Kva bo zdele rde? duh spet mokr, ?e se bo fajn uscal, ob takih prilikah se spomnem na besede kolega, "streha ti je osnova avta tega avta, ne feltne pa odbija?"!
Drga? mi je pa fuuul ?ov da nis tkt pr?ov na moj rojstn dan, al usaj 26.7. ko smo u Ravbarju ?irafe mno?i?no iztrebljal, al pa pol 28.7. ko je bla proslava! :mi pijemoo:
Zdej mam 17ke gor, pa tut voza ne ti?im ve? kej dost, sploh odkr sm 575 EUR kazn potegnu, pa ?e ?e ga starga stroja ti?i?, hit kej guzne, ?e pa po?as tera?, pa veeeelik kasnej al pa sploh nkol!
bbilder, ?e mal bo? treniru, pa bo? konkuren?n mojmu kolegu k se je kopov u Zgornjem kri?kem jezeru, ko se je lih led napov stopil, to je na Kri?kih podih, nekako med Stenarjem in Razorjem, na vi?ini mogo?e enih 2200 n.m.v.!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja fejst pubec!
Kva bo zdele rde? duh spet mokr, ?e se bo fajn uscal, ob takih prilikah se spomnem na besede kolega, "streha ti je osnova avta tega avta, ne feltne pa odbija?"!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani