Skoči na vsebino
MOTO GP
Napisano

Ce je verjeti izjavam je inel problem z prvo gumo, zato ga je tudi Rossi nabil, ker je v trenutku pospesevanja lovil zdrs prve gume, Rossi gas, Lorenzo spus?al....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

V formuli pa cetrti ze z zaostankom za en krog. Zalostno.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Dovi pa Rossi sta se sama zafrknila, ena napaka takoj +3 mesta. Bravo Suzuki! Delajo velik napredek.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Slalomski izidi.....5 stotink pa tretji, 0,3 do desetega mesta...jutri bo pa res klanje, ker sta samo dve mesti za prehitevanje v Assnu.

Se najbolje za dirko bi bilo da Suzuki potegne naprej (no in zmaga :) ) Vale pa je fenomen, navijac gor ali dol, z rezervnim motociklom parira mulcem. Kapo dol.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Fuck, sam to je za Slovenca, ?e planira? ?tart iz Benetk kr naenkrat ful dlje, ?e prav razumem? :vskalo:

700km ali +500km.....

Sva sva sla cez Apenine, 2 pa sta se pridruzila na trajektu. Prisla sta 13:59 na trajekt ki je sel ob 14:00, zaprta AC pri Portogruaru, nesreca pri Bologni.... startala ob 04:00, z avtom ne bi prisla nikoli (kamioni...) pravita da sta sla preko meje med njimi in po desni....ni slo drugace

Takole sta prisla ZADNJA!

post-2637-0-68789900-1530287714_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Ja edina pot, take so ble vse ceste v albaniji do ene 10-20 let nazaj

Sam ni slaba....sploh ne

Koliko pa kaj pride finan?no ena tak?na tura? Spomladi nabavim bike, pa me mogo?e tudi kam zanese.. :)

benza za toliko km.....pa spanje in hrana na dan tam ene 40?, v Italiji malo ve?, trajekt 84?, pa smo spali po lu?tnih hotelih, hrane pa preve?....sem 2kg dam prinesel vi?ka, kljub aktivnostim.... :rolleyes:

Je pa bila fora s trajektom, originalno je bil Benetke - Iogumenitsa, pa so ga prestavili na Ancona - Iogumentisa. Zaradi apeninov, je bilo to kot naro?eno, ni bilo treba nazaj na Benetke, samo ?ez hrib....pa sva zato dobila ?e refund 60?, torej je pri?el 24?...

Minoan to sedaj redno dela, glede na prijave v Benetkah in Anconi. ?e kdo gre, mora na to ra?unati - obvestilo o spremembi pride pa par dni prej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Moja napoved:

Argentina : Belgija

Podpogojnik da Argentina seveda premag Senegal, pardon Francijo premaga, to je tekma za finale.

(Ne vem kako gre lestvica, ce se prej lahko srecajo)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

2 dni Apeninov - trajekt - Grcija - Bolgarija - Makedonija - Albanija - CG - BIH - HR - SLO

4022km nepozabne moto avanture, sam sebi zvisujem standarde, ker je bil top ?it izlet, in ob vsem samo 2 x po 5 min plohe.

Se vedno me presenecajo ceste v Apeninih, po drugem obisku jih ni zmanjkalo (samo severni, v juznih so baje se boljse). Septembra na poti na motogp dirko bodo koncno podelani.

Albanski dolomiti - Gabrom pass fenomenalni, so pa poskrbeli, da sem prvic sprobal cornering abs (krave, pujski, psi...) a to je standardno. Najvisja gora Grcije - Olimp, posrana od krav celotno pot, a to je del spretnostne voznje, saj je vseh 11 prelazov v Grciji bilo enakih, vmes malo zmanjka cest, malo skale pomeces na stran in naprej.

Sli smo tudi off road, kjer so me kolegi naucili da se to vozi stoje do 70 na uro, kljub prtljagi...in obenem selfija lahko naredis...

Se vedno pa velja, da kulture, hrane in cen na balkanu ne more nihce premagati (v poz smislu)

Labi, a je bila pot cez Krraba pass (Elbasan) prej edina pot preden se je spodaj cesta naredila, ali so jo samo posodobili?

post-2637-0-06948300-1530184203_thumb.jpeg

post-2637-0-53602500-1530184233_thumb.jpeg

post-2637-0-97434400-1530184266_thumb.jpeg

post-2637-0-54672000-1530184298_thumb.jpeg

post-2637-0-66634400-1530184328_thumb.jpeg

post-2637-0-55224000-1530184521_thumb.jpeg

post-2637-0-55158600-1530184633_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Ja glede na proste treninge je blo kar dolgcas. Ducati je naredil motor, ki je na hitrih stezah neulovljiv. Ampak sedaj prihajajo spet hondine steze.

Assen bo povedal vse, tu je bila doma vedno Yamaha, samo letos dela Rossi cudeze, tudi Vinales in Zarco sta padla v formi. Motor je pa kr?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Na FP4 jih je bilo 17 znotraj ene sekunde, noro, peti, ?esti zaostaja 0,2-0,3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Res je dober,"lepi" pa nekako ni ve?... nekam ?uden je

?e vedno je lep?i od lastnega kipa

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sel vceraj pogledati za dve urci, sem imel cas. Super feeling, kaj sele dirka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

da ti mal bolj razlozim o kaki lucki je govora

1. v temi izgeda drevo (ki je kakih 40m dalec od mesta slikanja) takole

25674178_10156017054944878_882150809_n.jpg

2. z lucko pa takole

25674477_10156017055239878_633611806_n.jpg

kot sem rekel, kupil sem jo par let nazaj ko je blo po 40 stopinj in je bla edina varianta, da kolesaris zvecer (konkretne ture)

Jebemti, tole je genau za top shop. Before I could not see a thing, then......there was a light...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Biti viden ali videti sta dva razlicna pojma. Jaz na primer nisem dal meglenke na motor da vidim, zato mam luc, ampak da sem podnevi bolje viden.

Tele frogice niso ne za eno ne za drugo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Taaaa daaaa

post-2637-0-33381400-1528979530_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Malo nestrpen.....?e 5 dni do leto?nje prve prave fure, ?eprav imam ?e 3000km za sabo letos.

Italija 1000km po Apeninih, trajekt v Gr?ijo, Gr?ija, Bolgarija, Republika Severna Makedonija, Albanija, ?rna Gora, Bosna, Kro, Slo.... :jupiii:  :jupiii:  :jupiii:

Lani sem moral izpustiti Albanske dolomite, letos jih NE BOM! Pred lani do lani so bili ?e skorajda neznani, zdaj je pa ?e cel naval na to cesto. ?eprav se na koncu ?e marsikdo userje - 500m ultra makadama (ko presu?ena re?na struga - z mx5, barchetto na primer NO GO)

1Kelmend-road-SH20-1170x550.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Saj je ?e veliko drugih dirka?kih serij na voljo. ?koda samo,da ne spremljajo na?i ni? drugega. Ta vikend je na vrsti 24h LeMansa. Vozi tudi Alonso toyoto.

Jaz sem tukaj in i??em varianto kako ostati, ker v ponedeljek 09:00 grem z motorjem za Bolgarijo....(p.s. logistika ni problem, zelena lu? doma je...)  :zvizga:

Angers, hudo srednjeve?ko mestece (90km od Le mansa, oz 2 ?ele?ni?ki postaji...)

post-2637-0-22098700-1528877059_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Campa itak ne pa?e na shimano,kar predvidevam, da ima? ti.

Tak da rabi? vedet samo koliko redna je (torej koliko prestav ima? ) in pa kater model je.

3 x 7, pa ?e s sabo jo bom imel pa bo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ce menjam ketno ma motorju sam ze deset let bom znal tud to :). Mam vsa orodja za lomlkenje in stiskanje clenov. Samo kolesarske itak ne rabis tako menjat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aja saj res zadnja feltna z zobniki je nova.....

Ma ravno na morje sem peljal kolesa 'spotoma', na poti na avion v benetke je v rovinju dober servis, bo ze.

Ena povezana. Polnilne postaje, kjer telefon polnis s kolesarjenjem :)

post-2637-0-55793200-1528800413_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koliko redna je veriga; torej koliko prestav ima?; 3x9, 3x10? Firma je verjetno shimano?

Saj to ni nek stra?en stro?ek,mene pride 10redna deore 20eur,zdrzi pa 1000km.

Ker ?e je bila ornk raztegnjena se zna zgoditi, da bo? moral menjati ?e (vsaj) zadnje zobnike. Koliko km ima za sabo ta ketna?

Nima veliko je od ta velikega, kak pa jaz vem 500km?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nekc kaj rabim vedeti ko kupujem ketno za bike? Stevilo clenov, razmik, stevilo prestav al gre za kak standard?

Pri motorju je na primer 525 razmak, 118 clenov...

Fakin stresni prtljaznik na fakin velkih avtih, mi je usel in se je ketna na pedalu drugega zvila, avtu nic, ceprav bi raje videl da bi bilo kaj za kleparja kot pa da je nevozen kolo...

Thx

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Tega se spomnim v zivo....in to na enem najbolj dolgocasnih dirkalisc...brez DRS, no 20 let nazaj pa so ze imeli kanalaste gume kot 'sredstvo za izenacene dirke'

https://youtu.be/9L-D_AQ_fY4

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.