Ce je verjeti izjavam je inel problem z prvo gumo, zato ga je tudi Rossi nabil, ker je v trenutku pospesevanja lovil zdrs prve gume, Rossi gas, Lorenzo spus?al....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slalomski izidi.....5 stotink pa tretji, 0,3 do desetega mesta...jutri bo pa res klanje, ker sta samo dve mesti za prehitevanje v Assnu.
Se najbolje za dirko bi bilo da Suzuki potegne naprej (no in zmaga ) Vale pa je fenomen, navijac gor ali dol, z rezervnim motociklom parira mulcem. Kapo dol.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Fuck, sam to je za Slovenca, ?e planira? ?tart iz Benetk kr naenkrat ful dlje, ?e prav razumem?
700km ali +500km.....
Sva sva sla cez Apenine, 2 pa sta se pridruzila na trajektu. Prisla sta 13:59 na trajekt ki je sel ob 14:00, zaprta AC pri Portogruaru, nesreca pri Bologni.... startala ob 04:00, z avtom ne bi prisla nikoli (kamioni...) pravita da sta sla preko meje med njimi in po desni....ni slo drugace
Takole sta prisla ZADNJA!
Ja edina pot, take so ble vse ceste v albaniji do ene 10-20 let nazaj
Sam ni slaba....sploh ne
Koliko pa kaj pride finan?no ena tak?na tura? Spomladi nabavim bike, pa me mogo?e tudi kam zanese..
benza za toliko km.....pa spanje in hrana na dan tam ene 40?, v Italiji malo ve?, trajekt 84?, pa smo spali po lu?tnih hotelih, hrane pa preve?....sem 2kg dam prinesel vi?ka, kljub aktivnostim....
Je pa bila fora s trajektom, originalno je bil Benetke - Iogumenitsa, pa so ga prestavili na Ancona - Iogumentisa. Zaradi apeninov, je bilo to kot naro?eno, ni bilo treba nazaj na Benetke, samo ?ez hrib....pa sva zato dobila ?e refund 60?, torej je pri?el 24?...
Minoan to sedaj redno dela, glede na prijave v Benetkah in Anconi. ?e kdo gre, mora na to ra?unati - obvestilo o spremembi pride pa par dni prej.
4022km nepozabne moto avanture, sam sebi zvisujem standarde, ker je bil top ?it izlet, in ob vsem samo 2 x po 5 min plohe.
Se vedno me presenecajo ceste v Apeninih, po drugem obisku jih ni zmanjkalo (samo severni, v juznih so baje se boljse). Septembra na poti na motogp dirko bodo koncno podelani.
Albanski dolomiti - Gabrom pass fenomenalni, so pa poskrbeli, da sem prvic sprobal cornering abs (krave, pujski, psi...) a to je standardno. Najvisja gora Grcije - Olimp, posrana od krav celotno pot, a to je del spretnostne voznje, saj je vseh 11 prelazov v Grciji bilo enakih, vmes malo zmanjka cest, malo skale pomeces na stran in naprej.
Sli smo tudi off road, kjer so me kolegi naucili da se to vozi stoje do 70 na uro, kljub prtljagi...in obenem selfija lahko naredis...
Se vedno pa velja, da kulture, hrane in cen na balkanu ne more nihce premagati (v poz smislu)
Labi, a je bila pot cez Krraba pass (Elbasan) prej edina pot preden se je spodaj cesta naredila, ali so jo samo posodobili?
Malo nestrpen.....?e 5 dni do leto?nje prve prave fure, ?eprav imam ?e 3000km za sabo letos.
Italija 1000km po Apeninih, trajekt v Gr?ijo, Gr?ija, Bolgarija, Republika Severna Makedonija, Albanija, ?rna Gora, Bosna, Kro, Slo....
Lani sem moral izpustiti Albanske dolomite, letos jih NE BOM! Pred lani do lani so bili ?e skorajda neznani, zdaj je pa ?e cel naval na to cesto. ?eprav se na koncu ?e marsikdo userje - 500m ultra makadama (ko presu?ena re?na struga - z mx5, barchetto na primer NO GO)
Saj je ?e veliko drugih dirka?kih serij na voljo. ?koda samo,da ne spremljajo na?i ni? drugega. Ta vikend je na vrsti 24h LeMansa. Vozi tudi Alonso toyoto.
Jaz sem tukaj in i??em varianto kako ostati, ker v ponedeljek 09:00 grem z motorjem za Bolgarijo....(p.s. logistika ni problem, zelena lu? doma je...)
Angers, hudo srednjeve?ko mestece (90km od Le mansa, oz 2 ?ele?ni?ki postaji...)
Ce menjam ketno ma motorju sam ze deset let bom znal tud to . Mam vsa orodja za lomlkenje in stiskanje clenov. Samo kolesarske itak ne rabis tako menjat
Nekc kaj rabim vedeti ko kupujem ketno za bike? Stevilo clenov, razmik, stevilo prestav al gre za kak standard?
Pri motorju je na primer 525 razmak, 118 clenov...
Fakin stresni prtljaznik na fakin velkih avtih, mi je usel in se je ketna na pedalu drugega zvila, avtu nic, ceprav bi raje videl da bi bilo kaj za kleparja kot pa da je nevozen kolo...
Thx
Tega se spomnim v zivo....in to na enem najbolj dolgocasnih dirkalisc...brez DRS, no 20 let nazaj pa so ze imeli kanalaste gume kot 'sredstvo za izenacene dirke'
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ce je verjeti izjavam je inel problem z prvo gumo, zato ga je tudi Rossi nabil, ker je v trenutku pospesevanja lovil zdrs prve gume, Rossi gas, Lorenzo spus?al....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani