Skoči na vsebino
ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Ja fejst pubec! :bravo:

Kva bo zdele rde? duh spet mokr, ?e se bo fajn uscal, ob takih prilikah se spomnem na besede kolega, "streha ti je osnova avta tega avta, ne feltne pa odbija?"! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Eh tuki ?e bi se hoteli z leseno ?lico spoznat, bi rabl ?asovni stroj, k bi mlev u naprej - o?itno! :danzoman::hohoho:

Naj se tut temu primerno intenzivno dela! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Opa?am pa d mi je moj aktualni odbija? preeecej lep?i kot njegov predhodnik na Fju! :ljubezen:

Sam nizk je pa tut k marijamadona, ?e iz slik se vid, dobr d ga sploh spravm u tiste gri?e Sote??anske! :danzoman::D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tlele na sodniji mam nek obrazec za popis stro?kov in navte vrjel, u rubriki vsota denarja, je valuta ?e DIN! :blink::hohoho:

Temu se res re?e a?urnost! :ne vem: :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

No, pa glej da nav sam pr besedah ostal ! :P

Drga? mi je pa fuuul ?ov da nis tkt pr?ov na moj rojstn dan, al usaj 26.7. ko smo u Ravbarju ?irafe mno?i?no iztrebljal, al pa pol 28.7. ko je bla proslava! :danzoman: :mi pijemoo:

Za dreg rejs pa res razmisl! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Zdej mam 17ke gor, pa tut voza ne ti?im ve? kej dost, sploh odkr sm 575 EUR kazn potegnu, pa ?e ?e ga starga stroja ti?i?, hit kej guzne, ?e pa po?as tera?, pa veeeelik kasnej al pa sploh nkol! :vesel:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Pomoje najbol jo obdr?at, razen ?e bi jo uzev res k?n entuziast, drga? jo je pa ?koda da jo kak mulc dobi pa razlema do konca, po mo?nosti ?e sebe! <_<

Kok si pol prpravlen denarcov vr?t, ker ?e bi ti znesl, bi loh k?no elitno mazdovje! :ljubezen::danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

bbilder, ?e mal bo? treniru, pa bo? konkuren?n mojmu kolegu k se je kopov u Zgornjem kri?kem jezeru, ko se je lih led napov stopil, to je na Kri?kih podih, nekako med Stenarjem in Razorjem, na vi?ini mogo?e enih 2200 n.m.v.! :danzoman::blink:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.