Skoči na vsebino
Poglejte to....
Napisano

Joooj tomi....pa sej ne morem verjet......Pride? in gre?....to ti pa res ni podobno....

Mogo?e abstinen?na kriza zaradi pomankanja Ameri?ke ?lahtne kapljice aka. coca cola??  :hohoho:  :hohoho:

LP daVid

Eh, sem bil v?eraj neki celi bogi ... odklop! :ne vem:

Danes pa je novo jutro - dobro jutro vsem! :danzoman:

Prestolnica ?aka na mene... ?zmeden?

Juhuuuu....jest grem do krka na eno sve?e sti?njeno limonado..... :vesel:

LPd AVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poglejte to....
Napisano

Joooj tomi....pa sej ne morem verjet......Pride? in gre?....to ti pa res ni podobno....

Mogo?e abstinen?na kriza zaradi pomankanja Ameri?ke ?lahtne kapljice aka. coca cola?? :hohoho::hohoho:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DANDO danes sva pa midva cara
Napisano

ja trot zaradi tega ker ?ebelo... potem pa zaradi tega umre ,samo jaz ne bom ni?...?ebelo, pa bom vseeno mrtev.sam sem si jamo skopal,, ker ne premislim, preden kaj zinem

JAh bi se dalo razpravljat na to temo ja....... :D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poglejte to....
Napisano

[in kje pride to poznat....?'' Na tvojem al na njenem avtu....????  :hohoho:

LP daVid

Ej, na mojem ?e ne - je vedno preve? ?ist, da bi se poznalo... :jupiii::jupiii:

Sploh pa jaz ni? vem o tem ... ?zmeden? :ne vem: sramezljiv

Ja ja ja tomi.....smo te tudi mi pogre?ali.... :vesel:

LP daVid

P.S. pridem nazaj ?ez 20 min.....

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

poglej na gobec dneva, pa bo? videl muho enodnevnico.danes sem ?mrlj-trot,ker me bo mala mazda tako ali tako ubila.?im se bo pojavla grem

Jap mislim da bo to najbolj?e kar lahko nardi?.-......Sicer pa no...?e si ?mrlj pa je ?e nekaj..... :ne vem:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za DAVID
Napisano

?ESTITAM!!!! :jupiii::jupiii::jupiii:

Osvojil si 1. nagrado - kapo Ra?ko ra?unalniki (pride po po?ti) - OK? :bravo:

Deal.....?akam in seveda jo bom s ponosom nosu...?e ne drugega zato ker je tvoja marka..... :vesel:

Tomi sicer pa en lep doberve?er ?elim.... :bravo:

daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

za 323f
Napisano

Dando.....da te ne bo bosti bum bum...si preberi TOLE!!!

PA ne spet te primerjave s psi delat.....za moje pojme je to malo poni?evalno v konfrontu do MaleMazde.......

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Coca Cola
Napisano

pa ?e neki: ?e kdo gleda na discovery mythbusters bi vidu da so sprobal vse te mite in neki jih dr?i neki pa tud ne

Ja to je res...sam ok....dosti jih dr?i in jest plansiram moje replike prav na te...... :vesel:

Sicer pa res :pepsi: Pije pepsi.,...sam je nekako najbli?je po sestavi cocacoli....tako da to je to..... :hohoho:

Ala ?in :mi pijemoo:

daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

moja doma pizdi, da ko pride avto pred bajto, da moram spokat.le kdo razume te babje glave.pelala bi se pa glih tako rada kot jaz.kaj sem ji jaz kriv, ?e mora hodit v slu?bo, medtem ko imam jaz 24 ur na dan ?asa samo zase.

Uuuu to pa mislim da nebi bla vesela ?e bi sli?ala......ja verjetno so njej druge dobrine bolj pomembne....in se zaveda da ta avto ni poceni......TO JE TO!!!

Seveda pa to samo moje mnenje......no hardt feelings....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Coca Cola
Napisano

Kakooo, a je to mogo?e, sem bil prepri?en, da ne.... :bravo:

Ej... :cheers:

?aki ?aki....?e pride tvoj ?as...... :bravo:

Ala Tomi ?in ?in :mi pijemoo:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poglejte to....
Napisano

:mi pijemoo:  Poglejte to....... :hohoho:  :vesel:  :hohoho:  :vesel:

LP daVid

Ehhh, videl ?e ve?krat, ko se sodelavka vrne iz "malice"... :vesel::bravo:
in kje pride to poznat....?'' Na tvojem al na njenem avtu....???? :hohoho:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

pada ki?a,mazdilack je zadovoljen z avtom, pravi, da kar ne ve kam bi se ?el ?e peljat.kako bom sre?en ?ele jaz, ko si bom iz de pripeljal nissan z350.za doma pa kako 6 kar.

mazdilack lahko bi malo proslavljal, daj ikebano na havbo, bodi vesel, naj te vidijo tudi drugi.danes si ti car.

