Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Perjanica je tam zato ker je imel ustanovitelj firme ?koda enega Indijanca za pomo?nika in ne vem kaj se je zgodilo ampak v zahvalo njemu pa?. Lipovi listi so pa notri ker gre za simbol Slovanov torej tudi nas (spomnite se leta 91, ko nisi bil Slovenc, ?e nisi imel hi?ne ?tevilke na lipovem listu. ?al se to ?e malo pozablja. :)

Da malo pojamram, tale vreme ni za nikamor pa ?e kilometri (185.000 km) in dirkali??a bi znala prvi? terjati davek. Bi znal biti spodnji nosilec zani?. Ampak to je drobnarija, se bo hitro zamenjalo potem pa veselo naprej. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj kon?no ugotovil eno res zanimivo funkcijo 3D TVja. Ker imam SonyEricsson mobitel lahko delam 3D panoramske fotke in jih gledam na TVju. Lu?tno. :)

Pa ?e dopust sem vpisal danes. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e kr zdj raj za?elim mnogo u?itkov! :bravo: ?e se pa ?e kak RS rekord spotoma podre pa ?e tolk bol? :prstgor:

Ah kje, itak so vmes nesre?e, kolona... Je pa res, da bom kak krog ?el malo hitreje.

haha..kr kul :bravo:

men sicer nordsajse ne pomen dost, bom pa sel na monzo :jupiii:

Itak, ljubitelj Alf in podobnega. :D Meni je ring veliko ravno zato ker je tam ?e od leta 1927 in na njemu testirajo vse znamke, so 24h dirke, legendarne f1 dirke.. Ne vem, ne da se povedati, v glavnem to mi je top. :blush:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Seznam zanimivih relacij
Napisano

No jaz bi napisal, da tudi kak?na tura ?ez predor Karavanke in nazaj ?ez Jezersko (ali kontra smer) ni slaba, oziroma je zelo lepa.

Druga je pa Nockalmstrasse, kamor ?e nisem ?el me pa mika. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz ?e drugi? zaporedoma gledam (lani sem tudi). Zaenkrat ?alost, bom kr za Rusijo glasoval pa upal da ne bo kako srce izdalo, ?e zmagajo. Sme?no ampak so ?e najbolj naravne in ni nek cirkus pa ?e one so imele presenetljivo sodobno zvene? komad. :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vidim, da je letos kar "uspe?no" leto na podro?ju razdiranja kar resnih vez, Kr?e, Allyssa, qwerty, jaz... :vskalo: Mogo?e bi ?e na Mazda forumu mogli odpreti temo "prebolevanja" za pisanje globokih debat na to temo? :D

Qwerty dr? se saj bo. Prvi teden je dost nadle?en potem gre le na bolje. Pa dr? se svojih hobijev, veselja, pa bo ?e pri?la kaka druga, da ?e opazil ne bo? kdaj (to zdaj bolj sebe tola?im :harhar: ). :D Poglej mene, ?asi na RL grejo samo ?e na dol, ko se lahko skoncentriram na to. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Naslednica je zaarana, vm pa ne bo u?e?, ker it is Japan no more :(

Ah kje, saj nismo zna?karji, poglej mene ?udaka v francoskem parfum?ku pa sem ?e vedno zadovoljen. Da se pohvalim, danes je mojega RSa peljal lastnik ITR in bil navdu?en nad lego RSa in motorjem, jaz pa njegovo Integro Type R in tudi navdu?en nad dogajanjem nad 6000 obrati in bremzami. Tako, da o?itno sta oba kar fajna avta, da sva bila drug nad drugim navdu?ena pa sta kar se zna?k ti?e ?isto skregani znamki. :hudicek:

Da svojega novega rekorda na Racelandu ne omenjam. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dilema
Napisano

bencin ali dizel?

Bencin seveda. Je isto rekel, da na 8 ne pride. Sem se mu lahko kar malo smejal ko sva ugotovila, da meni isto pije. :aaaaa:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dilema
Napisano

No torej Honda 2,2 obvoz, Toyota 2,2 obvoz pa smo tam kjer sem rekel, ve?inona so evropejci na podro?ju dizlov pa? bolj izku?eni, dizle ?e niso ?isto skopirali in izbolj?ali s kakimi svojimi inovacijami.

VW 1,6 so baje po?eruhi ravno danes se mi je sodelavec ?alil. Ima od punce A3 1,6 in pravi da pije veliko, gre dobesedno nikamor... Pa ni edini, ki mi je rekel kaj takega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dilema
Napisano

Na?a Fabia 1,4 prej?nje generacije na relaciji (kar 100km dnevno je) pije 6 litrov. Kako je z novimi ne vem. Je pa to nepremi?nina.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dilema
Napisano

Mogo?e sem malo pristranski ampak Megane 1,5 dci. Clio pije tudi 4l, Megane verjetno malo ve?. Pa enkrat na dva kestlna nalije? pol litra dvotaktola v kestl pa bo tudi Bosch pumpa laufala ker so v?asih malo problemati?ne (preslabo mazanje le z nafto). Vsaj take so moje informacije. :blush:

Druga?e pa Mazda 3 dizel, kaka Deeyan bi znal povedati iz prve roke kako je s porabo in kako se pelje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Na tujih medijih pa pi?ejo, da kako je mo?no da je imel Senna spredaj mehke zadaj pa trde gume....

Ma to ni ni? takega, to jaz v Gran Turismu prakticiram v endurance dirkah, da dlje zdr?ijo pa se bolj? dr?i. :hudicek:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Privo??im jim. :bravo: A ni bil prenos na TVSLO2? Jaz imam sicer RTVSLO HD. :D

Od zdaj naprej bom vpla?eval ?portne stave. Da Schumaher ne pride do konca. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hja prete?ka sta bila ali pa si preve? teral. :D Sicer pa pohvalno, to si pa res ?vical.

No, da se pohvalim jaz tudi, na pikniku ?pilal fuzbal k norc. Predvsem zadnja beseda lepo opi?e stil ?pilanja. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.