Perjanica je tam zato ker je imel ustanovitelj firme ?koda enega Indijanca za pomo?nika in ne vem kaj se je zgodilo ampak v zahvalo njemu pa?. Lipovi listi so pa notri ker gre za simbol Slovanov torej tudi nas (spomnite se leta 91, ko nisi bil Slovenc, ?e nisi imel hi?ne ?tevilke na lipovem listu. ?al se to ?e malo pozablja.
Da malo pojamram, tale vreme ni za nikamor pa ?e kilometri (185.000 km) in dirkali??a bi znala prvi? terjati davek. Bi znal biti spodnji nosilec zani?. Ampak to je drobnarija, se bo hitro zamenjalo potem pa veselo naprej.
?e kr zdj raj za?elim mnogo u?itkov! ?e se pa ?e kak RS rekord spotoma podre pa ?e tolk bol?
Ah kje, itak so vmes nesre?e, kolona... Je pa res, da bom kak krog ?el malo hitreje.
haha..kr kul
men sicer nordsajse ne pomen dost, bom pa sel na monzo
Itak, ljubitelj Alf in podobnega. Meni je ring veliko ravno zato ker je tam ?e od leta 1927 in na njemu testirajo vse znamke, so 24h dirke, legendarne f1 dirke.. Ne vem, ne da se povedati, v glavnem to mi je top.
Jaz ?e drugi? zaporedoma gledam (lani sem tudi). Zaenkrat ?alost, bom kr za Rusijo glasoval pa upal da ne bo kako srce izdalo, ?e zmagajo. Sme?no ampak so ?e najbolj naravne in ni nek cirkus pa ?e one so imele presenetljivo sodobno zvene? komad.
Vidim, da je letos kar "uspe?no" leto na podro?ju razdiranja kar resnih vez, Kr?e, Allyssa, qwerty, jaz... Mogo?e bi ?e na Mazda forumu mogli odpreti temo "prebolevanja" za pisanje globokih debat na to temo?
Qwerty dr? se saj bo. Prvi teden je dost nadle?en potem gre le na bolje. Pa dr? se svojih hobijev, veselja, pa bo ?e pri?la kaka druga, da ?e opazil ne bo? kdaj (to zdaj bolj sebe tola?im ). Poglej mene, ?asi na RL grejo samo ?e na dol, ko se lahko skoncentriram na to.
Naslednica je zaarana, vm pa ne bo u?e?, ker it is Japan no more
Ah kje, saj nismo zna?karji, poglej mene ?udaka v francoskem parfum?ku pa sem ?e vedno zadovoljen. Da se pohvalim, danes je mojega RSa peljal lastnik ITR in bil navdu?en nad lego RSa in motorjem, jaz pa njegovo Integro Type R in tudi navdu?en nad dogajanjem nad 6000 obrati in bremzami. Tako, da o?itno sta oba kar fajna avta, da sva bila drug nad drugim navdu?ena pa sta kar se zna?k ti?e ?isto skregani znamki.
Da svojega novega rekorda na Racelandu ne omenjam.
No torej Honda 2,2 obvoz, Toyota 2,2 obvoz pa smo tam kjer sem rekel, ve?inona so evropejci na podro?ju dizlov pa? bolj izku?eni, dizle ?e niso ?isto skopirali in izbolj?ali s kakimi svojimi inovacijami.
VW 1,6 so baje po?eruhi ravno danes se mi je sodelavec ?alil. Ima od punce A3 1,6 in pravi da pije veliko, gre dobesedno nikamor... Pa ni edini, ki mi je rekel kaj takega.
Mogo?e je kriv sosedov mulc ampak njemu je Honda Civic 2,2 dizel ?la. Oziroma turbina potem je pa ?akal na novo kot budala. ?e je dizel bi jaz vseeno gledal evropske proizvajalce.
Mogo?e sem malo pristranski ampak Megane 1,5 dci. Clio pije tudi 4l, Megane verjetno malo ve?. Pa enkrat na dva kestlna nalije? pol litra dvotaktola v kestl pa bo tudi Bosch pumpa laufala ker so v?asih malo problemati?ne (preslabo mazanje le z nafto). Vsaj take so moje informacije.
Druga?e pa Mazda 3 dizel, kaka Deeyan bi znal povedati iz prve roke kako je s porabo in kako se pelje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Perjanica je tam zato ker je imel ustanovitelj firme ?koda enega Indijanca za pomo?nika in ne vem kaj se je zgodilo ampak v zahvalo njemu pa?. Lipovi listi so pa notri ker gre za simbol Slovanov torej tudi nas (spomnite se leta 91, ko nisi bil Slovenc, ?e nisi imel hi?ne ?tevilke na lipovem listu. ?al se to ?e malo pozablja.
Da malo pojamram, tale vreme ni za nikamor pa ?e kilometri (185.000 km) in dirkali??a bi znala prvi? terjati davek. Bi znal biti spodnji nosilec zani?. Ampak to je drobnarija, se bo hitro zamenjalo potem pa veselo naprej.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani