Aleks se ne bo strinjal, da so Italijani slabši od nas, tako kot se sam ne strinjam, da so Avstrijci v prvi deseterici. To je BS, sploh zdajle, ko se sezona dopustov začenja in ko vidiš kaj jodlarji počenjajo na cestah.
Noctue so med najboljšimi. Kar se postavitve tiče bi daj js zgoraj samo 1 vent. Če bi mel dva se zna zgodit da ti bo en ''hladn'' zrak ven zauhu namest vročga.
spodaj ''šalabajzerska' skica
null
Upošteval, tvoj nasvet in pomislek, ter zmontiral tri BeQuiet vente kot si narisal z rdečo in modro. Zadeva je zdaj top, glasnost se je celo znižala in tudi pri večjih obremenitvah lepo zauga toploto ven.
Ne glede, da nisem glih fan Bimmerjev so to še zadnji avti, ki dobr zgledajo. Ker vse kar zdajle ven leze v prodajo je polomjada vključno z novimi BMW-ji.
@daSKAn ti bo @Z M A J razložil, da je edini način, da se odpoveš takim skušnjavam, da si zraven omisliš še malega hjundajca, kot preventivo, da ostaneš on the light side.
Ni tle fora, da bi radi spremenili okolje. Radi bi malega človeka zjebali v EU. To je glavni cilj.
Se popolnoma strinjam... to so tudi tako imenovana 15minutna mesta, ki niso nič drugega kot lepši izraz za geto. Interes bogatašev je v tem, da bi rajo omejili na področja, da bi živeli v bližini svojih služb, da bi energijo uporabljali le za delo in bogatenje posameznikom, ki so lastniki proizvodnjih zmogljivosti. To so mokre želje neoliberalizma, kjer je delavec vreden le in zgolj toliko kot lahko prinese dodane vrednosti oziroma dobička. Zato mora svojo energijo uporabljat le za delo in čim manj za ostale stvari, kot so izleti, potovanja, obiskovnja prijateljev in sorodnikov, tudi vožnja na delo ipd.
Pa da boste imeli čimmanj oziroma nič in boste srečni kot pravi Klaus Schwab in WEF.
Borba za okolje je pa le v tem namenu, da bodo lažje uvedli ekološke/okoljske lockdowne, kjer vas bodo prepričevali, da je to nujno potrebno, ker bomo drugače vsi pomrli. Prvi test je bil kovid nateg in glede na odziv in uklonitev folka je bil zelo uspešen. Teorija zarote? Hmmm, bomo v parih letih rekli kaj na to temo spet - pa da ne bo spet isto kot pred parimi leti v stilu "ja nismo vedeli".
Ampak to se ne dela na tak način. Ker gre za ekologijo bi morala država zahtevat, da se upošteva ta aspekt in se ne dovoli več kot recimo 50 % marža oziroma, da je cena nadomestnega/rezervnega dela 2x dražja kot je cena ob prvi vgradnji. Tu namreč govorimo o cenah, ki so razreda 10x cene prvovgradnje.
Ko bo menjava sond in DPF filtra v rangu realnih 200-300€ se ne bo niti v sanjah zgodila zgodba z odstranjevanjem filtra. Tako se take stvari rešuje pa bomo zadovoljni vsi in nihče oškodovan. Tudi prodajalci in nikakor ne nasedat na floskule, da je prodajalec oškodovan, ker ne iztrži 10x realne cene proizvoda.
Mah kaj, povejmo takole, da bo Golob razliko v svoj žep strpal pa je. To hoče slišat tistih nekaj mandeljcev, ki Taubija organsko ne prenašajo. Volk sit, koza cela ali po primorsko "ma ne stojte tu, hremo naprej".
Sem se danes prebudil s popolnoma trdim ... levim kolenom in bom posledično lahko ekipi s katero smo mislili na Mont Blanc, predlagal naj vzamejo koga drugega. Jaz pa v Desus, kot kaže, hehe
Ja nimaš kej, star si... še oba BMW-ja prodaš in obdržiš Getzkota pa je to to. 😎
Aja pa da ne bo kdo rekel, da lažem sta klele še ta dva linka, da se vidi, da smo svetovna prvakinja v številu traktorjev. Pa to so podatki izpred 20 let. Trenutna ocena je pa preko 60 traktorjev na 1000 prebivalcev.
Haha, pa res verjameš v to kar pišeš? Kaj niso kmetje zahtevali? A mogoče subvencije, ki jih plačujemo vsi, niso podarjen denar? Pa subvencije na gorivo, pa subvencije na obdelano zemljo, pa subvencije oziroma odškodnine za sušo, močo, točo, vihar, zmrzal, požar itd? Pol pa kljub subvencijam ni dolžan pridelke prodajat v Slo ampak jih lahko lepo izvozi kamor hoče.
Kmetom pri nas pa res ni hudga, kar se vidi tudi po voznem parku. Brez vseh subvencij in dodatkov s strani države bi se kurac šopirili naokoli v traktorjih, ki jih pod 50 jurjev ni. Vse je bolj v bližini 80k in več. Pa to še ni vse, poglejmo kolk traktorjev ima posamezen kmet, ki ti nato vehamentno izjavi, da pa res ne bo priključke menjaval ampak raje drug traktor vzame.
To bi bilo tako kot, da bi jaz za na morje imel en avto, za v službo drugega, za v trgovino tretjega pa še enega mal za kruzat naokoli.
Slovenija je popolnoma sama na vrhu z veliko razliko do drugo uvrščene države tako po številu traktorjev na 1000 prebivalcev kot tudi po številu na 100 kvadratnih kilometrov države. Tako, da tole razstavljanje kmetijske mehanizacije je bolj zgledalo kot kakšen agrarni sejem, kjer vsak pride pokazat svoj stroj.
Da ne bo narobe razumljeno, ne očitam subvencij, ampak, da pa tam jokajo kako jim je hudo je pa res v posmeh vsakemu delavcu, ki gara za minimalca. Včasih so rekli, da tistemu, ki najbolj jamra je treba še kaj vzet.
Me je pa vsaj tale vulgarnež nasmejal, ampak verjetno ni tako mislil, kot se bere. Lahko je pa stavkokaz. Model pravi, da so kmetje kurac države. Se pravi Slovenija ni kokoška ampak petelin.
Jaz sem bil z biciklom pa sem videl, da nisem bil na pravem protestu. Nekak sem zgledal klošar proti vsem tistimi velikimi lepimi traktorji z napisi o nekem Janezu Jelenu gor.
Ni ravno za pohvalit , ampak vseeno.....po 4 letih danes obrisal volan z vlažilnim robčkom ( skoraj me je kap ob pogledu na njega )🤣🤣🤣
Ja na črnem volanu se ne vidi. Jaz ga vsak mesec enkrat pa se vedno pozna, da ni čist pa čeprav si roke perem ves čas. Tko, da ja, ti čist verjamem, da si prebledel, ko si videl kaj si ves čas držal.
Tole gledam mal, od Noctue vente. A so zakej? Niso glih pocen ampak baje so fejst vzdržljivi.
Rabim pa za zadaj 12cm, zgoraj pa 12 ali 14 ampak po moje bosta kr dva 12cm. Ne vem, če bi rabil več, ker spet ne bi rad naredil fabrko kar se tiče glasnosti.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Aleks se ne bo strinjal, da so Italijani slabši od nas, tako kot se sam ne strinjam, da so Avstrijci v prvi deseterici. To je BS, sploh zdajle, ko se sezona dopustov začenja in ko vidiš kaj jodlarji počenjajo na cestah.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani