, ker zvonec ni delal, kot bi moral.
Kako je lepa tak?na dru?inska hi?a, ne?
Obstaja pa tudi 6- dru?inska hi?a. Tu obi??ejo LUL?KOVI ob?asno tudi RITKOVE pri zadnjem vhodu in USTKOVE na podstre?ju, posebej takrat, ko so RDE?KOVI na obisku pri LUKNJEVIH.
Na stranskih vhodih sem pozabil omeniti ROK?EVE, ki so zelo prijazna in ustvarjalna dru?ina. Najbolj je zanimivo, da to hi?o vedno znova in znova na svetlo prepleskajo, posebej pod streho in balkon pri ZIZKOVIH, pri LUKNJEVIH pa ob?asno tudi kosijo. Se pa v?asih tudi zgodi, da so LUKNJEVI siti obiskov in no?ejo odpreti vrat LUL?KOVIM. Takrat LUL?KOVI ostanejo doma in jezno pljuvajo po stanovanju. Je pa tudi potrebno omeniti JAJ?KOVE, ki so LUL?KOVI podnajemniki in so nerazdru?ljivi prijatelji. Za ROK?EVE iz stranskega vhoda pa velja, da zelo radi isto?asno, ko so na obisku pri LUKNJEVIH, gredo pozdraviti ?e ZIZKOVE !
Eh, na poti od Vranskega proti moji Sutjeski, spet naletel na pol?a, ki je izven naselja (omejitev dejansko 90kmh), vozil nekih 50, morda max.60 kmh. Ujel sem ga sredi nepreglednega ovinka, vozil sem takrat cca. 100kmh, ve? vsekakor ne. Pol sem mu nabil dolge lu?i, v smislu WTF???, pa ga prehitim, pa on meni dolge nazaj in pusti pri?gane. Mah ni se mi dal z njim ali njo naprej "prcat" in sem pa? svojih divja?kih 100kmh dalje odpeljal in verjetno ne rabim pripomnit, da sem se oddaljil s svetlobno hitrostjo od pol?a. Garant kak ?i?a za volanom, s klobukom na glavi in glavo potisnjeno genau do vetrobranskega stekla, ?e je bila pa ?enska, pa mo?no da je tekom vo?nje pletla jopico za ledene zimske dni.
js sm ?e navajen, take penzioniste js u bistvu do?ivljam vsak dan na poti na ?iht
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
to ti mislis
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani