Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

A to so tiste ki so malo na pol prerezane?? pol manj?e od navadnih ledic?? V BTC-ju sem jih nabavil pri Potokarju (imam navadne ledice), mi je pa ?al ker jih Gama center ve? nima, tiste so mi ?e v f-ki zdr?ale zelo zelo dolgo, enake firme ledic pa nisem nikjer ve? na?el. Tebi kaj crkujejo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mah ne vem, za znoret je, ?e 1x bom probal pol pa da vidim kaj in kako bo. Ledice so mi super zato ker se potem ujema barva parkirnih s xenonom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jebenti parkirne ledice...mi crkne ena, grem kupiti nove dve in seveda obe zamenjam da enako svetite, drugi dan crkne ena nova ledica... :angry2::angry2::angry2: kako naj ?lovek to reklamira ?e mor? ?katlo razrezat da jih ven dobi?, ra?un je itak takoj letu v smeti :angry::angry: jajca, in dons spet nove kupit, pa ?e poceni niso :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Moje so?alje.

Ja, ?al so tudi tak?ni primeri, vem za primer ko je pribli?no istih let kot tvoj sorodnik stara punca, na pla?i, samo dol padla in umrla, po?la ?ilca v glavi, nobenih znakov prej. Poznam pa punco, ki je na sre?o to pre?ivela in se sedaj ?e zdravi, je full optimisti?na in ?ez cajt bo vse ok.

Druga?e imam pa smolo z avtom ?e 2 dni, v?eraj sem dal vijak iz gume in je guma zaflikana z inekcijo, danes zjutraj, je pa ?enska ki je sredi kri?i??a dala v rikverc in se po?ila v mene medtem ko sem stal za njo :angry2: , sicer na avtu se ne pozna skoraj ni? razen da je odbija? malo ven sko?il tako da....bo treba dol snet odbija? da se poka?e kaj je zadaj. :ne vem: :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nekje dobil v prednjo desno gumo cca. 4cm dolg vijak, sedaj je guma pokrpana z inekcijo, ?eprav mi ne di?ijo preve? tele stvari, sploh pri kak?nih vi?jih hitrostih :ne vem: upam da bo zdr?alo do konca poletja, drugo leto itak nove gume padejo :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtoradio Blaupunkt
Napisano

Kon?no se je javil biv?i ?lan Xaudio team-a ;)

Hehe..takole je, dobri stari cajti....no pa tudi Mark je vredu de?ko (vsaj dokler smo sodelovali je bil), tako da ti bo tudi sam znal dobro in odkrito svetovati in povedati glede tega avtoradia.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtoradio Blaupunkt
Napisano

Se strinjam z Uro?em, ?e ni "fr?tekarija" po?timana nima smisla kupovati nekih hi-tech avoradijev ker je to metanje denarja stran. Tale Blaupunkt bi bil ?isto ok za navadne zvo?nike in vsakodnevno uporabo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Grem v soboto na vikend na dolenjsko, na prelep son?en dan, ker je bilo potrebno po?timati par stvari okoli bajte, malo pozidati in pokositi okolico. In greva s fotrom na bencinko ene 5-6km stran kjer napolnim 10l kanto in jo postavim ob avto ene 5m stran od pumpe. Medtem smo pumpali gumo na prikolici na?ega old timer traktorja :hohoho: Vidim jest cigane in en mali umazan cigo nekaj ska?e po petrolu gor in dol, dam u? iz kante stran za ene 30sekund, se obrnem in ni ve? kante niti cigotov. In seveda men se je odpelal v glavi v momentu, doma?ini kmetje pa gledajo in mi pravijo da ima itak na petrolu kamero pa da je posnetu, sm reku ko jih jebe kmete k ne upajo ni? re?t in sem fotra lih za lih prepri?al da sva letela za njimi kjer sva jih na?la poln kombi pred ?tacuno par kilometrov stran, kjer sem iz avta sko?u k opica in se drl ko zme?an da naj mi takoj kanto vrne, seveda se je mali cigo zaprl v kombi druga?e bi dobil s klu?em od feltne tam okoli kepe da nebi nikol ve? k sebi pri?el, ven je pri?la samo stara mama (ista kot slavna Jelka Strojan) in kazala 2 kanti in da so ponesre? ?e na?o vzeli in da je hotla nazaj jo prpelat ker nimajo kej z benzom za delat, sm samo grdo pogledu staro la?nivo in kanto benza vzel nazaj, noben cigo pa ni upal ni? re?t. Evo takole se je zame za?elo sobotno jutro ob 08:30 :ne vem: Sem se potem pomiril ko sem premetaval betonske cegle s palete :hohoho: Skos jih je treba met na o?eh tele cigote.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mislim da bo bolje da gre? v LJ in na Celov?ko ter potem po avtocesti do Kranja, bo hitreje kot po teh regionalkah, ?eprav je zjutraj na obvoznici veliko prometa vendar ni? ne stoji, tam okoli Dom?al pa zna biti malo krize. Ve? kot urco pa pou ne bo rabila :) raje malo na gor zaokro?imo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Bo treba zalit ja, da bo lepo laufala tako kot se zagre. Res pa da ji bo treba ?imprej olje zamenjat, seveda Valvoline ker zdej vem kaj je notri, tisto na D...hehehe :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Direkt za po ovinkih :) mora? imet v glavi da ne gre? preko mej, ?eprav ?e vidim da se nekaterim res trga, v?eraj je eden po nem?ki ob pol devetih zve?er tako mimo pi?il da je samo zaropotalo <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?koda ker ne obstaja rjasta barva avta, pol nima? problemov z rjo. Samo res ne vem kako da so tak?en feler pri rji naredil, eee japanezarji.

Kater moped ma? zdej?? Vreme je ?e lih taprav, sam da se ?e asfalt segreje na delovno temperaturo :bravo::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jest samo na Mercedezu avte perem (imajo krpe in ne tistih ??etin ki ti zjebejo lak, sploh ker jih ne menjajo redno), cena se pa za?ne pri 6 eur. To je pa prednost ?e ima? hi?o in lepo opere? avto na roke, ro?na pralnica v LJ in okoli pa pride okoli 15 eur +.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

opa pa je slo pol po nacrtih... :bravo:

a treba komentirat glede barve al ni treba :P

hehe..ja nekako je ?lo no, malo je trajalo ampak na polovici sem ?e :)

hehe...barva ni ?ivahna, je pa kar dost ?ivahno pod pokrovom :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.