:vesel: hihih ja tudi prou......

Dando kdaj gre? po nissana??

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

kaj je bla kaka stava polo?ena na ?t. postov? :ne vem:

zadnje ?ase ste nekam tekmovalni ratali kaj se tega ti?e :P

Ma ne da bi vedu.....o?itno sva s Tomijem splo?en preplah povzro?la......Jah pa nej se dogaja...... :vesel:

Lep dan...

daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zopet prvi
Napisano

Malo tu, malo tam... :vesel:

Prva jutranja ponavadi doma - potem slu?ba - potem zopet doma,... ?zmeden?

P.S.: Sem dobil mail - vruummm-ske slikice! Tortica se mi pa ?e lu?ta! :cheers:

Ohooo, kapu?ino ?aka - pridem nazaj ?ez 15 minutk ... :jupiii:

Kaj si spil to kavo al ne.,,,,,,Evo jest jo grem pa zdej spit...in to eno veliiiko belo kavo brez pene z mla?nim mlekom!!!! Njam njam.....

LP DaVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtopralnica Mercedes - Ljubljana
Napisano

Fantje in dekleta, ki ste iz Ljubljane vam zeellooooo priporo?am novo avtopralnico od Autocommerca na Baragovi v Ljubljani. Skratka jest sm ?e prej vedno avto pral v tej avtopralnici, ki je dale? najbolj?a od ostalih v Lj (avto so ti prale tiste krpe in ne ??etine, ki ti ?e lak zje****), samo zdej je pa noro dobra nova avtopralnica tam. Skratka za 2600sit ti avto tko opere in spolira (to je najdra?ji program) da sm jest samo :danzoman: Avto zgleda tko kot da ti ga je na roke opral in spoliral. Skratka ?e ste iz Lj vam bo Mazda hvale?na da ste jo v tej avtopralnici opral :P

Sicer 2600sit ni tolko malo.....sam ?e res tolko dobro o?isti pol ja....jest dam recimo za kompletno pranje ki obsega vap, roke, mehansko pranje, spet roke, pa ?e jelenova ko?a......no dam 1400 SIT in avto se ble??i!!!

Ala cau

daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Coca Cola
Napisano

Dvoma nobenega MM! :rozico:

Sem pa na?el eno za na?ega Davida - bo la?je pan?kal!? :vesel:

?zmeden? o ma teh dveh pa ne poznam...... :mi pijemoo: Sem pa useeno lepo spal za znoret....

Aja DOBRO JUTRO NARODEEEEE............... :vesel:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NISSAN 350Z
Napisano

stvar vzgoje, na?ina ?ivljenja al kaj naj bi reku.zame pes ni za v avto, niti za v stanovanje.pes je za pred bajto, dvori??e, travnik, gozd, je pa super,?e ima? to urejeno tako, da ima? v ta namen slab?i avto, oz. v skrajnem primeru, mesto mu je v prtlja?niku. nikakor pa ne v kabini.sto navad, sto razvad...

Ja sej je res use to...sam dejstvo je da psi niso ve? za isti namen kot so bli enkrat...torej kot ?uvaji...psi so ratali hi?ni ljubljen?ki.-....in verjemi da to pretehta use.....je pa seveda bolj?e ga u prtlja?nik dat.... :bravo:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Coca Cola
Napisano

Druga?e pa CocaCola pomaga pri raznih prebavnih motnjah (kar za vodo in sok ne bi mogli re?t) preverjeno in zanesljivo! :ph34r:

:pepsi::pepsi::pepsi:

Ampak, jaz se je vseeno odvajam - uporabljal jo bom samo ?e za zdravstvene namene! :jupiii:

Evo tomi pametno.......hm....kaj mam v zagovor za red bull.......BOLJ ZDRAV JE!!!! :vesel: Red Bull po?ivi duha in srce.....glavo in telo.....

To je to tomi....deal with it...sicer pa res pametno da za?ne? uporabljat to sam ?e v zdravstvene....mojo pupo provam prepri?at da zmanj?a porabo cocacole.....pa nekako ne gre....... :blink: Sem reku da bom en dan ?nicl s sabo prvleku in ga vrgu u kozarc...pa da vidmo.....

ALA ?in tomi :pepsi:

daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Coca Cola
Napisano

....bom samo ?e Shark pil - RedBull je predrag (ko David no?e ni? skonto zrihtat... :rolleyes: )... :jupiii:  :jupiii:  :jupiii:

O ti ti.....pa razlika je minimalnaaaa......Pij Red Bull....!!!!

Sicer pa JLuv....OMg??????

LP dAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Coca Cola
Napisano

CocaCole, sigurno - pa kaj ko se odvajam! :bravo:

joj joj....sam da ne bo? v abstinen?no krizo padu..... :vesel:

Tomi zamisli seeeeee........ :pepsi:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.